![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 44 45 [46] 47 48 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 17:06 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראית מה העלילה או שלא קראת? דרים? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 17:09 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קראתי רק את התקציר לול יש מישהו בשם ג'ורג' שהוא ליידיבאג ומישהו בשם דרים שהוא שאט נויר לא קראתי מספיק כדי לדעת אם זה גיי או לא -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 17:09 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי רק תזכורת שאם עשיתם משהו לא בסדר בכיתה וקיבלתם עונש אז זה כנראה מה שמגיע לכם ואתם לא אמורים ללכת לצעוק שהמורה מפגרת וחרא של בן אדם
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 17:13 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי לא משנה זה dnf מי שכתב את זה גם בטוח לא חושב על c!dream וc!george הוא כותב 100% על האנשים זה רעיון נורא מגניב אבל לדעתי אני הייתי קורא אחד כזה בטוח אם הוא היה כתוב טוב --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 17:15 PM
|
||||
כן יש פעמים שזה באמת לא הוגן אבל הרוב כן --------------------
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 17:15 PM
|
||||
אני לא בטוח מה זה ומה ההבדל ראיתי דרים והנחתי שזה smp אז אופסי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 17:16 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ככ צודק -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 17:18 PM
|
||||
Dnf זה כאילו dream not found (השיפניים של dream וGeorge not found) אז זה כנראה יהיה רק על שניהם לא יהיה לזה יותר מדי עלילה וזה כתוב על קליי וג׳ורג׳ האנשים לא דרים וג׳ורג׳ נוט פאונד הדמויות יכול להיות שאני טועה אבל ככה זה ברוב המוחלט של המקרים הייתי קורא אחד כזה שכתוב טוב ויש בו כזה את כל הדמויות ויש עלילה ומופלאים וזה זה נשמע מגניב רצח --------------------
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 17:19 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כימיה 3>
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
תקשיב הוא פשוט מצחיק כל הזמן מה חשבתי כאילו שהקליפים האלה של דני גונזלס מחוץ לקונטקסט זה כזה שלוש פעמים ספציות שהוא היה מצחיק אבל לא הוא פשוט כל הזמן מצחיק אגב זה גונזלס או גונזלז --------------------
|||
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LOGEN PAIL??????????????!
עכשיו בא לי לראות את הסרטון הזה שוב תראה מה עשית סו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 17:20 PM
|
||||
לכי לראות אז בדיוק ראיתי את הסרטון שהוא הוציא כאילו לפני 20 שעות כבר מיליון צפיות --------------------
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 17:21 PM
|
||||
הו, טוב לדעת זה נשמע כאילו היה לזה עלילה וזה גם באורך די טוב האמת שבהתחלה חשבתי שאלה ocs ורציתי לקרוא ואז הבנתי שזה פשוט פאנדום שאני לא מכיר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 17:21 PM
|
||||
זהו התחלתי לראות אותו אתמול ואז שכחתי אז אני רואה אותו עכשיו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 17:22 PM
|
||||
אה מגניב אז לול זה הכי גרוע אגב למה יש לך בילי אייליש בחתימה אני כל הזמן חושב על זה --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |