![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 38 39 [40] 41 42 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 11 2024, 15:19 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה did -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 11 2024, 15:22 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה הביתה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2024, 16:04 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dissociative identity disorder הפרעת זהות דיסוציאטיבית מה שפעם קראו לו "פיצול אישיות" --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 11 2024, 16:13 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהי שאלה את המורה למתמטיקה אם מתמטיקה היא הגיונית עם פרטים מדויקים והמורה אמרה שכן אז הילדה שאלה "אז איך את מסבירה את שורש 10????"
והמורה לא הבינה מה היא רוצה אז הלדה הייתה כזה "כי שורש עשר זה שלוש ושליש וזה לא שווה עשר זה שווה 9 נקודה 9 אז זה לא הגיוני" והמורה פשוט הסתכלה עליה ואמרה ששורש עשר זה לא שלוש ושליש ומאיפה היא הביאה את זה והילדה לא האמינה לה אז היא אמרה "אז אם זה לא שלוש ושליש אז מה זה?" ומישהי הוציאה מחשבון והתחילה להקריא את המספר והילדה פשוט הייתה כזה "כן לא שכנעתם אותי אבל בסדר" גירל💀 -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2024, 17:04 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה מטומטמת מה כן ישכנע אותך אם לא התשובה הנכונה לפי המכשיר שזה התפקיד שלו --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 11 2024, 17:12 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עכשיו קולטת שבטרנד של ה:
"אני לא מבינה מה עושים בשיעור, אני אשאל את השותפה לשולחן שלי" השותפה לשולחן שלי: 🤳😌 אני השותפה לשולחן -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2024, 18:16 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למאוו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 11 2024, 18:17 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היהי הבנת טת הרפרנס >< עדיין הדיאלוג האהוב עליי -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 11 2024, 18:26 PM
|
||||
אני כתבתי את זה אז כמובן שהבנתי >< כמו שצריך Tbh אם כל הביף של פרמינט-ליני היה מתרחש בדיאלוג ולא רק במחשבות של פרמי אז כנראה שזה היה הדיאלוג האהוב עליי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 11 2024, 18:35 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסכים לחלוטין. אני: אין לי סבלנות ללמוד לתיאוריה. אבא שלי: דמיין שאתה ביב וזה מבחן בגרות. אני: אבא לא למדתי למבחני בגרות. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 11 2024, 18:50 PM
|
||||
למאוו באמת? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 11 2024, 19:07 PM
|
||||
לא כי לא הייתה לי סבלנות ללמוד לבגרות 3: כן זה היה כן הודעה זו נערכה ע"י Felis Fuscus ב Dec 11 2024, 19:07 PM -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 11 2024, 19:20 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ללמוד לתאוריה היה ממש נחמד זה באפליקציה אז אתה פשוט צריך לשקר לעצמך שאתה משחק בטלפון -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 11 2024, 19:20 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ללמוד לתיאוריה היה מעיק
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2024, 19:23 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם ככה שכחתי בערך הכל די מהר
ועוד יש זמן עד שאני יכולה ללמוד בכלל -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |