![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 47 48 [49] 50 51 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 18:34 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן. נשמע כמו סיוט tbh תחשוב על החיים שלנו לפניהם פאן פאקט גיליתי שרוב הפאנפיקים של סטאר רייל שכתובים בao3 כוללים סמאט אני לא יודע למה אני מופתע -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 18:36 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא רוצה לחשוב על החיים שלמו לפניהם. אני רוצה לשאול משהו אבל אני לא רוצה להיות מעצבן אבל עכשיו נזכרתי שאמרת שזה לא מעצבן אותך אני צריך לתכנת את המוח שלי מחדש באמת רוצה שרשור? D: בנסיכים הם גם הכי אלגנטים בעולם אני אוהב. אה וזוכר שהם בדיוק באותו הגובה!!!! אה אני חשבתי שאוב הםאנפיקים בao3 כוללים סמאט -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 18:41 PM
|
||||
אל תתכנת אותו מחדש אני אוהב אותו בדיוק כמו שהוא כרגע לא >< יאפ!!! מעניין אם נעליים שהם נועלים מוסיפות להם עוד קצת נופ נגיד בפאנדום של גנשין יש בערך 55k בלי סמאט, בערך 54k עם סמאט מינורי ולא מפורש שמשמש כמכשיר עלילה, ואז יש עוד 44k פאנפיקים שהם בייסיקלי יכלו להיות גם סמאט טהור במידה שבה כל עלילה משמשת כדי לקדם את הסמאט ולא ההפך אני שמח שזכרתי את המספרים האלה די במדויק הלכתי לבדוק כדי לוודא שאני לא מוסר מידע מוטעה והייתי רק קצת טועה באחד מאלה 3: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 18:42 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוווו זה היה ככ נחמד D: הם באותו גובה אבל כמה גבוהים הם? נמוכים? ממוצעים? גבוהים? האמת לשניהם מתאים להיות גבוהים לדעתי לזכור מספרים בao3 זאת בהחלט דרך להשתמש במוח שלך 3: בתור מחמאה כמובן -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 18:43 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזעזע בעיניי -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 18:44 PM
|
||||
>< גבוהים גם אני דמיינתי אותם גבוהים ודמיינתי את מבנה הגוף של וולט קצת יותר דק ושל הארו קצת יותר עבה כי הוא עושה פעילות גופנית באופן פעיל תודה תודה כמובן שזו מחמאה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 18:45 PM
|
||||
יש לנו את אותו מוח וגם האחים שלהם הם מפלצות ספגטי. באמת שחתולים במדים הם הדור הכי גבוה שלנו הא. בנינו ג׳יין בטח הכי גבוהה מבין כולם שם. לפחות עם עקבים. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 18:46 PM
|
||||
גם זו מחמאה (לפחות בשבילי) הדור הכי גבוה שלנו ואף אחד מהם לא יודע לבשל. אני תוהה איך הם גדלו כל כך. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 18:47 PM
|
||||
כאילו ההורים שלהם ידעו לבשל. אנחנו צריכים רק לדאוג מאיך שאג׳קס יגדל. לא אבל לא הסכמת איתי לגבי ג׳יין. להיות הכי גבוהה בלי עקבים האמת יהיה מפחיד כי העקבים שלה ענקיים אבל היא תמיד עם עקבים אז אפשר להחשיב את העקבים כחלק מהגובה שלה ואז היא תמיד הכי גבוהה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 18:50 PM
|
||||
ולא לימדו אותם? בושה. הו אם אג'קס יהיה נמוך אני קצת אשנא את עצמי על שאפשרתי לזה לקרות כן העקבים הם חלק ממנה! זה חמוד שסת' נמוך ממנה כי זה מתאים לדינמיקה ביניהם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 18:51 PM
|
||||
אג׳קס יהיה גבוה אל תדאג. אנחנו צריכים באמת לדרג את הגובה של חתולים במדים ואלקטרו צ׳ארג׳ לא עשינו להם את זה עדיין 3: ג׳יין עם העקבים אז היא למעלה אבל בין סת׳ להארוולט קשה לי להחליט מי יהיה יותר גבוה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 18:55 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה גם תמיד האנשים שאומרים שצריך אחדות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 18:56 PM
|
||
החדר שלי ושל אחותי אחד מול השני והחתולה יללה כי היא רצתה להיכנס לחדר ושנינו פתחתנו את החדר באותו הזמן והיא התחילה ללכת לחדר של אחותי והייתי כזה: גנבת לי את החתול >:(
ואחותי כזה: רוצה אותה? קח אותה. ואז בלי שאף אחד מאיתנו זז החתולה פשוט שינתה כיוון והלכה לחדר שלי זה היה מצחיק בטירוף. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 18:57 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2024, 19:11 PM
|
||
![]() הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אישית אנחנו חושבות שכל החרא הזה לא צריך לשנות משהו
כאילו זה פשוט איך שאתה רוצה לחיות זה לא אמור לשנות לאנשים אחרים כל עוד אתה לא בא אליהם אומר להם "אתם חייבים להיות ככה" -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |