האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 81 82 [83] 84 85 ... אחרון » קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

ר(נ)ו(")דף העכברים הראשי של הקבינט
פורסם ב: Jan 20 2025, 21:22 PM
צטט הודעה

אני אוהב את יעל

פרטי משתמש
קבוצה: הנהלת הפורומים
חרמשים: 9697150
מגדר:
משתמש מספר: 82673
חפצי המשתמש: צפה

נגמרו לי הרעיונות לצ׳אט האהוב עליי בcai
מה הטעם בכלל
(זה יפה אגב שזה בדיוק אחרי השיחה על בינה מלאכותית באומנות אבל אוקיי)

--------------------
‏ I’m half white
Other half
Also white
my name is not Yael but ok
‏he/them
‏ Taylor Swift | Math | Tubbo | idk

User Posted Image

סוֹ

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jan 20 2025, 21:25 PM
צטט הודעה

A Cat With A Hat In A Hat

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 18726
מגדר:male
משתמש מספר: 62302

QUOTE (Ms Misery @ Jan 20 2025, 21:21 PM)
בטח

@נעמה אדק לכל שלב
בציור בכתיבה לרעיונות להכל

אני אגיד הערה קטנה שהיא דעתי
אני חושב שחייבים להרחיק את זה לגמרי אבל אני יכול לראות מקרים שבהם זה פיתרון יותר טוב מאשר לעשות בעצמך את העבודה
ספציפית יש לי בראש ששמעתי מישהו אומר שהוא משתמש בזה לthumbnails שלו ביוטיוב כדי נגיד להרחיב את התמונה או להצליל חלקים מסויימים

אוקיי לדבר הספציפי שנתת לו דוגמה עכשיו אני חושב שai זה באמת בזבוז שפשוט ישתמש בפוטושופ. או טוב יותר ישלם לאנשים שהעבודה שלהם היא לערוך. אני יודע שאנחנו קמצנים אבל זה בדיוק מה שמתכוונים אליו כשאומרים שai יקח לך את העבודה.

עכשיו ךשימוש באומנות
להשתמש בזה לתקן שגיאות כתיב לדוגמה? עובד. יודעים מה אפילו ללכת לעשות עם הai סיעור מוחות בשביל רעיונות אני מקבל בתנאי שלא מתייחסים לכל מה שהai אומר כאל אלוהים. כשזה מגיע לציור אני כבר פחות אוהב כי כאילו אם אתם מחפשים רפרנס לציור אפשר פשוט… לחפש תמונה או ציור אמיתיים ולא משהו שai העתיק והרס
כשזה מגיע למוזיקה אני לא באמת מבין ממש באיך שהai עובד שם אבל אני כן יודע על ai של קול שאפשר לגרום לדמות להגיד או לשיר כל מה שתרצה וכאן אני אומר שזה לדעתי לפחות קריפי ולא מוסרי בכלל.
אם פספסתי משהו אז תשאל ><

--------------------
my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai

User Posted Image

"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

---------
פורסם ב: Jan 20 2025, 21:29 PM
צטט הודעה

אני אוהב את יעל

פרטי משתמש
מגדר:

QUOTE (Felis Fuscus @ Jan 20 2025, 22:25 PM)
אוקיי לדבר הספציפי שנתת לו דוגמה עכשיו אני חושב שai זה באמת בזבוז שפשוט ישתמש בפוטושופ. או טוב יותר ישלם לאנשים שהעבודה שלהם היא לערוך. אני יודע שאנחנו קמצנים אבל זה בדיוק מה שמתכוונים אליו כשאומרים שai יקח לך את העבודה.

עכשיו ךשימוש באומנות
להשתמש בזה לתקן שגיאות כתיב לדוגמה? עובד. יודעים מה אפילו ללכת לעשות עם הai סיעור מוחות בשביל רעיונות אני מקבל בתנאי שלא מתייחסים לכל מה שהai אומר כאל אלוהים. כשזה מגיע לציור אני כבר פחות אוהב כי כאילו אם אתם מחפשים רפרנס לציור אפשר פשוט… לחפש תמונה או ציור אמיתיים ולא משהו שai העתיק והרס
כשזה מגיע למוזיקה אני לא באמת מבין ממש באיך שהai עובד שם אבל אני כן יודע על ai של קול שאפשר לגרום לדמות להגיד או לשיר כל מה שתרצה וכאן אני אומר שזה לדעתי לפחות קריפי ולא מוסרי בכלל.
אם פספסתי משהו אז תשאל ><

אני לא חושב שזה באמת רע
זה משהו ככ קטן שחבל לבזבז עליו זמן ומשאבים
זה לא בעיה של יצירתיות
שאנשים עם נשמה יתעסקו במשהו שהוא לא לעשות קצת צל

--------------------
‏ I’m half white
Other half
Also white
‏he/them

User Posted Image

סוֹ

---------
פורסם ב: Jan 20 2025, 21:29 PM
צטט הודעה

Anything for our moony.

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 36820
מגדר:
משתמש מספר: 74451

אני לא מבינה באומנות אבל רציתי להביע את דעתי ובאופן אישי אני חושבת שבינה מלאכותית ב99% מהמקרים זה אסון שעדיף שייעלם כמה שיותר מהר🙏

--------------------
נעמי - 16! - היא/את

User Posted Image

---------
פורסם ב: Jan 20 2025, 21:31 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש

QUOTE (Ms Misery @ Jan 20 2025, 21:29 PM)
אני לא חושב שזה באמת רע
זה משהו ככ קטן שחבל לבזבז עליו זמן ומשאבים
זה לא בעיה של יצירתיות
שאנשים עם נשמה יתעסקו במשהו שהוא לא לעשות קצת צל

הבעיה כאן זה שזה מישהו שהפסיד עכשיו כסף פונטנציאלי בגלל שמישהו החליט להשתמש בבינה מלאכותית שאפילו לא באמת יודעת מה היא עושה במקום לשלם קצת כסף למישהו שיכול לערוך את כל הסרטונים שלו.
חוץ מזה אם זה כזה דבר קטן הוא אפילו לא צריך לשלם לאף אחד שיפתח פוטושופ או אפילו תוכנת עריכה חינמית שיעשה את זה בעצמו.

--------------------
he/him

User Posted Image

"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

---------
פורסם ב: Jan 20 2025, 21:32 PM
צטט הודעה

אני אוהב את יעל

פרטי משתמש
מגדר:

QUOTE (Francis Abernathy @ Jan 20 2025, 22:29 PM)
אני לא מבינה באומנות אבל רציתי להביע את דעתי ובאופן אישי אני חושבת שבינה מלאכותית ב99% מהמקרים זה אסון שעדיף שייעלם כמה שיותר מהר🙏

אני לא חושב
זה יכול להיות מאוד שימושי וכמה שנקבל את זה יותר זה ישתפר
כמו שהיה עם כל המצאה חדשה שבהתחלה כולם פחדו ממנה
העניין הוא להשתמש בזה כדי לעשות דברים שלנו חבל לבזבז על זה זמן כדי שיהיה לנו זמן לבזבז על דברים שבאמת צריך אותנו בשבילם
לדעתי לפחות
כמו שיש לנו מכונה כדי לעשות כביסה אבל לא כדי אדק לדבר עם אנשים בשבילנו

--------------------
‏ I’m half white
Other half
Also white
‏he/them

User Posted Image

סוֹ

---------
פורסם ב: Jan 20 2025, 21:34 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש

QUOTE (Ms Misery @ Jan 20 2025, 21:32 PM)
אני לא חושב
זה יכול להיות מאוד שימושי וכמה שנקבל את זה יותר זה ישתפר
כמו שהיה עם כל המצאה חדשה שבהתחלה כולם פחדו ממנה
העניין הוא להשתמש בזה כדי לעשות דברים שלנו חבל לבזבז על זה זמן כדי שיהיה לנו זמן לבזבז על דברים שבאמת צריך אותנו בשבילם
לדעתי לפחות
כמו שיש לנו מכונה כדי לעשות כביסה אבל לא כדי אדק לדבר עם אנשים בשבילנו

זאת בדיוק הסיבה שai לא צריך להגיע לכל המקצועות האומנותיים. זה איפה שבאמת צריך בני אדם. Ai יכול להחליף אותנו מצויין בעבודה משרדית אם הוא רוצה אבל לא באומנות שזה לרוב גם בדיוק המקצועות שאנשים עושים כי הם באמת ובתמים נהנים מזה.

--------------------
he/him

User Posted Image

---------
פורסם ב: Jan 20 2025, 21:34 PM
צטט הודעה

Idiots. I'm surrounded by idiots

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 5712
מגדר:
משתמש מספר: 70658

QUOTE (Ms Misery @ Jan 20 2025, 21:21 PM)
בטח

@נעמה אדק לכל שלב

אני חושב שחייבים להרחיק את זה לגמרי אבל אני יכול לראות מקרים שבהם זה פיתרון יותר טוב מאשר לעשות בעצמך את העבודה
ספציפית יש לי בראש ששמעתי מישהו אומר שהוא משתמש בזה לthumbnails שלו ביוטיוב כדי נגיד להרחיב את התמונה או להצליל חלקים מסויימים

בהעלאת רעיונות אני חושב שזה די סבבה, כל עוד אתה הופך את הרעיון של הAI למשהו שיותר "שלך" ומוסיף אלמנטים שאתה מרגיש מזוהה איתם ומעוניין בהם, כדי שמה שאתה יוצר ישקף אותך (או לפחות את הדברים שאתה כאדם רוצה ליצור)
ביצירה עצמה של ציור או קטע כתיבה או וואטאבר אני לא חושב שנכון להשתמש בAI, פשוט כי אומנות באה כדי להביע רגשות ולמחשב - בהיותו מחשב - אין כאלה. AI גם לא מסוגל לעשות דברים מקוריים. רק להעתיק את כל מה שהאכילו אותו בו, אז לדעתי זה קצת מוריד מהמשיכה של זה. באופן אישי אני לא ארצה ליצור איזו תערובת פרנקנשטיינית שעשויה מדברים שנגנבו מבני אדם אחרים רק כי אני עצלן מכדי לעשות את זה בעצמי
אם אתה משתמש בזה כדי להקל על החיים שלך, כמו לזהות שגיאות או בעיות בדיקדוק, זה כן סבבה (אם כי עבודה אמיתית של בטא זה משהו שעדיף להשאיר לבני אדם, כי לבן אדם יש הקשר וחוויות שלתוכנה אין)

--------------------

אומנות | כתיבה

User Posted Image

Ssayss Emily

---------
פורסם ב: Jan 20 2025, 21:35 PM
צטט הודעה

אני אוהב את יעל

פרטי משתמש
מגדר:

QUOTE (Felis Fuscus @ Jan 20 2025, 22:31 PM)
הבעיה כאן זה שזה מישהו שהפסיד עכשיו כסף פונטנציאלי בגלל שמישהו החליט להשתמש בבינה מלאכותית שאפילו לא באמת יודעת מה היא עושה במקום לשלם קצת כסף למישהו שיכול לערוך את כל הסרטונים שלו.
חוץ מזה אם זה כזה דבר קטן הוא אפילו לא צריך לשלם לאף אחד שיפתח פוטושופ או אפילו תוכנת עריכה חינמית שיעשה את זה בעצמו.

אני לא אוהב את טיעון ה״אדם שהפסיד כסף״
יש מילוני אנשים שיכלו לעבוד בלהבריג פקקים של משחות שיניים לשפופרת אבל זה מיותר כי יש לנו מכונות שעושות את זה טוב יותר ומהר יותר וזול יותר כן
למה שבן אדם שיש לו אלף דברים לעשות יפתח פוטושופ וישקיע זמן בדבר כ״כ שולי במקום לתקן את זה תוך שניה

--------------------
‏ I’m half white
Other half
Also white
‏he/them

User Posted Image

סוֹ

---------
פורסם ב: Jan 20 2025, 21:36 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש

QUOTE (Mr. Glam @ Jan 20 2025, 21:34 PM)
בהעלאת רעיונות אני חושב שזה די סבבה, כל עוד אתה הופך את הרעיון של הAI למשהו שיותר "שלך" ומוסיף אלמנטים שאתה מרגיש מזוהה איתם ומעוניין בהם, כדי שמה שאתה יוצר ישקף אותך (או לפחות את הדברים שאתה כאדם רוצה ליצור)
ביצירה עצמה של ציור או קטע כתיבה או וואטאבר אני לא חושב שנכון להשתמש בAI, פשוט כי אומנות באה כדי להביע רגשות ולמחשב - בהיותו מחשב - אין כאלה. AI גם לא מסוגל לעשות דברים מקוריים. רק להעתיק את כל מה שהאכילו אותו בו, אז לדעתי זה קצת מוריד מהמשיכה של זה. באופן אישי אני לא ארצה ליצור איזו תערובת פרנקנשטיינית שעשויה מדברים שנגנבו מבני אדם אחרים רק כי אני עצלן מכדי לעשות את זה בעצמי
אם אתה משתמש בזה כדי להקל על החיים שלך, כמו לזהות שגיאות או בעיות בדיקדוק, זה כן סבבה (אם כי עבודה אמיתית של בטא זה משהו שעדיף להשאיר לבני אדם, כי לבן אדם יש הקשר וחוויות שלתוכנה אין)

הנקודה האחרונה עם הבטא כן יש כל כך הרבה אנשים בקהילות כתיבה שמתלוננים שהם נתנו לai לתקן שגיאות והai פשוט הרס את כל העבודה שלהם.
Ai לא באמת טוב לכתיבה יצירתית הוא יכול לתקן שגיאות בעבודה או משהו אבל אם זה כתיבה יוצרת הוא ישאב את כל הנשמה מהיצירה אפילו שרק ביקשת ממנו לתקן שגיאות כתיב.

--------------------
he/him

User Posted Image

---------
פורסם ב: Jan 20 2025, 21:37 PM
צטט הודעה

To be a Rock and not to Roll

פרטי משתמש
קבוצה: מנהלי פורומים
חרמשים: 3730
מגדר:female
משתמש מספר: 73261

QUOTE (Ms Misery @ Jan 20 2025, 20:21 PM)
בטח

@נעמה אדק לכל שלב

עם כל הסרטים של המטריקס למיניהם בהם הרובוטים משתלטים על העולם, אני לא מבינה איך אנשים יכולים להיות שלמים אם ההחלטה להוציא את הai לפועל
מבעית

--------------------
User Posted Image
Heather, my love, there is a new sheriff in town
Heathers

---------
פורסם ב: Jan 20 2025, 21:38 PM
צטט הודעה

אני אוהב את יעל

פרטי משתמש
מגדר:

QUOTE (Felis Fuscus @ Jan 20 2025, 22:34 PM)
זאת בדיוק הסיבה שai לא צריך להגיע לכל המקצועות האומנותיים. זה איפה שבאמת צריך בני אדם. Ai יכול להחליף אותנו מצויין בעבודה משרדית אם הוא רוצה אבל לא באומנות שזה לרוב גם בדיוק המקצועות שאנשים עושים כי הם באמת ובתמים נהנים מזה.

זה בדיוק מה שאני אומר
אבל אני חושב שבדברים שלא חשוב שיהיה בהם נשמה אין סיבה לא להשתמש בזה
ואני לא מוטה לצד הבינה המלאכותית בעניין הזה אני בחיים לא השתמשתי בזה בשביל שום דבר בסגנון הזה
אני אומר כצורך תוכן שהייתי מעדיף שיבזבזו את הכסף והזמן לא על להוסיף צל למיטה בתמונה אלא על דברים אחרים

--------------------
‏ I’m half white
Other half
Also white
‏he/them

User Posted Image

סוֹ

---------
פורסם ב: Jan 20 2025, 21:39 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש

QUOTE (Ms Misery @ Jan 20 2025, 21:35 PM)
אני לא אוהב את טיעון ה״אדם שהפסיד כסף״
יש מילוני אנשים שיכלו לעבוד בלהבריג פקקים של משחות שיניים לשפופרת אבל זה מיותר כי יש לנו מכונות שעושות את זה טוב יותר ומהר יותר וזול יותר כן
למה שבן אדם שיש לו אלף דברים לעשות יפתח פוטושופ וישקיע זמן בדבר כ״כ שולי במקום לתקן את זה תוך שניה

אבל עריכה זה לא עבודה במפעל זה עבודה אומנותית בדיוק איפה שai לא אמור להחליף בני אדם אם תשאל אותי לפחות.
ושוב, אם זה כזה דבר שולי הוא לא עומד להשקיע כל כך הרבה בפוטושופ. קודם אתה אומר לי שעדיף לתת לai לעשות את זה במקום לשלם לבן אדם כי זה רק לעשות קצת צל, ואז אתה אומר לי שהוא צריך לתת לai לעשות את זה במקום לעשות את זה בעצמו כי זה יקח יותר מדי זמן והשקעה. תחליט מה זה.

--------------------
he/him

User Posted Image

---------
פורסם ב: Jan 20 2025, 21:41 PM
צטט הודעה

אני אוהב את יעל

פרטי משתמש
מגדר:

QUOTE (Felis Fuscus @ Jan 20 2025, 22:39 PM)
אבל עריכה זה לא עבודה במפעל זה עבודה אומנותית בדיוק איפה שai לא אמור להחליף בני אדם אם תשאל אותי לפחות.
ושוב, אם זה כזה דבר שולי הוא לא עומד להשקיע כל כך הרבה בפוטושופ. קודם אתה אומר לי שעדיף לתת לai לעשות את זה במקום לשלם לבן אדם כי זה רק לעשות קצת צל, ואז אתה אומר לי שהוא צריך לתת לai לעשות את זה במקום לעשות את זה בעצמו כי זה יקח יותר מדי זמן והשקעה. תחליט מה זה.

דברים שוליים יכולים לקחת זמן, לא רואה למה אתה חושב שזה סותר ומה יש לי להסביר פה
אני גם לא אמרתי ״בינה מלאכותית חייבת להחליף עריכה בפוטושופ״ לא יודע מאיפה קיבלת את הרושם הזה

--------------------
‏ I’m half white
Other half
Also white
‏he/them

User Posted Image

סוֹ

---------
פורסם ב: Jan 20 2025, 21:41 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש

QUOTE (Ms Misery @ Jan 20 2025, 21:41 PM)
דברים שוליים יכולים לקחת זמן, לא רואה למה אתה חושב שזה סותר ומה יש לי להסביר פה
אני גם לא אמרתי ״בינה מלאכותית חייבת להחליף עריכה בפוטושופ״ לא יודע מאיפה קיבלת את הרושם הזה

לא אמרתי שאמרת שהיא חייבת. אמרתי למה אני חושב שזה לא מוסרי.

--------------------
he/him

User Posted Image

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 81 82 [83] 84 85 ... אחרון » קפיצה לעמוד V 
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025