![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 21:37 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ריל סתם כבר עברתי ואני לא ככ נהנית -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 21:37 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח לא כדי לך זה סתם מביך היה לי קראש על חברה שלי וזה היה ככ מביך -------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 21:47 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מילא כולם צבועים והדשא של השכן תמיד ירוק יותר עדיף ליהיות פאן וזהו אין שכנים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 21:57 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי את סתם רוצה להיות לסבית אוניסף --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 21:59 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תמיד מעצבן אותי כשאנשים אומרים שביסקסואל צריך להיות הנחת ברירת המחדל במקום סטרייט
זה לא אמור להיות ארואייס אם כבר? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 22:00 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
או שפשוט לא תהיה ברירת מחדל😭 -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 22:10 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דינג דינג דינג -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 22:17 PM
|
||||
בבקשהההההה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 22:18 PM
|
||||
ובגלל זה ה"אם כבר" נמצא ממש שם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 22:19 PM
|
||||
למה אני לא ביולוגית נקבההה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 22:25 PM
|
||||
סליחה פספסתי🙏🙏 למה שזה יהיה ארואייס אבל -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 22:28 PM
|
||||
בעיניי זה יותר הגיוני להניח שמישהו לא נמשך לכלום עד שהוא אומר אחרת -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 22:29 PM
|
||
באופן אישי אני מניחה שכולם הומואים או לסביות תלוי במגדר שלהם
האם יש לזה קשר למציאות? לא אבל לכו תספרו את זה למוח שלי -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 22:29 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמצ זה נשמע הגיוני -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2025, 22:30 PM
|
||||
Ngl סטרייטים מתנהגים כמו להטב אחד עם השני ולהטב מתנהגים כמו להטב אחד עם השני הכל אותו הדבר בשלב הזה @וריאן בדיוק D: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |