![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 23 24 [25] 26 27 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 6 2024, 22:36 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז לסבתא שלי היה בן זוג ורק ביומולדת שלי אני והאחים שלי גילינו שהם התחתנו.
אז עכשיו היינו כזה: יו סבתא את יודעת שלא ידענו שהתחתנו בכלל? ואמא שלי: מה יש לכם הם היו שנתיים ביחד לפני שהם התגרשו. ואנחנו כזה מ ה הם התגרשו????? -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 6 2024, 22:39 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצילו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 6 2024, 22:39 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתה שם חתיכת דרמה משפחתית שפשוט לא היינו מודעים אליה -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 6 2024, 23:18 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיקות בשביל כרום
https://open.spotify.com/track/0koroZjbsFjp...bd8bfbf27b64091 -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 6 2024, 23:20 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שווה זה עובד
חברים אני מצפה להוצאה רשמית לכרום בשעות הקרובות -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 6 2024, 23:28 PM
|
||||
לצערי הפיצ'ר של כפתור ל-[S] נפל בקרב על כרום ת.נ.צ.ב.ה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 6 2024, 23:39 PM
|
||||
לא משנה. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 00:21 AM
|
||||
אוקיי פלוט טוויסט: אולי כן????? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 01:18 AM
|
||
![]() מוגל |
אני בהלםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני בהלם שהמקום הזה עוד קייםםםםםם ושזה פעיללללללללל
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 01:22 AM
|
||||
סיקרנת אותי עכשיו מי את -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 01:26 AM
|
||||
![]() מוגל |
אני הייתי מכורה לאתר הזה, לפורום הזה, הייתי פה כשהוא נפתח והייתי מגיעה לכל הפגישות שהינו עושים בחגים !!! ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 02:10 AM
|
||||
באיזה שנים זה היה? ומה את כן זוכרת מהמשתמש שלך? אני יכול לחפש לך אם את זוכרת את המייל שנרשמת איתו וכו' -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 02:32 AM
|
||
שמח להכריז שפרסמתי גרסה חדשה לכרום
אני מלך העולם אני בייסיקלי אלוהים -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 18:40 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצלחתי לרוץ היום 0.9 קמ ברצף
אני מרגישה מלכה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 18:40 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לkeep driving יש משמעות ולא להתווכח איתנו אוקי???
אבל האני למה כתבת שיר שהפזמון שלו זה and we just keep driving אם אתה לא יודע לנהוג🫶 זה שיר מהמם אבל נהיגה ואתה לא מסתדרים -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |