![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 19:38 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כ"כ טוב בעיצוב דמויות
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 19:39 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מסכים במאה אחוז אני לא יודע על מי אתה מדבר אבל מי שאני מדבר עליה מהממת. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 19:41 PM
|
||||
כן אני דיברתי עליה! תודה D: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 19:42 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה המסר שלה שהוא לא נכון? בעיניי דווקא להפך - להראות לעולם שישראל זו לא איזה מדינת אפרטהייד אלא מדיהה שבה גם ערבים יכולים לייצג באירוויזיון ולהיות אזרחים (לא שחסרה פה גזענות אבל כאילו בגדול) מסכימה איתך לגבי יובל אגב אני חושבת שהיא הנציגה המושלמת -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 19:43 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תשלח לי כשתסיים באלי לראות אותה במלוא ראוותה >< -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 19:44 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי התחלתי באיחור את בקרוב אצלי, ואסי בן טובים aka פרנצ'י מaka ,the boys דניאל מתאגד, aka ההוא מהפרסומת לליברה, aka תומר קאפון חתיךךך
ללא ספק הcelebrity crush העיקרי שלי בזמן האחרון -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 19:58 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתה לי בעיה עם יובל
אבל היא מתחילה להיפתר -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 20:06 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת למה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 20:39 PM
|
||
אבל למה אני מתכרבלת עם הכלבלבה והיא נאנחת לי בין הידיים
מה כבר קורה לך בחיים, מתוקה? קשה לך לישון ולאכול ולשחק עם אחותך כל היום? כמה מתיש -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 21:22 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סתם לב שנטע היה מחובר היום מעל שעה בפורטל
זה סי -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 21:26 PM
|
||
אבא שלי הרגע שלח לי סרטון שלי אצל חברים של ההורים והייתי בת איזה 4 וישבתי על ספה עם איזה מישהו (גם באותו גיל, כן?) והוא היה עם זרוע על הכתפיים שלי
תגידו, למה אני מושכת בנים כשאני בגיל 5 ולא בגיל 17? -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 21:28 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זאת שאלה טובה אולי כי בגיל 5 גברים לא צבועים -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 21:31 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא אמרה בהתחלה בראיון שהיא לא שרה לפני ה7.10 בכלל וכאילו, תשמעי אותה, זה לא דבר אמין בכלל, היא זמרת טובה מדי בשביל לגלות שהיא מסוגלת לשיר לפני שנה וקצת ואני לא מבינה למה לשקר, בשביל להרשים? זה יציאה די מעצבנת בעיני, למה לא להיות כנה זה באמת לא משנה קיצר מסתבר שבמאקו יש ראיון עצוב עם כל מתמודד בנבחרת ויש שם שאלה של מתי התחלת לשיר והתשובה שלה הייתה שהיא שרה מאז ומתמיד, מגיל צעיר וזה אז יש שם איזו סתירה אז אני במסקנה שאו שאני לא הבנתי נכון את הראיון הראשון, או שזה איזה טשטוש שלה בריאיון או שזה עיוות בעריכה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 21:31 PM
|
||||
נורא ואיום בעיני בא לי לעבור לנשים -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 21:35 PM
|
||
ציירתי ציור ממש ממש יפה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |