![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 84 85 [86] 87 88 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 22:11 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה לא יכול לומר משפטים שהם לא הוגנים ואז לומר לא חשוב כן, הוא החליט מה מגבלת הזמן שלו יש לו 24 שעות ביום הוא עובד x שעות יש לו זמן מוגבל לעבוד ותקציב מוגבל לסרטונים ומה לעשות שזה פחות חשוב בסדר העדיפויות --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 22:13 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את הסיקור אני כתבתי בעצמי לא נעזרתי בAI אף לא פעם אחת בואו לתמוך ביצירה ישראלית שכתבה על יצירה ישראלית -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אני עדיין לא מבין מה אתה אומר שטאמבנייל זה קשה מדי אז אין לו זמן לעשות את זה ואז כן שווה לשלם לעורך על זה כי זה לא כזה דבר קטן ולא חשוב וזה צריך להיות מושלם לפי מה שאתה אומר או שזה כזה דבר קטן ולא חשוב ואפילו לא צריך להיות מושלם כי בוא מה שהוא יעשה בחמש דקות בלי להשגיע כנראה יהיה מושלם יותר ממה שai יעשה ואז אין סיבה להשתמש בai בכלל -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איי איי זה אחלה כלי, לרפרנסים ודברים כאלה. וגם לעזרה בעבודות ואפילו באומנות. אם בנאדם באמת יצירתי. האיי איי לא יחליף אותו.
זה ככ פשוט. לכן איי איי לא גונב אומנות. הוא ממיר את המידע שיש לו למשהו אחר. זה כמו שאני אקרא הארי פוטר, אעשה לזה רפרנסים לספר שלי. ואז יגידו שגנבתי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 22:14 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קנית אותי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 22:15 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כל כך לא נכון. כמו שהסברתי כבר, ai כבר עכשיו מתחיל להחליף עבודות. אל תגידי לי שכל המדבבים באמריקה כולם לא טובים מספיק זה לא הגיוני. דבר שני, ai כן גונב כי הוא לא יודע ולא מסוגל פיזית ליצור דברים חדשים. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 22:16 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חייב לומר שלא הבנתי חצי מההודעה אבל מסכים עם זה שיש דברים שאם בן אדם יצירתי באמת בינה מלאכותית לא תחליף אותו האם יש מקרים שבכל זאת זה לא מוסרי? כן, למשל מה שוריאן אמר אבל יש מקומות שבהם זה כן נכון --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
AI נוראי ברפרנסים כי זה לא מבין לעומק את מה שזה עושה וזה מוביל לכל מיני טעויות קטנות שלא תדעי לתקן בהמשך -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה תודה חשוב להיות רלוונטים לשיח וחוץ מזה, אף AI לא השקיע את כמות השעות הבאמת אינסופית שהשקעתי בבנאדם הזה כמות הידע שלי עליו בלתי נגמרת וזה דבר שקשה להחליף סתם כך במכונה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
באיזה מקומות זה כן נכון אם מותר לי לשאול? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 22:17 PM
|
||||
בדיוק איי איי עוזר במשהו אחד והורס במשהו אחר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
מקומות שבהם לא צריך יצירתיות זאת אומרת למשל אם אני סו רוצה לשנות צבע של חולצה שלי בעריכה אני לא רואה למה אני צריך לשלם לבן אדם שיעשה לי את זה או להשקיע על זה שעות @וריאן הודעה זו נערכה ע"י Ms Misery ב Jan 20 2025, 22:17 PM --------------------
|||
|
|
||||
אחי אתה לא צריך להשקיע כמה שעות בשביל לצבוע חולצה בצבע שונה. אתה פשוט לא מבין בעריכה אם אתה אומר דברים כאלו. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 22:18 PM
|
||||
זאת הייתה דוגמא למה אתה מתמקד בתפל? אז לא חולצה. ליצור חדר לדמות מה זה משנה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 22:19 PM
|
||||
אז תשלם למישהו שיעשה את זה. זה או שזה פשוט מדי בשביל לשלם למישהו ואז תעשה את זה בעצמך, או שזה מסובך מדי ךעשות בעצמך ואז תשלם למישהו. אני לא מבין מה לא מובן כאן. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |