![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 91 92 [93] 94 95 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 21 2025, 16:39 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אין להם תקדים של להיות טיפשים אז זה קצת פחות סביר אנשים קוראים לווקאלויד ai -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2025, 16:40 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עכשיו בודקים! קראתי את זה בהתחלה IA והייתי ככ מבולבל. אבל כן שה מעצבן אותי. אבל האמת אני די בטוח יש עכשיו סינתסייזר של ווקאלויד או לפחות שתומך בווקאלויד שיש בו AI והרבה ווקאלוידס פאנס כועסים על זה -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2025, 16:41 PM
|
||||
יאייי בהצלחה הא. זה נשמע כמו משהו לכעוס עליו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2025, 16:42 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש! יש! יש! אני לא יודע אם אין גלוריוס סקור (אני מקווה שאין) אבל יש דאונפול סקור! https://youtu.be/J3Q1Eth8PkI?si=xwABP1ZWVi1YRZMJ יאפ. גם העובדה שמנסים לגרום לווקאלויד להישמע יותר אנושי לא אוהבים. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2025, 16:45 PM
|
||||
יווו הם לא אנושיים וזה בדיוק הקסם הזה שיש לווקאלויד לא נשמע לי הגיוני לשנות את זה ולגרום להם להישמע כמו משהו אחר מהדבר שגורם לככ הרבה אנשים לאהוב אותם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2025, 16:46 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחר הנשף??
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2025, 16:46 PM
|
||||
יש גלוריוס סקור. אבל אולי בשאונפול סקור יש דאונפול סקור שפספסתי אז בסדר כן בדיוק. אני יודע שווקאלויד זה כאילו הכי אנושי שהם הצליחו לגרום לזה להישמע באותו זמן ושזה אף פעם לא באמת היה אמור להישמע בהכרח רובוטי ולא אנושי אבל אנשים אוהביפ את זה בגלל שזה נשמע רובוטי ולא אנושי אז אפילו אם זה לא הייתה המטרה העיקרית עכשיו כשזה קרה תשאירו את זה. אתם יכולים ליצור ווקאלוידס חדשים שישמעו אנושיים אבל למה להרוס את מיקו והשאר. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2025, 16:48 PM
|
||||
נחמד מאוד יאפ יאפ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2025, 16:49 PM
|
||||
נגיד יש את הסינתסייזר הזה שכחתי איך קוראים לו שהיטויאמה השתמשו בו פעם אחת והוא נשמע כל כך אנושי ולא היה לי אכפת כי זה לא ווקאלויד שאני מכיר ואוהב אפילו אהבתי את הקול שלו אבל אני חושב שנגיד קאיטו ומאיקו הם הדוגמה הכי ברורה שלי שכל הקסם בקול שלהם זה האפקט הרובוטי בו. אני באמת לא מצליח לדמיין קאיטו שנשמע טוב בלי האפקט הזה. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2025, 16:49 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסתבר??????? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2025, 16:50 PM
|
||
סו הכינוי שלך תמיד גורם לי לזמזם dear my misery בראש
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2025, 16:51 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אף אחד
אני מתרסק כשאני מסיים בית ספר אחרי 13:45 --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2025, 16:52 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ריל -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אני מבין את מה שאתה אומר יאפ אני לא ממש זוכר איך מאיקו נשמעת אבל כן קאיטו נשמע מאוד רובוטי וגם אם הוא ישמע טוב בלי זה הוא לא ישמע כמו קאיטו. אז מה הקטע. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
והאמת אני רוצה להוסיף גם את לן לדוגמה הזאת כי ברצינות הקול שלו הרבה יותר מדי גרוני בשביל שזה ישמע טוב כשבן אדם שר את זה. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |