![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 14 15 [16] 17 18 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 6 2025, 11:25 AM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החוק היבש לא נרטב אף פעם, אפילו לא מדמעה של ילדה
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2025, 11:59 AM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי קמרון>>>>>>>>>>
הלכתי לבדוק איך מבטאים את השם משפחה שלו ובטעות עשיתי לעצמי שני ספויילרים במכה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2025, 15:58 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מאמינה שהצלחתי
נרדמתי בפעם ראשונה בשיעור המורה הזאת משעממת אבל 6 שנים לא נרדמתי בחיים בשיעור שלה -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2025, 17:05 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בתור מישהו שלאחרונה ישן בכיתה באופן קבוע אני יכול להעיד שברגע שמתחילים אי אפשר להפסיק -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 6 2025, 18:15 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רציתי להתחיל גםםם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 6 2025, 18:32 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראה לי עושה קאמבק
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2025, 18:53 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2025 זה 45 בריבוע (זה משהו שלא יקרה שוב עד 2116) אז זה בעצם (20+25)^2
זה יפה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2025, 18:55 PM
|
||||
אני רק מחכה לשנת 2048 -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 6 2025, 18:58 PM
|
||||
האמת שכן --------------------
|||
|
פורסם ב: Jan 6 2025, 19:24 PM
|
||
פליייז אייב בין און מיי ניייייז צ'יינג' דה פרופסייייי דונט וונט מאני ג'אסט סאמוואן הו וונטס מיי קומפני!!!!!!!
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2025, 19:38 PM
|
||||
לט איט וואנס בי מיייייייי הו דו איי האב טו ספיק טו אבאוט איף די קאן רייייידו דה פרופאסי --------------------
|||
|
פורסם ב: Jan 6 2025, 19:48 PM
|
||||
קארדס און דה טייבל מיין פליי אאוט פוולס אין א פייבל אואוווו איט וואז סינקינג איו (סינקינג איין) -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 6 2025, 20:08 PM
|
||||
אואואו סלואו איז דה קוויקסאאנד פויזן בלאד פרום דה וונד און דה פריקדד האנד או סטיל איי דרים אוף הים --------------------
|||
|
פורסם ב: Jan 6 2025, 20:13 PM
|
||||
פליייז אייב בין און מיי ניייייז צ'יינג' דה פרופסייייי דונט וונט מאני ג'אסט סאמוואן הו וונטס מיי קומפני!!!!!!! -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 6 2025, 20:38 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |