![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 34 35 [36] 37 38 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 23:06 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בזמן שדיברנו קפץ לנו התרעה ומסתבר שבהופעה שלה בסקוטלנד טיילור סוויפט שברה את שיא הצופים להופעה בסקוטלנד
שנחשו מי החזיק את השיא לפניה? הארי פאקינג סטיילס וגם בכתבה הזאת קראו לו כוכב וואן דיירקשן לשעבר, מה שמצדיק את זה שלא משנה מה עשית בחייך- אם אי פעם היית בלהקת בנים יזכרו לך את זה לנצח -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 23:12 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כאילו הוא לא התפרסם מוואן דיירקשין אז זה די פייר להגיד שהוא היה שם פעם כי הרבה אנשים מכירים אותו משם? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 23:14 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
״אוקיי אז זה מה שקרה. עד לפני שעה, הייתי אמור לעלות לבמה וללדת.״
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 23:15 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי ומקס התנשקו ואנחנו רק רבע שעה לבפנים
😭😭😭😭😭 --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 23:15 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל למה הפכו אותו למרכז הכתבה זה מעצבן כאילו הם לא הזכירו בשורה שהם היו אקסים והיא שברה את השיא שלו הוא והיא היו מרכז הכתבה, הוא פיזית הופיע בתמונה של הכתבה זה קצת מרגיש לא הוגן אדק, אנחנו מתות עליו אבל הכתבה הזאת הייתה אמורה להיות על טיילור, להזכיר אותו בשורה או שתיים ולא למשהו יותר מידי חשוב אה והעניין ששוב, זאת הייתה כתבה על שיא שהוא שבר לבד, כשהוא שר סולו ובלי קשר לוואןדי זה לא באמת כזה חשוב הפרטים -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 23:17 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הם לא אמרו שהוא שבר את השיא עם וואן דיירקשין הם אמרו שהוא היה פעם בוואן דיירקשין כי בין אם תאהבו את זה ובין אם לא אז כן, רוב האנשים מכירים אותו מוואן דיירקשין כי הוא התפרסם בגלל וואו דיירקשין. זה כל מה שאני מנסה להגיד פה אין לי מושג מה הכתבה בכלל או מי הופיע מתי וכמה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 23:17 PM
|
||||
(החברה של הארי בקהל) --------------------
|||
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 23:19 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מזהה פה איזה דפוס -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 23:23 PM
|
||||
מקס: רק תחזיר את המיקרופון שלך לאחורה אחרי זה הארי: זה קשור לליקוי דיבור שלי?? מקס: לא אתה פשוט צריך לתת את זה לאורח הבא הארי: אה. ביי? מקס: 💅 מקס: זוכר כשנישקתי אותך על הבמה מול כולם? הארי: זוכר שנישקת אותי במועדון בברייטון? מקס: אה כן זה קרה הארי: הפה שלך היה יותר פתוח הפעם כמה זמן אתה נותן לזה --------------------
|||
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 23:27 PM
|
||
גם האורח הבא (הוא מסטרים פעם בשנה בערך) מספר על איך הם התנשקו
הם ממש אמרו 20 best friends in a room They might kiss --------------------
|
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 23:30 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלו
באתי להתעדכן -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 23:30 PM
|
||||
שלום שלום חכה אני שולח לך ינשוף --------------------
|||
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 23:31 PM
|
||||
מה קורה התיבה שלי מלאה בהיסטריה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 23:32 PM
|
||||
נו מה הקטע אני הולך לתרום לך חרמש אחד --------------------
|||
|
פורסם ב: Dec 9 2024, 23:35 PM
|
||||
סליחה סליחה פשוט היו לי איזה 180 הודעות בתיבה של 100 לוקח זמן להיפטר מהכול -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |