![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 87 88 [89] 90 91 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 21 2025, 14:39 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הן היו יכולות להיות קרובות יותר לקומיקס 3: -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2025, 15:06 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז למה בעצם הערך העליון הוא ייעול וכסף? אנושיות ולהעסיק בני אדם זה לא יותר חשוב? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2025, 15:12 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן בדיוק קפיטליזם ושיט כזה איי גאס -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2025, 15:21 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אני מבינה לגמרי למה זה באינטרסים של אנשים עשירים אבל אני לא מבינה למה שאנשים "קטנים" יותר וכאילו אמנים יהיו בעד זה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2025, 15:22 PM
|
||||
כן בדיוק זה בדיוק מה שאמרתי אתמול על זה שאני לא עומד לנהל את הדיון הזה עם ילדים שלא עבדו למחייה יום אחד מהחיים שלהם כי הם בבירור לא מבינים מה הם אומרים פה -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2025, 15:25 PM
|
||||
גם אני עבדתי במצטבר כאילו שבוע בחיי ועוד קצת בייביסיטר למאו זה לא אומר -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2025, 15:27 PM
|
||||
כן אבל את כן מבינה עובדה שאת מבינה מה הבעיה בלגנוב לאנשים את העבודה הם לא מבינים שיצטרכו לעבוד בשביל אוכל ואז נראה מה הם אומרים כAI יבוא ויגנוב להם את העבודה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2025, 15:29 PM
|
||||
לא אני מבינה אני פשוט לא חושבת שזה בר ביחד בהכרח אתה עושה משהו כזה בשביל עבודה אגב? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2025, 15:31 PM
|
||||
נופ אבל התכוונתי שאני מבין למה הם לא מבינים כי הם אף פעם לא היו במצב הזה אז הגיוני שהם לא יבינו אז אני אפילו לא אנסה לבזבז את הזמן שלי בדיון הזה זאת הייתה הנקודה שלי אני לא אומר שרק אנשים שעובדים יכולים להבין אני אומר שאנשים שלא עובדים הגיוני שלא יבינו ואני לא עומד לבזבז את הזמן שלי על זה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2025, 15:33 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מקבל תודה אני אקרא את זה שוב אח״כ ואחשוב על זה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2025, 15:35 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וריאן אתה עבדת למחייתך? ואני לא חושב שחייבים לעבוד בשביל לדעת את זה כי אני שומע הרבה אנשים שכן עובדים אומרים את אותו הדבר בדיוק --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2025, 15:38 PM
|
||
קניתי במבה מהמכונה ב6 שקל רק כדי לגלות שהם הקטינו את השקית
אני לא מאמין אני מרגיש נבגד ופגוע ובעיקר רעב --------------------
|
|
פורסם ב: Jan 21 2025, 15:38 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פשוט לא חושב שזה משנה אם עבדת למחייתך או לא זה תלוי בפרספקטיבה שלך כבן אדם -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2025, 15:41 PM
|
||||
……..כן גם אני --------------------
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2025, 15:53 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה עשיתי רע למפיקים של דמדומים כדי שהם יחליטו לקלל אותי במכוער הזה
זה באמת יותר מדי לבקש שמישהו חתיך ישחק דמות חתיכה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |