![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 33 34 [35] 36 37 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 19:37 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני:) -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 20:46 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חשבתי על זה לאחרונה הרבה והפורטל לא ימות לעולם כי לא משנה מה כי תמיד יהיה פה מישהו אחד לפחות שישמור אותו חי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 21:01 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אלא אם כן משהו יקרה לאתר כמו שהוא כמעט מת לפני איזה שנתיים -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 21:14 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי כאן ארקיין D:
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 21:18 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה ממש מעניין ידעת שהרבה אנשים עם הפרעת זהות דיסוציאטיבית דיווחו על כאבי ראש חוזרים ולאחר שהם אובחנו עם d.i.d הכאבי ראש פחתו? אנחנו לא יודעות איך זה פועל לא לשאול אותנו זה ממש מעניין איך זה עובד, זה כאילו שהמוח שלנו מנסה להדחיק את זה כמה שאפשר וזה פוגע בנו פיזית בסוף. -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 21:28 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני גם חושב על כמה קשה זה למארח לקבל את זה שזה לא רק הגוף שלו והוא חולק אותו עם עוד אנשים ויש להם בעלות על הגוף הזה בדיוק כמוהו באמת שזה נשמע פשוט משהו מספר זה פשוט מטורף כאילו לחוות טראומה כ״כ נוראית שהגוף שלך אומר ״אין מצב זה לא אני אני לא יכול לחוות את זה אני לא אשרוד״ וככה יש לך פשוט מגן שחולק איתך גוף שנמצא שם לקפוץ ולקחת את הכדור במקומך כל פעם שמשהו רע קורה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 22:02 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כאילו חי אצלך עוד בנאדם עם תפיסות עולם שונות, מחשבות ורעיונות שונים וגם כאילו, זיכרונות שונים והמוח שלך לא מסוגל להתמודד עם זה אז הוא מנסה למחוק מהזיכרון שלך את ה"ביקור". אבל זה לא 100% בטוח, לפעמים קורה לאנשים עם d.i.d שהם מתחילים לקבל זיכרונות שהם מרגישים שלא שלהם, דברים שמרגיש להם שהם לא באמת חוו או אפילו אנשים שהם לא זוכרים שפגשו מתווצרת מן טראומה פנימית וחוסר ביטחון. -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 22:19 PM
|
||||
נכון, ואם משהו יקרה אז לא בטוח שיהיו מספיק אנשים שאכפת להם ממנו בשביל שמישהו יטרח לתקן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 22:21 PM
|
||||
סליחה שזה לא קשור לנושא למרות שהוא ממש מעניין, ליה את אוהבת עכשיו את טיילור סוויפט כאילו ממש? יותר מהארי כלומר או שאת שניהם באותה מידה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 22:25 PM
|
||||
לא מדברים על זה😭 הארי מרגיש כמו אח גדול שמתייעצים איתו והוא מרגיע אותך וטיילור היא אחות גדולה שפורקים לה והיא תחזיר למי שפגע בך זה פאקינג לא אפשרי תמיד שואלים לנו את זה וזה מרגיש לנו יותר קשה מאמא או אבא😭 -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 22:38 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה לפרט? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 22:47 PM
|
||||
וואו ככ אבל חשבתי שאת לא כזה אוהבת את טיילור ממתי? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 22:51 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחח מה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 22:58 PM
|
||||
תשבע ששאלת את זה אין לנו כוח להורים שלנו הם חושבים שאנחנו בנות 7 ושאין לנו דעה לכלום ושהגבלת הורים שהם שמים לנו הגיונית באיזשהו מוב -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 23:04 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
״יש לי פחד במה ממש גרוע וכששאלתי אנשים מה לעשות הם אמרו לי לדמיין את הקהל עירום. עכשיו אני כמו כל יוטיובר של מיינקראפט״
אני צורח --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |