![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 23:30 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 23:31 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש את הנראה לי שזה כינור בפזמון של וואנס אפון אה טיים וזה ככ מהמם הצילו איך לא שמעתי את זה עד עכשיו
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 23:32 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי להתפטר איףףףף למה נתנו לי ארבע משמרות השבוע שימצאו עובדים אחרים
כאילו הגשתי ארבע משמרות השבוע אבל למה הוא לא יכול פשוט לסנן אותי או משהו לא בא לי לעבוד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 23:34 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צריך להוציא חוק שלילדים ביסודי אסור להתלונן על בית ספר
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 23:39 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://youtu.be/rXYASYiOlyc?si=tpwLBdupQOKYUbA2
תברכו את האוזניים שלכם -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2024, 23:44 PM
|
||||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הדיליי שלי מוגזם אבל כי זה ממש השבוע האחרון זה השיא ואני צריכה להיות כל הזמן בערך אבל זה רק שבוע והוא יגמר🙏🏽🙏🏽🙏🏽 -------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 2 2024, 00:22 AM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
General Kenobi -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 2 2024, 00:24 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר לדבר על זה שהתקווה היא הדבר הכי גרוע בשבילי כרגע
כל פעם יש לי אולי תקווה שאולי עכשיו משהו כן יוכל לקרות ואז זה מתנפץ לי בפרצוף עם החיוך המתנשא והמגעיל שלה וכל פעם מחדש אני נכנס לדיכאון עוד יותר זה לא סביר שזה נמשך ככה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2024, 01:26 AM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזה מזה מה למה אני בבית ספר יסודי עד ח ואנחנו מתלוננות חופשי -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 2 2024, 08:30 AM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי אין לכן מושג מה זה תיכון -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 2 2024, 08:47 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מרגיש לי שרוב השיח על חייזרים הוא שטויות לגמרי כי אנחנו המצאנו לעצמנו דרך מסויימת שחיזרים מתנהגים בה ומי סיפר לנו בכלל שזה נכון
יכול להיות ויש הרבה סיכוי שאצלם הכל שונה לגמרי ברמה שאנחנו לא מסוגלים לדמיין בכלל כי המוח שלנו לא יכול לתפוס את זה פשוט כי הסיכוי שהתפתחו חיים על עוד כוכב קרוב אלינו שנראים אפילו דומה לשלנו הם אפסיים אז כל מי שנותן חייזרים כתשובה לגיטימית למשהו לדעתי מטומטם ולא מבין כלום --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2024, 08:56 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש אנשים שבאמת עדיין לא מכירים את בלוסקאיי?
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2024, 08:58 AM
|
||||
זה נכון אבל תזכור את הסיכוי שיש חייזרים שדומים למה שאנחנו מתארים לא הגיוני שכל החייזרים הם לגמרי שונים ממה שחשבנו בכל מקרה לאיזו שאלה אפשר לענות חייזרים בכלל? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 2 2024, 08:59 AM
|
||||
אמממ מי זה.. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 2 2024, 09:02 AM
|
||||
האלטרנטיבה לטוויטר --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |