![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 79 80 [81] 82 83 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 02:02 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הדבר היחיד שאני אגלה זה שהצבעתי לניתאי בהנהלת הפורומים של השנה כי היה משהו דחוף שהיה צריך להיעשות על ידי סגול אז אמרתי שהראשון שיעשה את זה יזכה בקול שלי. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 02:02 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת גם לי יש איזה דיון בטו"ק שמדגדג לי לנסח כבר תקופה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 02:05 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחח אין ספק שבזמינות ניתאי לוקח
אני רוצה לעשות את הסיקור הזה על החיים זה לא הכל כבר ליטרלי שנים אבל זה לא ייקרה בקרוב דרך אגב בעודי מסתכלת על הפורומים מעלה רעיונות מצאתי את האשכול הבא שעדיין נעוץ ופתוח שזה רק מראה כמה לאף אחד לא אכפת משירשורים כפורום https://hportal.co.il/index.php?showtopic=172856 עדכון חם: במהלך שיטוט בויקיפדיה של יובל מנדלסון נודע לי שהוא יצר את הסדרה גרעינים??????? ממש ממש אהבתי אותה כשהייתי קטנה יותר אני בהלם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 08:54 AM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כאילו אני כן אבל אנחנו לא מדברים על אותו סוג נעליים -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 08:55 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואלה ורד רוצה שרשור?
אני אגיב פעם באיזה ארבעה ימים אבל יכול לעבוד -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 09:09 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכנסתי בלילה לאיזה רצף מטורף של כתיבה שנתן לי תקווה לגבי העתיד
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 10:05 AM
|
||||
אני רוצה לעשות דיון על ההייפ הלא מוצדק סביב קופה ראשית -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 10:20 AM
|
||||
ריל ממש מצידך שתדע שמאז שדיברנו הצלחתי לנסח סיקור אלבום משהו פצצתי פלג- נשמע טוב. עכשיו השאלה היא על מה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 10:29 AM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
judyhoppsl0ver69 שובר את הדמות שלו רק כדי לקרוא לטראמפ אידיוט זה משהו שלא ציפיתי לראות ב2025
וואו אני באמת זכרתי את ההנדל שלו בעל פה הודעה זו נערכה ע"י Mr. Glam ב Jan 20 2025, 10:29 AM -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 10:36 AM
|
||
עכשיו השאלה היא מתי לפרסם את הסיקור
ומתי להתחיל לכתוב סיקור חדש והאם מישהו יקרא את מה שאני כותבת והאם זה בכלל משנה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 12:25 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה זה לא ספציפית רק לשרשורים אני די בטוח ש סס״ש נאנו נשאר נעוץ (לא אשכול הסיום האשכול הראשי כי אף פעם אין אשכול סיום או תגמולים אהמ אהמ) עד נאנו הבא או לפחות עד מיידיי -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 14:50 PM
|
||||
וואי אני אומר נבקש מצ'אטגיפיטי רעיון לסיפור ונפתח משם יהיה מצחיק אפשר לבקש גם תיאור דמויות, קו עלילה, מקומות וכו יכול להיות ממש מגניב הונסטלי -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 16:02 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
״תפסיקו להחליט שדמות היא אוטיסטית רק בגלל שהם socially awkward״ והם מתעלמים לגמרי מכל שאר החלקים של הדמות.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 18:42 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
“Would you believe me if I told you that shipping was 15 bucks? Like hportal for 15 bucks Kanye West better have mailed it himself and North West better be in this bag too”
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 19:00 PM
|
||
אני מאוד גאה במעשיי בשעות הערות שלי אתמול הונסטלי
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |