![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 41 42 [43] 44 45 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 11 2024, 22:39 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתם איך פתאום יש לי מלא מה לומר פה ברגע שאני צריכה לעשות דברים
קסם @אלכס מדעי החברה וכימיה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2024, 22:43 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מדעי החברה (בדגש על פסיכולוגיה, אבל גם מדעי החברה בפרט) זה החלום שלי ללמוד ניסיתי לעבור למגמה הזאת שנה שעברה אבל הייתה איזו בעיה טכנית ולקח לה מלא זמן להיפתר ועד שהיא כבר נפתרה, גיליתי שהמורה לא מלמדת טוב והשיעורים איתה לא מהנים אז בסוף לא עברתי כי לא רציתי שהיא תקלקל לי את המקצוע היחיד בערך שמעניין אותי ואני שוקלת ללכת לעשות קורס או ללמוד באוניברסיטה או משהו כשאני אגדל הייתי בכימיה, והמורה פשוט לא ידעה ללמד ולא הבנתי את החומר והוצאתי עשרימים במבחנים אז החלטתי שזה או לבזבז את הזמן שלי ובסופו של דבר להוציא בבגרות גג 40 או לפרוש ולהישאר עם מגמה אחת, אז פרשתי -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 11 2024, 22:45 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מדעי החברה זה הדבר האהוב עליי בעולם!!!!! בבית ספר זה פחות מוצלח אבל באמת שאין דבר שיותר מעניין אותי מסוציולוגיה וזה גם מה שאני רוצה לעסוק בו בעתיד בגלל זה אני עושה גם עבודת גמר באוניברסיטה בזה🤩 האמת ממש כל הכבוד שעשית את מה שנכון בשבילך בזה אז במה את עכשיו? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 11 2024, 22:50 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2024, 22:53 PM
|
||||
בביולוגיה חומר יותר קל מתה על המורה, והיא גם יודעת ללמד טוב אני פחות טובה במעבדות, אבל בביוחקר קיבלתי 100, שזה מוזר, כי ביוחקר זה מעבדה אחת גדולה, אבל אני מניחה שבביוחקר היה לי יותר כיוון ויותר זמן להשלים אותה חפירה לפניכם האמת, שמביך הסיפור שלי עם מגמות, התחלתי עם המגמות כימיה ומדעי המחשב/סייבר אחרי חודשיים וחצי עברתי ממדמ"ח/סייבר לביולוגיה, כי לא הבנתי כלום והמורים לא היו טובים ולא הצלחתי להשלים בעצמי חומר שפספסתי באיזה שיעור אחד שלא הייתי והבנתי שאם עכשיו אני מתקשה, בעתיד יהיו הרבה יותר בעיות ואני מעדיפה להשקיע את הזמן והתסכול שלי במתמטיקה, אז עברתי למגמה ריאלית קלה יותר ואז במשך חצי שנת יא ניסיתי לעבור מכימיה של אשכול ב לביולוגיה של אשכול ב ובמקביל מביולוגיה של אשכול א לסוציולוגיה של אשכול א, כי היה ביולוגיה בשתי האשכולות וסוציולוגיה נפל על השעות של ביולוגיה שהייתי בו אז ניסיתי להחליף אשכול, אבל הכיתה של ביולוגיה אשכול ב הייתה גדולה מידי אז לא יכולתי לעבור אליה ובסוף פשוט פרשתי מכימיה ונשארתי בביולוגיה אשכול א ובתחילת השנה עברתי מביולוגיה אשכול א לביולוגיה אשכול ב כי המורה של אשכול א לא ידעה ללמד בשיט ואני מתה על המורה של אשכול ב, ובדיוק התפנה מקום -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 11 2024, 22:55 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עשיתי חמש יחל כימיה!!
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2024, 22:55 PM
|
||||
את לא מבינה כמה אני מעריכה את זה, כנושרת כימיה זה נראה לי בלתי אפשרי -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 11 2024, 22:56 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מה שאנחנו עושותתתת -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 11 2024, 22:57 PM
|
||
כימיה זה מהמם
אהבתי מאוד אני גם מנסה ללמוד עכשיו בזמן הפנוי שלי אבל אני בעיקר עסוקה בלהיות עייפה בו בדרך כלל -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2024, 23:00 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודהה -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 11 2024, 23:00 PM
|
||
אתם יודעים גם אני החלפתי את כל המגמות שלי
|
|
פורסם ב: Dec 11 2024, 23:07 PM
|
||||
איזה מגמות היו לך בהתחלה? -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 11 2024, 23:13 PM
|
||||
כאילו עשיתי כימיה דרך האוניברסיטה אז התוכנית הייתה לעשות את זה כמגמה בבית ספר ואז בעצם לא לעשות כלום ולקבל מלא שעות חלון כי סיימתי עם המקצוע בתחילת יא אז בחרתי כימיה ומוזיקה ואז הייתי שיעור אחד בכימיה והחלטתי שלעשות לעצמי חיים קלים זה לא בשבילי ועברתי להנדסת תוכנה ובמוזיקה הייתי מחצית אחת ולאט לאט הבנתי שזה לא ממש המקום בשבילי ושאין לי הרצון באמת ללמוד את זה ולהפוך משהו שאני אוהבת למשהו שאני צריכה לקבל עליו ציונים אז עברתי לפיזיקה כי כמובן שזו הבחירה ההגיונית ביותר -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 11 2024, 23:19 PM
|
||
אתם יודעים שבתחילת י הייתי בתיאטרון בכלל
שזה ממש מצחיק כי מה הקשר מאז עברתי בית ספר למאו -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2024, 23:36 PM
|
||||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את סיפרת שנה שעברההה -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |