![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 3 2025, 14:51 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כאשר אני משתמש בסוויטשירט פעם ראשונה מאז שנה שעברה ויש עליו שערות של האקסית:
![]() ![]() ![]() -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2025, 14:55 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תפרט בבקשה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 3 2025, 16:01 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הראשונה הייתה עוד בסדר התעלמה ממני אחרי שביקשתי מספר שזה לא טוב אבל זה לא הכי גרוע שיש השנייה זה ongoing process אבל הולי שיט יש לה עיניים מהממות מה הבעיה אחת החברות הטובות שלה מכירה אותי בגלל האקסית שלי השלישית נראלי שקצת בקטע שלי אבל היא חברה די קרובה של האקסית לא נראלי שהיא יודעת אבל כן ויותר פירוט מזה תצטרך כבר לבקש בווצאפ כי זה לא דברים שכותבים בפורטל הארי פוטר ![]() ![]() -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 3 2025, 16:03 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה ללכת לפגוש חבר בתל אביב עכשיו
או לדחות אותו למחר אני מותשת -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2025, 16:13 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם אנשים לא יכולו לשקר אני חושבת שהיו אומרים לי מליון בפעמיים ביום שיש לי בעיות עצבים
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2025, 17:19 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב דחיתי ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 3 2025, 17:43 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעניין אותי אם יש פה מישהו שהולך לגרסה העברית של אוון הנסן היקר
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2025, 17:50 PM
|
||||
עצלנות זה הפתרון חברים -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 3 2025, 18:01 PM
|
||
ההורים שלי ואחותי מדברים עכשיו בסלון בזמן שאני בחדר שינה שלי
שמעתי שאחותי אמרה את השם שלי אבל לא הצלחתי להבין יותר מזה מצד אחד, אין לי כוח לצותת להם מצד שני, הם מרכלים עליי? Rude! -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2025, 18:21 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אלך כשיעבור קצת זמן ואולי יירדו המחירים וגם אני צריכה לראות את המקורי קודם למאו -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 3 2025, 19:17 PM
|
||||
יש איפשהו באינסטגרם קוד הנחה, הופך כל כרטיס לא משנה במיקום שלו ל189 שח לשלוח לך בפרטי? -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 3 2025, 19:17 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2025, 19:18 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין יקר לי מדי😭 אני יודעת שזה שווה את זה ושזה מחיר ממש טוב להצגה ברמה כזאת אבל אין לי את הכסף הזה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 3 2025, 19:19 PM
|
||||
חחח סבבה אם את מתחרטת, מוזמנת לומר לי ואשלח לך -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 3 2025, 19:21 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף למה התקליט שאחותי שומעת כזה ארוך
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |