![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 21 22 [23] 24 25 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 5 2024, 20:57 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה להביא ילד מלכתחילה אם הוא מתכוון לנטוש אותו זה כ"כ מטומטם "גרוע בחינוך" שלפחות ינסה?? הוא נטש את גון בשניה שהוא יכל הודעה זו נערכה ע"י Mr. Glam ב Dec 5 2024, 20:58 PM -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 5 2024, 21:30 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פוף?
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2024, 21:45 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי וואטאבר בכל מקרה זה לא משנה לי אם הוא נטש את ג'ון הדמות שלו מעולה למי אכפת אם הוא נטש אם ג'ון זה רק מראה יותר את חוסר המחויבות שלו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 5 2024, 22:09 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Did nobody ever tell you grapes are better in September?
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2024, 22:15 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רק רוצה את הלקים שלי ואני צריכה לחכות לראשון בשבילם
)))): -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2024, 22:17 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחהה על הדילייי אבל מה אמרת על בילי אייליש יש לה שירים ספציפית מhit me hard and soft שהם קצת קצת אוברייטד אבל באופן כללי לא מסכימה -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 5 2024, 22:24 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מתה על טל"ח
זה כזה ראשי תיבות מצחיקים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2024, 23:43 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לי אכפת חוסר מחויבות זו לא בדיוק תכונה טובה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 6 2024, 00:47 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללה חברים
אני רוצה קראש אני מוכן לקראש מבקש מהמוח והלב להתחיל לפעול אין לי את כל היום -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 6 2024, 09:52 AM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ב17 שנה האחרונות -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 6 2024, 10:22 AM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קראש ראשון בכמעט שנתיים האחרונות אם לא מחשיבים את האקסית -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 6 2024, 10:36 AM
|
||
אני צריכה חברות שאוהבות לשחק בקלפים
או לפחות מוכנות ללמוד רמי (עם ירידות! בלי ירידות זה סתם משעמם) או וויסט (עם עדיפות לוויסט, כי לא שיחקתי וויסט שנים ואני מתה על המשחק) -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 6 2024, 10:37 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאאא וויסט
אני לא מכירה הרבה אנשים שמכירים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 6 2024, 10:39 AM
|
||||
משחק מעולה הבעיה היא שהדרך הכי טובה לשחק היא עם 4 ידיים איך אני משיגה 4 ידיים לוויסט?? אני גם אתפשר על 3, כי אני נואשת, אבל אף אחד לא רוצה לשחק איתי -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 6 2024, 10:58 AM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חישבנו ומסתבר ש40% מחברי וואן דיירקשן רצו להיות מורים,
40% רצו להיות שחקני כדורגל ו20% כבאים אבל אם כוללים את האופציות האחרות שהם ציינו אנחנו מבינים ש50% ממי שרצו להיות מורים רצו גם להיות פושעים (העתיד של החינוך שלנו....) ו50% ממי שרצו להיות שחקני כדורגל גם רצו להיות זמרים משעמם לנו שיט. -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |