![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 83 84 [85] 86 87 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 22:00 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מההההההה רציתי לכתוב את זה קודם אבל שכחתי איך זה הולך --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 22:00 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי את זה גם!!! זה בול -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 22:01 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה שיש מקרים ספציפית שצריך להפסיק לא אומר שצריך למחוק את הטכנולוגיה מהעולם --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 22:01 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה באמת המשפט הכי טוב שאי פעם ראיתי באינסטגרם אוקיי.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 22:02 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפני כמה ימים רציתי לקרוא פאנפיק אבל כאילו משהו ממש מסוים ולא מצאתי משהו שעונה על מה שרציתי אז ברגע של ייאוש הלכתי לצאט גיפיטי וביקשחי ממנו שייתן לי משהו שעונה על רשימת דרישות ממש ספציפית והוא נתן לי חמישה פאנפיקים כולל תקציר ומספר מילים ומי כתב אותם והכל היה מומצא לחלוטין
ואז אמרתי לו שזה לא קיים אז הוא עשה כזה אה סליחה ונתן עוד חמישה שלא קיימים וזה היה ככה איזה שלוש פעמים עד שהתייאשצי ממנו -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 22:02 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://hportal.co.il/index.php?showtopic=176074&st
היי תראו עשיתי סיקור על אלבום שאני אוהבת בואו כולם לכתוב לי "יפה מאוד" כי ת"בים לא רלוונטים יותר כי אף אחד לא אוכף ספאמים על סיקוריםםםם בואו להספים לי את הסיקור במחמאותתתת -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 22:03 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא רואה את זה בתור ״מקרה ספציפי״ אני רואה את זה כהוכחה שאנשים ישמחו להשתמש בai בשביל לגנוב אומנות שך בן אזם אמיתי רק בשביל לא לשלם לבן אדם הזה כזף ואתה לא יכול להגיד לי שזה לא נכון במיוחד אחרי הדיון שהיה לנו על העריכה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 22:03 PM
|
||||
אז אני רואה אותו גם במובן של בואו נשתמש בai כדי להוסיף צל כדי שיהיה לנו זמן לעבוד על העריכה של הסרטון עצמו לא חייב להסכים איתי --------------------
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 22:04 PM
|
||||
אישית אני חושב שלערוף את הטאמבנייך זה חלק מלערוך את הסרטון עצמו אבל כן לא חייב להסכים איתי -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 22:04 PM
|
||||
אני לא חושב שזה אותו דבר בכלל בכלל זה לא אותו דבר לגנוב קול של בן אדם ולהחליף אותו לגמרי בבינה מלאכותית ולהשתמש בבינה מלאכותית כדי לתקן תמונה קטנה ספציפית לא חושב שזה הוגן להשוות --------------------
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 22:05 PM
|
||||
לדעתי זה כן כי כשה מגיע לאומנות ai יודע רק לגנוב אני אישית חושב שצריך להרחיק ai מכל דבר אומנותי. שישתמשו בזה לדברים משרדיים או מתמטיקה או משהו. זה מה שרובוטים נוצרו לעשות בכלל, לא? מתמטיקה? הם לא מומחים בזה? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 22:06 PM
|
||||
אני גם חושב אבל אני חושב שהסרטון יותר חשוב מתמונה אחת ואני חושב שלהתרכז ברעיון של הטאמבנייל ולערוך אותו בצורה מושלמת במגבלת זמן שיש לך יכול לומר שתשתמש בקיצורי דרך --------------------
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 22:08 PM
|
||||
כאילו הןא החליט מה מגבלת הזמן שלו לא…? טוב לא חשוב -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 22:10 PM
|
||||
לא יודע למה זה משפט ככ מוזר לומר מרגיש לי שהוא מטה את המציאות רובוטים לא נועדו רק למתמטיקה איי רובוט זה לא רובוט? והוא גונב עבודה של מנקים --------------------
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 22:11 PM
|
||||
לא התכוונתי שזה נוצר רק למתמטיקה בגלל זה תיקנתי בהמך המשפט שזה משהו שהוא טוב בלעשות טעות שלי סליחה -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |