![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 4 2025, 19:23 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סו תקרא גם את דייזי גונס אם לא קראת כשתסיים🐬🐬
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2025, 19:27 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סבבה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 4 2025, 19:31 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קראתי שומרת הערים 9
אחלה ספר -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2025, 19:38 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מלחיץ אותי ככה על המקום שכחתי כל ספר שקראתי וגם לא קראתי כמו שצריך איזה חודש זה די עצוב דייזי ג'ונס באמת מטורף אבל אממ ההיסטוריה הסודית זאת ההמלצה הקבועה שלי תמונתו של דוריאן גריי זה ספר מטורףףףףףףף אבל די קשה לקריאה (כי הוא ישן בעיקר) הסתכלתי מסביב בחדר להשראה וראיתי את מחר ועוד מחר ועוד מחר שזה גם ספר יפה צבים כל הדרך למטה! -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 4 2025, 19:40 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צבים כל הדרך למטה קראתי אוקיי תודה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 4 2025, 19:42 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד💪🏼💪🏼 גם כל שאר הספרים של ג'ון גרין האצת וגם זה בייסיק רצח אבל אני מגלה בזמן האחרון יותר מדי אנשים שלא קראו/רק ראו את הסרט אז אם לא קראת דחוףףףףף לקרוא נשים קטנות גם כשאתה קורא בשמי היה יפה וכאילו הומואי שנראה לי זה הטייפ -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
נשים קטנות קראתי ממש מזמן וואי --------------------
|||
|
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממליצה בגללך לכולם על ההיסטוריה הסודית ואז כששואלים אותי על מה זה זה חרדות כי כל דרך שאני אסביר את זה זה או ישמע הזוי או שאני אתאר את זה יותר מדי dps וויב ואז הם יקראו ויתאכזבו -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 4 2025, 19:43 PM
|
||||
אז ריריד!!! עשיתי שנה שעברה וזה ממש נקרא אחרת בתור לא ילדה קטנה זה די מעניין אחד הספרים הכי יפים שנכתבו כאילו אי פעם -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 4 2025, 20:02 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דוריאן גריי מעולה ודווקא לא ממש קשה לקריאה כמו שציפיתי שיהיה, יחסית לספר מ1890 -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 4 2025, 20:09 PM
|
||||
כן האמת שיחסית הוא סבבה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 4 2025, 20:54 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואו זה ספר מהמם בכיתי בו מלא -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 4 2025, 21:36 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תכתוב בספר אני אקרא אותו גם -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 4 2025, 21:51 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן כל מי שלא קרא נשים קטנות זה באמת ספר חובה גם הסיפור שאינו נגמר אגב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 4 2025, 21:54 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוצשים ):
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |