![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 2 2025, 13:03 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וזאת המטרה בסופו של דבר🙏 --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 2 2025, 13:04 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלווו מיסטר קז'ואלי קרוללל מיסטר אבריטינג ריבולס אראונד יוווווו אייב בין מיס מיזרי סיאנס יור גודביי אנד יור מיסטר פרפקטלי פיין -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 2 2025, 13:10 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סוויפטים זה העם האהוב עליי
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 2 2025, 13:23 PM
|
||||
פוריל -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 2 2025, 13:28 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התחלתי את הרום קום בקרוב אצלי ועשיתי בינג עד פרק 5, אז פספסתי ארץ נהדרת והשלמתי אותו היום.
עכשיו ראיתי ארץ נהדרת והם ספיילרו לי את הסוף של בקרוב אצלי!! מה זה? החוצפה! לא יפה בכלל, לא מתחשב, לא חברי קיוויתי דווקא שהיא תהיה עם אושרי -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 2 2025, 13:36 PM
|
||
אני כל פעם שמישהו צועק שהוא לא צועק:
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 2 2025, 14:02 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עייף
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 2 2025, 15:11 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישו? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 2 2025, 15:29 PM
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברור -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 2 2025, 15:37 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נפלא.
|
|
פורסם ב: Jan 2 2025, 16:21 PM
|
||
ראיתי ריל שלם של איזה דוד מדבר סתם על איך באנגלית אי אפשר להחליף את המילה remains בleftovers והפוך למרות שהם אמורות אותו דבר והייתי כזה אה מצחיק ונתתי לייק ושניה אחרי זה היה כזה ״הצטרפו אליי ותרמו לעזה״
😭😭😭😭 --------------------
|
|
פורסם ב: Jan 2 2025, 16:23 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 2 2025, 16:29 PM
|
||
המילים של גוד לאק בייב עושות לי צמרמורת
--------------------
|
|
פורסם ב: Jan 2 2025, 16:37 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תמיד נהגתי לצחוק כשאנשים אמרו שאומנים בטיקטוק מקבלים יותר engagement מאשר באינסטגרם אבל עכשיו ניסיתי בעצמי ומסתבר שזה נכון?
הזוי מאוד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 2 2025, 18:02 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה יום מזעזעעעע
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |