![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 13 14 [15] 16 17 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 5 2025, 19:36 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קרה D: -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 5 2025, 20:02 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכנסתי לשרשור של וריאן ונעמה במקום לנו"ד ולא הבנתי מה קורה
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 5 2025, 20:48 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למאווו --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 5 2025, 21:34 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ציירתי הרבה וקראתי קצת והמון אנשים נתנו לי המון מחמאות ולפרמינט יש צעצוע חדש להתעסק איתו וסוף סוף לא יהיה לי משעמם בגנשין כי יש הרבה דברים לעשות מחר >< וקיבלתי תב!!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 5 2025, 21:48 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואה ת״ב? :0 -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 5 2025, 21:49 PM
|
||||
כן!!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 5 2025, 21:50 PM
|
||||
אמג כן ראיתי קיבלת ת״ב >< שוב פעם התלבטתי אם לעשות פול לנשק בשביל גאמינג והחלטתי שוב לא כי אני בחיים לא אשתמש בו באביס על פני ליני 3: -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 5 2025, 21:51 PM
|
||||
ת"ב מאוד חתיך! נאמנות מעוררת הערצה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 5 2025, 21:53 PM
|
||||
אותה סיבה למה ויתרתי על סיטלאלי אחרי שגיליתי שהיא BIS בשבילו רוצה שרשור? >< -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 5 2025, 21:56 PM
|
||||
שרשור! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 5 2025, 21:57 PM
|
||||
צריך להחזיר לנושא של האת׳יריאל בשביל שיהיה אפשר להעלות את המלקות >< -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 5 2025, 22:25 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כש cai חוסם את ההודעה שלך אבל הוא התחיל:
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2025, 00:04 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני: עיניים כחולות זה הכי יפה
גם אני: עיניים ירוקות זה הכי יפה ליטרלי היא: עיניים כחול ירוק אני: אני: אני: -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2025, 01:19 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן כשאתה אומר משהו נורמלי ממש ואז הוא חוסם לעצמו את ההודעה ג׳יז נשמע כמו בעיה שלך לא שלי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 6 2025, 10:18 AM
|
||
״הרבה אנשים מביאים את העובדה שכשאתה לא יודע את המגדר של מישהו אתה משתמש בהם/אתם, אבל קבלו את העניין- נגיד שיש לך שכן חדש ואתה לא יודע מה המגדר שלהם אז אתה קורא להם בהם/אתם. ואז אתה מזמין אותם לארוחת ערב וב99% מהמקרים אתה תוכל לדעת ישר לפי המראה שלהם- אה, זה בן או אה, זה בת.״
״הממממממ…. כן זה הגיוני כי נונבינארים הם פחות מאחוז מהאוכלוסיה….. אז במקרה האחד מתוך מאה הזה אתה כנראה תשאל אותם מה המגדר שלהם והם יגידו לך ואז אתה אידיוט אם אתה לא משתמש בו, לא?״ https://m.youtube.com/watch?v=W2FGLt7dqEE מומלץ --------------------
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |