![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 46 47 [48] 49 50 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 17:46 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 17:50 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מת כשלאנשים לא באמת אכפת מי ינצח והם סתם משחקים עם הנקודות
דרו אמר שהוא מתחיל את המשחק עם 1000 נקודות וכל פעם שדני יצליח שאלה הוא ייתן לו נקודה ודני היה כזה אה וואו אז משחק צמוד ואז באמצע הוא נתן לו איזה 500 כי הוא קרא לילדים חנונים ואחרי זה הוא היה אמור לתת לו 200 ודני היה כזה ״לא נראה לי שאמרת 200 אלף״ אז הוא נתן לו 200000 ואז הוא אמר שזה לא צמוד יותר אז דני אמר ״לא למה פשוט תמציא עוד דרך להשיג נקודות ואני אביא לך ממאגר הנקודות הסודי שהבאתי איתי לפני המשחק״ --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 17:53 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://www.youtube.com/watch?v=pfBC9rIZvqE https://www.youtube.com/watch?v=qRIBW9KN83g https://www.youtube.com/watch?v=8Cn-lsWTZdw&t=194s https://www.youtube.com/watch?v=od7P-RhLjLQ כל סרטוני האני מנסה האקים מטרום טרום שלו שוברים https://www.youtube.com/watch?v=5k8FTYIGYgc&t=758s https://www.youtube.com/watch?v=0xrIoYlJWNo https://www.youtube.com/watch?v=hrtU8nx6q50 עכשיו הבנתי שיש לו סרטונים מלפני 3 שנים שאני זוכרת כשהם רק יצאו אימלה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 17:57 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודהההה ראיתי כבר אחד או שניים של טרום טרום שזה יפה כי הייתי מכור לטרום טרום --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 18:13 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כל-כך מגעיל אותי כשאנשים מדברים על להוציא בשאלה (ככה אומרים את זה אדק?) לרדים כאילו שהם צריכים לגאול אותם או משהו
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 18:20 PM
|
||
בילי אייליש אוברהייטד
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 18:21 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשאנשים נדחפים לאחרים על בחירות חיים שלא מזיקות לאף אחד ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 18:23 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קיילב קיילב אתה יכול לחזור לליני אם אתה רוצה
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 18:25 PM
|
||||
מאוחר יותר! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
כןכןכןכןכןכן במיוחד כשזה "בחברה החילונית נקבל אתכם בדיוק כמו שאתם" (כאילו זה רק הדוגמא הספציפית הזאת זה באופן כללי ממש מעצבן אותי אבל עכשיו ראיתי פרסומת לזה ספציפית) -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אטקיי >< רוצה לדבר פה? :0 -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 18:28 PM
|
||||
בכנות זה כל כך מעצבן שלוקחים מיעוט רועש ופרובוקטיבי מאוד מקבוצה מסוימת ומחילים אותו על כל מי שיוצא מהקבוצה הזו זה לא שכל החרדים פועלים אותו הדבר או חושבים אותו הדבר, ואם להיות חרדי היה כ"כ רע כמו שגורמים לזה להיראות בטח היו הרבה פחות מהם @וריאן אפשר! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 18:30 PM
|
||||
פפפפ אבא שלי מסתכל על חרדים שמתנהגים רע ומחליט שכל מי שמאמין באלוהים ככה. אני חוזר מאמין באלוהים. לא דתי. מאמין באלוהים. יאייייי בוא נדבר >< הממממ נושא נשא נושא -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 18:31 PM
|
||||
אמא שלי פועלת בדיוק אותו הדבר הארוולט? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 18:32 PM
|
||||
זה כל כך מעצבן אי אפשר לדבר איתם בהיגיון. הארוולט! אוי אני לא מאמין שאנשים כאן בפורטל לא מכירים הארוולט איזה חיים עצובים -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |