![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 23 24 [25] 26 27 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 6 2024, 22:36 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז לסבתא שלי היה בן זוג ורק ביומולדת שלי אני והאחים שלי גילינו שהם התחתנו.
אז עכשיו היינו כזה: יו סבתא את יודעת שלא ידענו שהתחתנו בכלל? ואמא שלי: מה יש לכם הם היו שנתיים ביחד לפני שהם התגרשו. ואנחנו כזה מ ה הם התגרשו????? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 6 2024, 22:39 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצילו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 6 2024, 22:39 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתה שם חתיכת דרמה משפחתית שפשוט לא היינו מודעים אליה -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 6 2024, 23:18 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיקות בשביל כרום
https://open.spotify.com/track/0koroZjbsFjp...bd8bfbf27b64091 -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 6 2024, 23:20 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שווה זה עובד
חברים אני מצפה להוצאה רשמית לכרום בשעות הקרובות -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 6 2024, 23:28 PM
|
||||
לצערי הפיצ'ר של כפתור ל-[S] נפל בקרב על כרום ת.נ.צ.ב.ה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 6 2024, 23:39 PM
|
||||
לא משנה. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 00:21 AM
|
||||
אוקיי פלוט טוויסט: אולי כן????? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 01:18 AM
|
||
![]() מוגל |
אני בהלםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני בהלם שהמקום הזה עוד קייםםםםםם ושזה פעיללללללללל
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 01:22 AM
|
||||
סיקרנת אותי עכשיו מי את -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 01:26 AM
|
||||
![]() מוגל |
אני הייתי מכורה לאתר הזה, לפורום הזה, הייתי פה כשהוא נפתח והייתי מגיעה לכל הפגישות שהינו עושים בחגים !!! ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 02:10 AM
|
||||
באיזה שנים זה היה? ומה את כן זוכרת מהמשתמש שלך? אני יכול לחפש לך אם את זוכרת את המייל שנרשמת איתו וכו' -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 02:32 AM
|
||
שמח להכריז שפרסמתי גרסה חדשה לכרום
אני מלך העולם אני בייסיקלי אלוהים -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 18:40 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצלחתי לרוץ היום 0.9 קמ ברצף
אני מרגישה מלכה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 18:40 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לkeep driving יש משמעות ולא להתווכח איתנו אוקי???
אבל האני למה כתבת שיר שהפזמון שלו זה and we just keep driving אם אתה לא יודע לנהוג🫶 זה שיר מהמם אבל נהיגה ואתה לא מסתדרים -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |