![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 31 32 [33] 34 35 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 00:27 AM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() תעני כבר בווצאפ -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 02:20 AM
|
||||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיוק מה שחשבתי לול
ליטרלי אני הסרט הזה מזעזע אני קורא פאנפיק ממש מוזר כל הנחת היסוד היא שהוקמוט גרם למישהו לחטוף את מרינט כפיתיון כי היא היחידה שנראתה בציבור עם שאט נויר, אבל אדריאן היה ברחוב כשחטפו אותה ואיכשהו הצליח להיחטף גם? על ידי אבא שלו שחשב שזו תהיה תוספת נחמדה לפיתיון לליידיבאג ואף אחד משלושתם לא מבין למה לליידיבאג ו/או שאט נויר לא באים לאדריאן יש גם עניין שלם על זה שהוא נחטף בשביל כופר בעבר אבל לא מדברים על זה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 07:45 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחחחח מה הסרט הזה עשה לכם מה זה חיפשתי אותו בגוגל כי רציתי להיכנס לויקיפדיה אבל התמונות הגעילו אותי קצת בכללי גיגלתי הרבה דברים מהפרק הזה שלא הייתי צריך לטום יש פוביה מprolapse וגיגלתי את זה ומסתבר שגם לי הם גרמו לי לגגל מה זה מפרצת במוח --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 09:18 AM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמרת שזה תהליך שהרבה אנשים ראו אותו והתרשמו לא? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 09:48 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר אור
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 10:45 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מלחיץ אותי שאני מתייחס בטעות למשהו בצורה לא מכבדת
לא כאילו בקטע של אני מפחד שאנשים יבטלו אותי או משהו זה באמת פשוט משהו שאני עובד עליו ממש כי אני יודע שאני בא מרקע מסוים שבו פחות משתדלים להבין אנשים וזה גורם לכל מיני דברים בעיקר מלחיץ אותי להתייחס לאנשים כאילו הם לא בני אדם...? אם זה הגיוני כאילו חשבתי אתמול שdid זה ממש מגניב וחשבתי על זה בקטע של כאילו זה דבר מאוד מעניין אבל להשתמש בביטוי מגניב זה דבר בעייתי וחשוב לי להבהיר לא אכפת לי בגלל מה שיחשבו עלי או משהו אני פשוט באמת לא רוצה לפגוע באוכלוסיות האלה ולהשתמש במינוחים נכונים וכזה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 13:06 PM
|
||||
הייתי מזהיר לא לחפש אותו אבל קצת מאוחר די לזה אני מצטער הדבר היחיד שעורר ממני תגובה בסרט הזה זה כמה הוא מגעיל. זה לא מפחיד וזה לא מבעית (למרות שזה סרט אימה) זה פשוט מעורר בחילה ברמה ממש ממש עמוקה בגוף שלי ובכל פעם שאני חושב עליו אני קצת רוצה להקיא היי ao3 גרם לי לגגל מה זה מפרצת במוח פעם @אוניסף נופ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 14:01 PM
|
||||
כאילו הם רק אמרו שזה שרשרת אנושית כזאת ואתה עושה קקי למישהו בפה חחחחחח סליחה --------------------
|||
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 14:01 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נא להגיד שמשהו זה מגניב זה בסדר אנשים שיעלבו מזה שאתה מוצא משהו כזה מעניין הם אנשים שנמצאים עמוק מדי בתוך האקטיביזם האינטרנטי המזוייף. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 14:03 PM
|
||||
אני יודע שמה שאני מתכוון אליו הוא בסדר אבל אני מפחד להשתמש במינוח לא טוב חוץ מזה זה לא הדוגמא היחידה למשל פעם ראיתי את הסליחה על השאלה של אוטיזם ואמרתי שהזה עם הלימון היה חמוד שהוא היה לחוץ כזה והיית כזה מה חמוד בזה שהוא היה ממש בחרדה ואתה צודק כן זה פשוט משהו שלא חשבתי עליו בצורה הזאת לפני --------------------
|||
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 14:06 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל זה בסדר לעשות טעויות אף אחד לא ישרוף אותך על המוקד כי התנסחת בצורה קצת בעייתית מה שכן שווה לשרוף אנשים על מוקד זה אם מתקנים אותם כמה פעמים והם מסרבים להקשיב או אפילו מתווכחים 3: -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 14:51 PM
|
||||
כן זה בייסיקלי זה תופרים אנשים אחד לשני והדרך היחידה שלך לאכול היא דרך ה... אה... שאריות... של מישהו אחר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 15:21 PM
|
||
מינורי עושה אותי שמח
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 16:00 PM
|
||
יש דמות שאני משוכנע שהוא אני אם הייתי בן ומעוניין בקריירה של הריגת אנשים
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 16:08 PM
|
||||
מחזיק את עצמי לא ללכת לחפש על זה כי זה נשמע מעניין --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |