![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 28 29 [30] 31 32 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 8 2024, 17:42 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתם יודעים מה מוזר
שבאותו עולם שבו אנחנו נלחמים בעד ניתוחים לאנשים טרנסים מתבצעים ניתוחים על תינוקות אינטרסקסים שרק נולדו ואף אחד לא שאל אותם אם הם רוצים את זה בכלל למרות שיש לזה הרבה תופעות לוואי כואבות על גוף של ילד שמתפתח --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 8 2024, 17:57 PM
|
||||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כל כך צואה אני לומד ביום רגיל עד 15:15 במקרה הטוב בכיתה ז'עכשיו הולכים לעלות לי את זה בעוד 7 שעות כאילו? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 8 2024, 17:57 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין מצבבבבבב שאתה אומר צואה במקום חרא --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 8 2024, 18:01 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://www.instagram.com/reel/DDUjA5YIdJO/...g_web_copy_link
לא שאני חושב שיש כאן אנשים שזה ישכנע אותם או משהו פשוט תראו איזה טובה היא -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 8 2024, 18:04 PM
|
||||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מקלל בטח שלא בפורטל -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 8 2024, 18:05 PM
|
||||
היא 3> --------------------
|||
|
פורסם ב: Dec 8 2024, 18:09 PM
|
||
באמת שחלום שלי לעשות משהו כמו אנטוני פדייה
אני באמת מנסה להיות יותר פתוח כי אני רואה איך הוא מדבר עם אנשים על דברים שאני חשבתי עליהם משהו מסוים פעם והוא מדבר איתם בגובה העיניים ומקשיב להם ונותן להם לדבר והדעה שלי פשוט משתנה כי הם בסך הכל בני אדם והם מסבירים את עצמם והם ממש צודקים ואף אחד לא מדבר בשבילם והוא לא דוחף אותם להגיד משהו מסוים ומעבר לזה שאני צריך מאוד לעבוד על עצמי להיות יותר פתוח ולהבין שלפעמים אני פשוט טועה ואנשים אחרים צודקים ממש מתחשק לי לעשות משהו גדול כמוהו במיוחד בישראל שפה אין כל כך את הדבר הזה ואנחנו אוכלוסיה די סגורה ובאמת להביא את הקולות של האנשים בלי שיפוטיות ובלי דעות קדומות ופשוט לתת להם לדבר לעולם --------------------
|
|
פורסם ב: Dec 8 2024, 18:26 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עם איזה אנשים נגיד הוא מדבר מה הדעות שלהם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 8 2024, 18:35 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפתור תרגיל באלגברה ולקבל בפיתרון 4 >>>
אני כל כך מתגעגעת לתקופה שלפני ה"3 ספרות אחרי הנקודה העשרונית" -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 8 2024, 18:40 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב יום ראשון עבר
נשארו שלושה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 8 2024, 18:54 PM
|
||||
כתבתי לך תשובה יפה ומפורטת והטלפון שלי קרס ומחק את זה משום מה בכמ מה שרציתי לומר זה שאת כולם גם מפורסמים גם אנשים שחוו דברים ייחודיים גם אנשים עם הפרעות מסוימות הכל למשל מגלילה מהירה אני יכול לכתוב לך את אלה קרימינולוגים, טרנסים, אנשים עם תסמונת דאון, ניצולי חטיפה, אנשים עם כאב כרוני, אסקסואלים, טובו, ראנבו, אנשים עם הפרעה דו קטבית, ניצולי התרסקות מטוס, נונבינארים, מיינקראפטרים, אנשים עם הפרעת אישיות דיסוציאטיבית הכל זה פשוט מקום בטוח להראות את עצמך --------------------
|||
|
פורסם ב: Dec 8 2024, 18:58 PM
|
||
למי שמעוניין זה הפרקים בפורמט של אאודיו
https://open.spotify.com/show/5aOLuPenneHbh...UTXSYzzk2vwvAbg וזה הערוץ שלו שבו יש את הכל אבל אפשר גם לראות את האנשים https://m.youtube.com/@AnthonyPadilla מומלץ ממש ממש --------------------
|
|
פורסם ב: Dec 8 2024, 19:03 PM
|
||||
נראה לי שבר אילן ממש לימד אותי לא לפחד מתשובות לא שלמות --------------------
|||
|
פורסם ב: Dec 8 2024, 19:13 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן כי בכללי אני תמיד פחדתי ממש כל פעם שתרגילים היו הולכים לכיוון של מספרים מגעילים כאלה אבל בבר אילן רוב התרגילים היו כאלה אפילו זה ממש לימד אותי ששורש 45 חלקי שורש 2 ועוד 5 או משהו זה מספר לגיטימי -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 8 2024, 19:20 PM
|
||||
תקשיב הייתי בשיעור ופתרנו תרגיל וזה התחיל להיות מכוער אז המורה אמרה ״טוב זה לא יוצא יפה נמשיך הלאה״ וכאילו אין דבר כזה דברים לא עובדים ככה אז פתרתי עד הסוף https://i.postimg.cc/C16Lt7kt/58ffdd5f-6e5a...1e1e7f00484.jpg --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |