![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 18:41 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אבל זה מה שמאפיין את ג'ינג, זה כמו לגרום לכך שמידוריה לא יתעניין יותר בניתוח שיטות לחימה ואסטרטגיה אוקי? זה יהרוס את הדמות חוץ מזה שלפתח דמות משנה זאת עבודה סתם כי זאת בקושי דמות משנה סתם עבודה לכלום -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 18:43 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקשיבו כמו שלאנשים יש קטע עם וואן דירקשן היה לי משהו עם מרקוס ומרטינוס
היה לי קטע איתם אוקיי וזה הכי נישתי בעולם איך הגעתי אליהם בכלל --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 19:11 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זאת השוואה ממש מוזרה סורי -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 19:15 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל העניין של מידוריה בזה טוב, וחוסר המחויבות של ג'ינג לא בדרכ כשדמויות עוברות פיתוח דמות זה לטובה הצוות שעבד על הסדרה הוא זה שבחר לאפיין אותו ככה אז אם הם היו גורמים לו לעבור פיתוח כלשהו זה לא יהרוס אותו שלו כדמות אלא יעשה ההפך אני חושב שבסדרות טובות כולם צריכים לעבור איזה פיתוח משמעותי כלשהו, או לפחות כל הדמויות שלא מוצגות כ"רשע טהור". אם תסתכלי באקדמיית הגיבורים שלי תוכלי לראות שממש כל מי שהיה מעורב בעלילה עבר שינוי כלשהו, ובינתיים ג'ינג (שהיה זה שגרם לכל העלילה של האנטר האנטר מלכתחילה) לא עשה כלום ולא השתנה בכלל ושתי אלה אנימות שונן שמיועדות לאותו קהל צופים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 19:21 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא חושב פשוט באמת הייתי שומע אותך כמו ששומעים וואן דירקשן והייתי כזה רואה סרטונים של הופעות שלהם וזה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 19:36 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואווו זה ממש התקדמות!! מה את עושה אחרי שאת רצה ברצף, את עוצרת או שאת ממשיכה בהליכה ומנסה לרוץ עוד כמה פעמים בהליכה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 19:58 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רצה לכיוון מקום שאני ממילא צריכה ללכתצ אליו רצה כמה שאני מסוגלת ואז עוד קצת ואז ממשיכה ללכת אל המקום ומהמקום חזרה אל ביתי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 20:02 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אז את מגיעה לשם מזיעה😭 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 20:06 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נעעע לא מאוד אני עדיין לא רצה מספיק מרחק בשביל זיעה ממש וגם הונסטלי זיעה לא ממש מפריעה לי? אני שמה דאורדורנט וזה די סוגר לי את העיניין של זיעה הבעיה אצלי זה שהפנים שלי הופכות להיות ממש אדומות וזה מסתדר כי אני עוד הולכת אחרי זה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 20:11 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לוקה פאקינג מושלם.
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 20:28 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היום גילינו על מי נכתב Question....? וIs It Over Now
אומייגאד די מה היה שם אנחנו נמות מסקרנות אגב גם i know place קשור לזה -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 20:31 PM
|
||
אני באיפה שעושים את ההופעות של בני עקיבא באתי לראות את חברות שלי וזה איפה שהיה לנו שיעור אחד שנה שעברה בבר אילן ויצאתי ולא הבנתי את חוזרים הביתה ושמעתי את הפרק בלמזק עם הג׳ינים
מוזר לי --------------------
|
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 20:31 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק רוצה לציין שיש חתיכת לור על ינשופים בגרסה החדשה של הפ+ ששחררתי
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 20:33 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלכתי עכשיו לראות וויקד בקולנוע
הייתה ליידי ילדה בת 12 שלא הכירה מילה אחת מהשירים ובכל זאת איכשהו היא שרה את כולם, רק כדי לאמלל לי את החוויה סרט נהדר, לכו לראות -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 20:34 PM
|
||||
ריל רק שהילדה הקטנה לידנו הייתה אחותנו -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |