![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 25 26 [27] 28 29 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 20:34 PM
|
||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
Boo
-------------------- Infy ♠ Semester 𝟚 ♣ tan(arc(sin/cos)(tan(𝝿/2))) ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music Shreder's Sentence tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 20:37 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אינפי הוצאתי את הפ+ המעודכן ביותר כולל שמירת ינשופים לפיירפוקס מוזמן לבדוק -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 20:37 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום שלום --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 20:41 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין מים חמים
אוף אבל הייתי במצב רוח כל כך טוב עד לפני רגע כאילו, אם אתם יודעים שאין מים חמים, תודיעו לפני שאני נכנסת להתקלח -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 20:41 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יוצא לי לחשוב הרבה על הפעם הזאת שראנבו עשו גירסה מפחידה לתמונת פרופיל שלהם https://x.com/Ranboosaysstuff/status/1454822089291075597 --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 20:59 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בתור אבא שמתלונן שאין לו זמן עכשיו לכלום בגלל התינוק התינוק שלו לא מופיע בשיט.
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 21:11 PM
|
||
יצא פרק של למזק לפטרונים אז stay tuned
--------------------
|
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 21:19 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רציתי לראות את וויקד
ואז גיליתי שהוא שעתיים וארבעים ויתרתי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 21:27 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז כן יש ריין קוד בסטים אבל זה עולה המון :<
ממש רציתי לשחק בזה כי זה גם מהיוצרים שח דאנגאנרונפה וגם הווארד מדבב שם ולפחות ממה ששמעתי הוא נשמע מדהים שם אבל אני לא רוצה לשלם 168 שקל על משחק מחשב :< לצורך העניין זה 168 אחרי ההנחה שיש לי מזה שקניתי כבר את כל המשחקים שח דאנגאנרונפה עצוב :< -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 21:47 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמא שלי מעצבנת אותי.
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 21:59 PM
|
||||
מה קרה? --------------------
|||
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 22:32 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 23:00 PM
|
||
פתאום קלטתי שתמיד שיש מישהו שלא אוהב דמות של אנטגוניסט או סתם מישהו מעצבן תמיד עונים לו ״אבל אתה אמור לא לאהוב את הדמות זה אומר שהיא כתובה טוב!״
אוקיי. היא כתובה טוב ואני אמור לא לאהוב אותה, אז עכשיו תנו לי לא לאהוב אותה. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 23:10 PM
|
||||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה איפה ותנסח את האשכולללל אני אעצב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 7 2024, 23:43 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לדעתי בהרבה מקרים פיתוח דמות לרעה משפיע הרגה יותר טוב מלטובה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |