![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 30 31 [32] 33 34 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 8 2024, 21:39 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה עייפותתתתתת
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 8 2024, 22:08 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הם שואלים אחד את השני שאלות כדי להכיר טוב יותר וג׳ק מספר מתי הפעם שהוא גילה מה זה סבל והוא אמר שזה היה כשהוא היה בן 11 ומישהו הסביר לו על איזה עלילה של סרט (The Human Centipede אם מעניין אתכם אבל לא נראה לי שתהיו מעוניינים) וזה הרג כל שמחה והנאה שהייתה בו ומאז החיים היו איומים ובמשך עשור הוא לא היה באמת שמח ולא התרגש משום דבר כמו שלפני שהסבירו לו
אני באמת צחקתי בקול --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 8 2024, 22:40 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צורחחחחחח ג׳ק ממש שנא את פיית השיניים והוא חשב שהיא יצור נוראי כי היא הייתה נותנת לילדים העשירים הרבה יותר כסף מלעניים
והוא היה מקבל פאונד על שן והוא היה רואה ילדים עשירים בבית ספר שלו מקבלים חמישה והוא היה ממש מתעצבן כי כבר יש להם בית גדול מה הם צריכים חמישה פאונד ולמה היא לא נותנת לעשירים את הפאונד ולעניים את החמישה כי הם יותר צריכים את זה הם יוכלו לעזור עם זה למשפחה שלהם וכזה בואו נבטל את פיית השיניים באקס 🙅 the everything app --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 8 2024, 22:44 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צורח -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 8 2024, 22:45 PM
|
||||
ג׳ק היה ילד ממש מיוחד אני בטוח --------------------
|||
|
פורסם ב: Dec 8 2024, 22:49 PM
|
||||
הוא נשמע ילד מהסוג שהיה ממש מעניין לעשות עליו בייביסיטר -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 8 2024, 22:58 PM
|
||||
וואי ממשששששש מעניין אם הוא נולד קירח --------------------
|||
|
פורסם ב: Dec 8 2024, 22:59 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 8 2024, 23:06 PM
|
||||
חחחחחחחחחחחחחחחחח בסדטון q&a שהם עשו פעם הם הראו תמונה שלו כשהוא גידל שיער והם דיברו על כמה זה היה נראה רע -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 8 2024, 23:07 PM
|
||
ידעתם שכבשנו את החרמון הסורי??
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 8 2024, 23:18 PM
|
||||
כן אני מכיר את התמונות האלה חחחחחח זה קצת מזעזע --------------------
|||
|
פורסם ב: Dec 8 2024, 23:19 PM
|
||
אני מתלבט אם להירשם לסרט מופאסה או לא אבל הבעיה שהוא עוד לא יצא אז אני לא יכולה לדעת אפ הוא טוב
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 8 2024, 23:24 PM
|
||
אני לא מתעצבן מטוויטר
אם אני רואה משהו שאני לא אוהב אני פשוט מסמן שלא יראה לי כזה יותר וזהו אני יודע שהאלגוריתם בנוי בצורה שתגרום לך להתעצבן כמה שיותר אבל לי לא ככ יוצא לראות דברים שמכעיסים אותי באמת מבחינת פוליטיקה וזה נחמד מאוד --------------------
|
|
פורסם ב: Dec 8 2024, 23:57 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב
עצוב לבשר שהחברה קרסה המניה נפלה לגמרי הבורסה בירידה משמעותית צריך למצוא אפיקי השקעה חדשים -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 00:09 AM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתה עליך -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |