![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 16:49 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשאני אומר שזה כל הדמות שלהם אני מתכוון שהסיפור הוא על יציאה מהארון כמו הסיפור של פאקינג מיזוקי!! איפה היציאה מהארון? היה לזה בילד אפ של ארבע שנים ולא הייתה שום יציאה מהארון (לפחות לא מולנו כי כן כל נייטקורד עכשיו יודעים מה המגדר שלהם אבל אנחנו בחיים לא נדע) זה מרתיח לי את הדם באמת זה מרתיח לי את הדם ברמה שאני כמעט מוריד את הסוויטשירט מרוב שחם לי. רוצה שרשור? D: -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 16:56 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבישגגגגגגג ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 17:12 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ריין וויספרס>>>>>>>>>>> --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 17:12 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סופיייייייייייייייי ![]() ![]() ![]() -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 17:21 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 17:36 PM
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורהה -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 17:37 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי אחלוש ממש
מה איתך? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 17:44 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוו זה מזעזע ואני מצטער שכל מי שמשחק צריך לעבור את זה עכשיו ובסופו של דבר אחרי כל זה כולם עדיין עומדים לומר שמיזוקי בת קונפירמד בקרוב! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 18:12 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני גאה בעצמי
הצלחתי להאשים שיעורים של ארבע שעות אקדמיות בשעה אחת -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 18:13 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן בדיוק. אני לא קראתי את האיבנט החדש אז אפילו אם אני מאמין למה שכולם אומרים שהם בטוח לא בן זה עדיין לא אומר שהם ארנס כי מה אם הם נונבינארי או כל דבר אחר. התרגשות >< -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 18:16 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אוהבת את ההרגשה הזאת שאני לא בלחץ להספיק מלא שיעורים ועוד יותר אני אוהבת את ההרגשה שזה בזכותי
גיליתי שללמוד עם מוזיקה זה ממש יעיל תשתמשו בזה -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 18:23 PM
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קר לי אני חוזרת פעמיים באמצע השבוע מירושלים לנתיבות בגלל שזה חודש ארגון של בני עקיבא ואני מדריכה אני אפילו לא חוזרת הביתה אני רק ישנה שם אני רק מחכה שזה יגמר כבר😭 -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 18:24 PM
|
||||
אוף אז למה את עושה את זה? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 18:36 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפ. זה ממש מצחיק אותי שtimeskip אוראראקה נראית כמו לומין ברונטית עם side bangs -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 18:44 PM
|
||
אני מתחיל ממש להשתעמם מסטאר רייל חוץ מהניהיליטי אונלי באמת
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |