![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 19 20 [21] 22 23 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 5 2024, 00:40 AM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קולולו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 5 2024, 07:45 AM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא מלכתחילה לא רצה בן אבל הוא תמיד אמר שהוא לא בנוי להיות אבא והוא לא היה הורג את ג'ון התינוק רק בגלל זה. עובדה, יש לו תינוק הוא בכלל לא רוצה אותו אז מה עדיף להרוג את התינוק או להביא אותו למשפחה שלו? ג'ינג אף פעם לא רצה ילד זה שגון קיים זה בעיקר בגלל אמא שלו, אני מניחה שאמא שלו רצתה שג'ון ישאר בחיים וג'ינג כיבד אותה אבל הוא לא יכל ליהיות אבא, זהו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 5 2024, 07:49 AM
|
||
לי יצא לצערי
טיילור סוויפט אוליביה רודריגו סברינה משהו עם סי סיה AJR -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2024, 07:54 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קרפנטר אני מנסה את ג׳יימס מאריוט ואני לא רוצה לשמוע עוד mcyt שהחליט לשיר פתאום אבל האמת שהוא טוב?? כאילו שמעתי את גרייפס --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 5 2024, 07:55 AM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פלג אתה זקוק לריבאונד אז מה אם היא פיקמי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 5 2024, 08:05 AM
|
||||
אה אוקי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 5 2024, 08:31 AM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגידו מישהו רוצה לגלות לי איך עושים את השירים האלה בספוטיפיי (הcanvas הזה נראה לי קוראים לזה ככה) במסך נעילה?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2024, 08:32 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2024, 09:30 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
״ידעתם שסבים יכולים לנשום מהתחת?״
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2024, 10:30 AM
|
||
מיסטר ביסט אמר שהוא הולך לרוץ לנשיאות בגיל 50 60
--------------------
|
|
פורסם ב: Dec 5 2024, 12:56 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הראו לנו בכיתה סרטון של הדגמה של הפרייה וילדה מהכיתה שלי שאלה אם אוטיסטים גם נוצרים מהפרייה רגילה
אמאלה די😭 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2024, 13:31 PM
|
||||
לע אנחנו נולדים מתוך תרמילים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 5 2024, 14:20 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא לא שאלה איך אנחנו נולדים היא שאלה באיזה סוג של הפריה זה לא ענית על השאלה -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 5 2024, 17:26 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא לא רצה ילד? שלא יעשה ילד קל ופשוט אמא של גון יכלה להיפרד ממנו וללכת לגבר אחר אם זה כל כך יפריע לה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 5 2024, 17:58 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את לא יודעת מה השם של סברינה קרפנטר כשהיא בטופ פייב שלך? אצלנו זה היה הארי סטיילס טיילור סוויפט וואן דיירקשן קונאן גריי אליסיה קארה הפתיע מישהו? אנחנו נמצאות ב0.05% של המעריצים של הארי סטיילס, זה ממש מרשים אוקי שקט -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |