0 חרמשים |
|
פורסם ב: Dec 4 2024, 00:37 AM
|
||
Idiots. I'm surrounded by idiots |
https://i.postimg.cc/BQhWWGrG/Untitled116-1.png
זו לא הפעם הראשונה שאני מצייר את הבחור הזה. זו גם לא הפעם השנייה. למעשה, זו הפעם השלישית בטווח של יומיים ואני מאוד מודאג מעצמי. תכירו את הארו! הוא אחד מהדמויות שלי ושל וריאן והוא נהדר. אני כל כך אוהב אותו. יש לו קטע ממש מוזר עם רובים אז כמובן שהייתי חייב להכניס את זה לציור 3: כרגיל ציירתי באייביס פיינט אקס. השתמשתי בגודל קנווס A4 וכמה מה-default brushes. בכללי הכל היה ממש סטנדרטי ולא השתמשתי בשום דבר מיוחד. למרות זאת אני ממש אוהב את הציור הזה ומרוצה מאיך שהוא יצא 3: בכל זאת זה הארו. תגובות כרגיל תמיד ישמחו אותי! תרגישו חופשי להיות בונים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2024, 00:53 AM
|
||
A Cat With A Hat In A Hat |
אני אתחיל בלהגיד שאני בחיים שלי לא הרגשתי כזה עקצוץ לכתוב ת״ב למישהו אי פעם לפני. אפילו לא לקטע של פרמינט שלך שפרסמת אהההה מתישהו לא מזמן לא זוכר מתי בדיוק זמן זה דבר מוזר. אני ככ רוצה לתת לשיט הזה ת״ב.
אני אמשיך בלהגיד שאני כבר לא זוכר מה אמרתי לך בוואטסאפ ומה לא אז בוא נעמיד פנים שכל מה שאני כותב עכשיו חדש. אז דבר ראשון אתה מניאק שהוספת ככה רקע בלי להגיד לי. אני אוהב את זה. אבל אני אוהב יותר את הגרסה בלי הספירלה הזאת האמת כי זה מאוד ניגודי כזה ובגלל זה אני עומד להתייחס לגרסה בלי הספירלה ורק עם האדום. הדבר הראשון שתפס לי את העין היה תהיה מופתע לא הצלקת אלא העגיל. העגיל נוצה. זה נראה ככ יפה וככ טוב ואיך שצבעת את זה גורם לזה להיראות כמו ממש נוצה אמיתית??? חוץ מזה הארוולט נוצה שחורה זה לגמרי הדבר האהוב עליי בעולם עכשיו. הדבר השני ששמתי לב אליו זה באמת הצלקת. דיברנו כבר על איך שאני אוהב שזה אדום בשביל להדגיש את הצלקת כי זה בהחלט כן משהו שצריך להיות מודגש כי כל הרעיון זה שזה נראה מחריד ככ ומעוות לו לגמרי את הפרצוף. אבל תשכח מהצבע!!! לא אנרתי לך לפני אבל הצורה של הצלקת איך שאתה מצייר אותה זה מהמם אני אוהב איך שזה חותך ככה בדיוק את הפרצוף שלו באמצע ואני אוהב את הצורה עצמה וכאן ספציפית אפשר לראןת את זה כזה עולה על האף (אני יודע שהבנת מה אמרתי כי אתה קיילב) וזה עשה לי ככ מגניב לראןת את זה??? אני אוהב איך שאתה מצייר את הצלקת שלו קיצר ורק בשביל איך שאתה מצייר אותה אני שמח שהחלטנו שהיא קיימת. כנל על העגיל אבל העגיל פשוט יפה נקודה. אוקיי הדבר הבא אני אדבר על האקדח!!!! להגיד את האמת כששלחת את הסקיצה הדבר הראשון שרציתי לשאול כשראיתי את האקדח זה אם באמת ציירת את זה או שפשוט לקחת תמונה כזאת מהאינטרנט והדבקת על הציור כי היית עצלן מדי כי זה היה נראה ככ טוב וככ נקי וזאת הייתה סקיצה באיכות גרועה של פיקסלים???? ועכשיו כשזה לא רק סקיצה זה איכשהו טוב יותר???? אני אוהב. אני אוהב גם את הנתז הכחול כי זה כזה ניגוד יפה מהרקע (הסיבה שאני מעדיף את הגרסה של הרקע הנקי בלי הספירלה) ואני לא יודע להסביר גם הנתז עצמו זה כזה מגניב ואני מת על זה פשוט ואני מצטער אני לוקה אני לא יודע מילים. אוקיי הבא בוא נעבור לעיניים!!!! העיניים שלו תמיד יפות (אתה משתמש במה שלמדת על הגנשין ארטסטייל? שמתי לב שאיך שאתה מצייר עיניים שונה בזמן האחרון. טוב בכל מקרה אני רק רוצה להגיד ש ארטסטייל הזה אני אישית מעדיף יותר כי זה נראה ככ יפה ונקי ואני מת על זה) אני ממש אהבתי גם את איך שצבעת כי כאילו כן ברור העיניים הצהובות אבל אז יש בזה גם את האדום של הרקע ובריסים שלו יש את הכחול של הנתז מהאקדח וזה כזה אמג. וכמו שאמרתי כן אני מת על הארטסטייל החדש של העיניים ואני לא יודע אם אה גם אתה מעדיף את זה אבל אם אתה מעדיף את הקודם תתעלם ממה שאמרתי >< אני שמח שבחרנו את הבחירה הנכונה הזאת לצייר אותו בלי חולצה. ועכשיו בקטע לא סימפי זה בגלל שגם צבעת את זה ככ יפה??? העור נראה פשוט כמו… עור. זה כזה חם איפה שצריך ואני מת על זה זה משהו שבחיים לא הייתי שם לב אליו מספיק לעשות בעצמי. ואחרון חביב אני אדבר על הקומפוזיציה!!!! הקומפוזיציה אני מת על זה שהוא רק בחצי השמאלי של הציור ואז האקדח לוקח את הפוקוס והוא נמצא באמצע ואני לא יודע להסביר למה זה פשוט גורם להכל להיראות הרבה יותר מגניב וסימבולי (האם אני יודע איזו סימבוליזם? אלוהים לא. אני רק יודע שכל הציור הזה מלא בסימבוליזם אחר סימבוליזם ואני מת על זה). קיילב אני אפילו לא יודע על מה לדבר עוד השיער והסרט מן הסתם נהדרים אבל זה תמיד נהדר זה לא חדש נראה לי כבר אמרתי לך שאתה מצייר את השיער שלו מדהים אז אין לי מה להוסיף. ואה זה אומר שעברתי על כל חלק בציור? אבל לא באלי לסיים :< חכה אני בטוח אמצא עוד משהו שמתי לב לעוד פרטים בעגיל אני מת על העובדה שהעגיל כזה מפורט זה מהמם. שמתי לב גם שהוא מאוד אהההה (לוהט) לצערי אבל זה כל הדברים האחרים ששמתי לב אליהם ולא דיברתי עליהם כבר :< חבל זה היה ת״ב כיף :< תמשיך לצייר את הארו זה ככ פאקינג מושלם תודה! -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 8 2024, 10:44 AM
|
||
פרפרים, מכל מיני צבעים. |
יפה
-------------------- יחד ננצח
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |