![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 24 2024, 16:18 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן כן, יש מפגש! גולשים יקרים, אנחנו שמחים ונרגשים להודיע על מפגש הזום של HPortal לשנת 2024! זה דבר? מפתיע שהתשובה עד עכשיו הייתה לא. הפורטל הוא אתר בעל משתמשים מגוונים שבאים מרקעים שונים, אבל בסופו של דבר כולנו הגענו לפה מאותן סיבות. לכן, זאת לא הפתעה שהרבה מהמשתמשים פה הם מופנמים, מעדיפים לכתוב על פני לדבר או סתם לא יכולים לבוא למפגש הפיזי. ולמה? למפגש זום יש הרבה יתרונות שאין למפגש פיזי. הנה כמה מהם:
ההנהלה תעשה את מירב המאמצים כדי לוודא שהמפגש בטוח. בשביל זה יש לנו כמה הגנות. השלבים להגעה למפגש ייראו בערך כך: 1. לשלוח לי ינשוף עם הטופס למטה. בטופס יש סעיף שבו תצטרכו למלא דרך שבה אפשר לתקשר איתכם שהיא לא הפורטל. זה יכול להיות מייל, דיסקורד, ווצאפ, סמס, אינסטגרם או כל דרך אחרת שאתם יכולים לחשוב עליה. הצעד הזה מוודא שגם אתם תחשפו מעט מהפרטיות שלכם כדי שנדע שאתם אמינים. במידה ואתם נתקלים בבעיות תפנו אלינו בפרטי ונמצא פיתרון, אני מבטיח. 2. ביום של המפגש אני אשלח לכם קישור בפלטפורמה שבחרתם. את הקישור אסור לכם לשתף עם אף אחד בלי אישור מפורש של ההנהלה. 3. כשאתם נכנסים לזום, הוא לא יכניס אתכם ישר. תשתדלו להיכנס עם השם שלכם כדי שנדע לאשר אתכם. אם אתם לא יכולים מסיבה מסוימת, תשלחו הודעה ונאשר. ההרשמה מחייבת וותק של חודש לפחות. פרטי הקשר שלכם ישותפו עם שאר ההנהלה. מתי יתקיים המפגש? המפגש יתקיים ביום רביעי, ה-1 בינואר (א׳ טבת), בין השעות 13:30 ל15:30. מה נעשה שם? קודם כל ומעל הכל, ואנחנו נזכה לראות אחד את השני פנים אל פנים! או שלא, מה שתבחרו. מה שיפה הוא שאתם לא מתחייבים לכלום. אתם יכולים להיכנס לחמש דקות או לכל המפגש, להיות עם מצלמה פתוחה או סגורה; מצידנו רק תשבו ותקשיבו כל המפגש וזה ממש בסדר. מה שאתם מרגישים איתו בנוח. במפגש עצמו יהיה משחק היכרות קצר ואז משחקים ופעילויות שונות שמותאמות לפורמט של זום ולא פנים אל פנים. כמובן שאחרי שנסיים עם המשחקים המאורגנים יהיה ניתן לשוחח. יש לי עוד שאלות, למי לפנות? כעיקרון לכל חבר בהנהלת הפורומים (צבע סגול בסרגל, מקושרים לכם פה למטה) אבל בעדיפות גבוהה יותר אליי כי כנראה שאוכל לתת לכם תשובה מדוייקת יותר. אתם יכולים לכתוב את השאלה פה או בפרטי. איך נרשמים? רק מלאו את הטופס פה למטה ותשלחו אותו בפרטי (אך ורק בפרטי! לא פה באשכול!!!) לאחד מחברי ההנהלה! נבקש להשתמש בטופס המסודר מכיוון שזה גם ככה תהליך מסורבל ועדיף לפשט אותו כמה שיותר.
אולי מגיעים נעמה, טוני סטארק איתיחר, בצל נתנאל, the equal opportunity kr אורי, Master Of Puppets אלכס, Eleanor Rigby לונה, Marinette Dupain Cheng נטע, בקביק 222 בטוח מגיעים ורד, פרח נתתי לנורית מיכל, Kill This Love שירה, True Colors מוריה, fortnight ליה, little freak נשמח לראותכם במפגש! ![]() חברי הנהלת הפורומים, שאליהם צריך לשלוח את הטופס וזמינים לכל שאלה: סו, קוקאינה (הוא/אתם) ניתאי, Adrien Agreste (הוא/אתה) אוניסף, Paige (היא/את) יעל, ליל קוקו (הוא/את) --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 14:16 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עוד רבע שעה נתחיל :)
תכינו לעצמכם משהו טעים לשתות ובואו --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |