![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 4 2025, 22:18 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא בטוח מה אני שונא יותר, את העובדה שכתבתי פאנפיק על המועמדת או את העובדה שאני כנראה עומד לעשות את זה שוב.
פתאום נזכרתי שאני צריך לקחת גלולות זמן לפרסם מהר 3: --- שם הפאנפיק: התוצאה הכי פחות סבירה שם הכותב: וריאן דירוג: PG שיפ: הארוולט כמובן ז'אנר: איו...? ויתור זכויות: קיארה קאס --- המקום האחרון שהארו אי פעם ציפה למצוא את עצמו בו היה הארמון, והדבר האחרון שהוא אי פעם ציפה ללבוש הייתה שמלה נפוחה. ובכל זאת, הנה הוא היה - עומד לצד הקיר בחדר הגדול שבארמון בזמן מסיבת ריקודים, כשהוא לובש שמלה צהובה קצרה ועקבים נמוכים. הוא עדיין לא הצליח להאמין בכלל שהוא באמת נבחר להשתתף בבחירה, ושהוא התמודד מול עשרות נשים אחרות על ליבו של נסיך מפונק שבכלל לא עניין אותו. כשההזמנה נשלחה אל ביתם רק כמה שבועות לפני כן כולם היו מופתעים, אבל לאף אחד לא היה ספק למי ההזמנה הייתה ממוענת. הארו אולי לא היה אישה רווקה (טוב, אולי החלק של הרווקה היה נכון), אבל הוא גם היה היחיד בבית בגילאי שש עשרה עד עשרים. האם יכול להיות שהייתה כאן טעות, והארמון חשב שהוא היה אישה? בהתחלה הוא חשב שזה היה יכול להיות מצחיק לנסות להירשם. הוא מילא את הטופס בפשטות, שם על עצמו כמה שכבות בניסיון להסתיר את הגוף המאוד לא נשי שלו, והלך לעמוד בתור כשעל פניו חיוך משועשע. החיוך נמחק מפניו מהר מאוד כשהאנשים בדואר הסכימו לקחת את טופס ההרשמה שלו, ואפילו צילמו תמונה שלו בשביל לשלוח ביחד עם הטופס. הרי זה היה מגוחך! הוא אפילו לא ניסה להתאפר בשביל לשוות לפניו מראה יותר נשי. האם יכול להיות שהאנשים בדואר רק שעשעו את הבדיחה שלו, והטופס שמילא והתמונה שצולמה נמצאו עכשיו בפח? כן, כן. ברור שזה מה שקרה. ואפילו אם הטופס שלו יגיע בטעות לארמון, ואפילו אם באמת לא היו שמים לב ממבט מהיר בתמונה שכלל לא היה אישה, הרי ברור שיפסלו אותו מההגרלה רק בגלל המעמד הנמוך שלו, או אפילו הצלקת המכוערת שכיסתה את כל הפנים שלו! ואפילו אם הוא עדיין היה מצליח לעבור את כל התהליך, עדיין לא היה שום סיכוי שהוא באמת יוזמן להשתתף בבחירה. הרי הוא היה צריך להיות היחיד שיבחר מבין מאות, או אולי אפילו אלפי בנות - בנות אמיתיות. הארו הרגיע את עצמו במחשבה הזאת, וחזר לשגרת חייו. הוא כמעט שכח לגמרי מכל המקרה, עד שהגיע היום שבו הכריזו מי היו המועמדות שנבחרו להשתתף בתחרות על ליבו של הנסיך וולט. הלב שלו כמעט נעצר כשהוא שמע את שמו נאמר בטלוויזיה, וראה את התמונה שלו מתנוססת על פני כל המסך. מסיבה כלשהי, התוצאה הכי פחות סבירה הייתה התוצאה שהתממשה. לאחר מכן היו אמורים להגיע לביתם אנשים מהארמון בשביל להכין אותו למה שעומד לקרות בתחרות - הוא הניח שהם בטח היו צריכים לעבור איתו על הנהלים, אולי גם לקחת את המידות שלו כי היה ברור שלא היו לו שמלות יפות להביא מהבית - אבל ברגע שהנציג הראשון הגיע לפגוש אותו היה ברור שהוא הבין היכן הייתה הטעות - הנערה הזאת לא הייתה נערה בכלל. הקלה הציפה את הארו כשהוא ראה את הזיהוי וההלם בעיניו של האיש - כל הסיפור הזה עמד להיגמר עוד לפני שהתחיל. הם עמדו לבחור אישה אמיתית במקומו, והארו יוכל לחזור לחיות את חייו ולשכוח את כל מה שקרה בשבועות האחרונים. לפחות ככה הוא חשב, עד שהאיש, במקום להתנצל על הטעות וללכת, הנמיך את קולו ללחישה. ״אני יכול לשמור על הסוד שלך.״ וככה הארו מצא את עצמו בסופו של דבר, מוקף ביותר נשים ממה שאי פעם פגש בחייו, לבוש בבגדים הכי יקרים שאי פעם ראה בחייו, ואוכל יותר מאכלים ממה שאי פעם טעם בחייו. למרות שכנראה היו במצב גם דברים חיוביים - הכסף שהמשפחה שלו קיבלה כנראה היה יכול להספיק לממן אותם לכמה שנים טובות, והוא היה חייב להודות שבפעם הראשונה בחייו הוא באמת הרגיש יפה. במיוחד אחרי שהמשרתות שלו סיימו לאפר את פניו בכל בוקר. הן התעקשו שלא להסתיר את הצלקת שלו לגמרי - משהו לגבי חלק מהקסם האישי שלו או משהו כזה - אבל כן הסכימו לעדן אותה קצת עם האיפור. העיניים של הארו כמעט התמלאו בדמעות בכל פעם שהסתכל על עצמו במראה עכשיו - סוף סוף הוא הרגיש בנוח להסתכל על פניו. הוא הביט בצלמים שהסתובבו בחדר, מצלמים מדי פעם את הבנות הרוקדות, ורק דמיין לעצמו כמה זחוח סת׳ בטח נראה עכשיו כשהוא צפה באחיו הגדול רוקד בשמלה על המסך. השדון הקטן הזה, שהתערב איתו מההתחלה שהארו עומד להיבחר בסוף. הוא ממש היה חייב להפסיק להתערב עם הילד הזה על דברים. הוא נתן לעיניו לנדוד מהמצלמות אל קסנדרה, שהייתה החברה היחידה שלו עכשיו במקום הזה, והיחידה שידעה את הסוד שלו. היא לבשה שמלה שחורה ארוכה - בחירה נועזת, אם היא הייתה שואלת אותו - ועקבה אחרי הנסיך לכל מקום כאילו הייתה כלבלב אבוד. הארו לא היה יכול שלא לחייך - היא ללא צל של ספק הייתה מאוהבת עד מעל הראש. רק אז הוא שם לב שהנסיך אחריו עקבה חצה את החדר לכיוונו. הארו מיהר להזדקף וסידר את השמלה שלו בעצבנות, למרות שלא היה בכלל מה לסדר. הוא תמיד הרגיש מתוח כשהיה לצד אנשים ממעמדות גבוהים יותר. לבעלי כוח הייתה את האמונה שהכל הגיע להם, והארו היה יכול רק לדמיין כמה זה נכון לגבי הנסיך בעצמו. ״הוד מעלתך.״ הוא מלמל בשקט כשהנסיך וולט נעצר לידו. העצבנות בקולו גרמה לתואר הכבוד להישמע כמעט כמו קללה, אבל לא היה נראה שזה מפריע לנסיך. ״הארו, נכון?״ הוא שאל, כאילו הוא לא היה בטוח בתשובה. אבל שניהם ידעו שזה לא היה נכון. אם למישהו כאן היו פנים שהיה קל לזכור, זה היה הארו. ולכן במקום לענות הארו העביר את עיניו בעצבנות סביב החדר. הצלמים בדיוק נעצרו ליד קסנדרה, שנראתה עצבנית על כך שהפריעו לה. הארו לא היה יכול שלא לחייך. ממש ליידי למופת היא הייתה. ״את נראית נהדר היום,״ המשיך הנסיך. כשהארו פנה שוב להסתכל עליו הוא ראה שהנער הצעיר העביר את עיניו במבוכה על גופו, בצורה שחצי גרמה לו לזוז באי נוחות וחצי גרמה לו לרצות לפרוץ בצחוק. אוי, אם הוא רק היה יודע שזה היה רק ריפוד מתחת לשמלה! הוא הצליח רק בקושי לשמור על איפוק. ״תודה.״ הוא ענה. הניח שהוא היה אמור להחמיא לנסיך חזרה, אבל למען האמת לא היה לו מה להגיד. זה הרגיש טיפשי להחמיא למישהו שכבר ידע שהוא נראה טוב. הנסיך וולט התעסק בשרווליו בחוסר נוחות. הארו תהה לעצמו אם הוא הגיב ככה כל פעם שהיה צריך לדבר עם בחורה - אם כן, זה בטח היה גיהנום בשבילו עכשיו. ״את תרצי אולי לרקוד איתי?״ הארו לא הצליח לעצור את הצחוק המהיר שיצא מפיו. הוא קיווה שנשמע יותר משועשע ממתוח. ״הו, לא. הו, לא, לא, לא. אני רקדנית נוראית.״ לרגע אחד הנסיך נראה המום, והארו לא היה יכול להאשים אותו, כי הוא כנראה היה האישה היחידה בכל החדר הזה שהייתה מסרבת להזמנה מהנסיך, אבל מהר מאוד הוא חייך חיוך מגושם. ״אני תמיד יכול לנסות ללמד אותך, אם תרצי.״ ״כאן? יש לי פחד במה.״ ״טוב, אני מניח שאפשר להתחיל משיעורים פרטיים.״ הארו הרשה לעצמו לחייך חיוך קטן. למרות שהמתח עדיין לא עזב את גופו, הוא היה חייב להודות שהשיחה הזאת לא הייתה כזאת נוראה. הם שתקו במשך כמה שניות, שבהן הנסיך הסתכל עליו בכזאת עוצמה שהארו לא היה מסוגל שלא לנוע מצד לצד בחוסר נוחות. בסופו של דבר הנסיך נאנח. ״להגיד את האמת, האיפור שלך די מאכזב אותי,״ אמר. ״במיוחד האיפור על הצלקת.״ היה נראה כאילו היה לו עוד מה להגיד, אבל הוא השתתק כשראה את הדמעות בעיניו של הארו. הארו ניסה למצמץ במהירות בשביל להעלים אותן, אבל זה רק החמיר את המצב. הוא היה כזה אידיוט. הוא חשב על כמה יפה הוא הרגיש היום, כמה טוב זה היה להסתכל על פניו במראה ולא להיגעל ממה שהופיע לפניו. אבל כמובן, רק נגיעות עדינות של איפור לא עמדו פתאום להיפטר מהצלקת המכוערת שהשחיטה את פניו. הצלקת שהייתה כל כך נוראית שגרמה לאנשים להתרחק ממנו ולנעוץ בו מבטים לכל מקום שהלך. הוא לא חשב שהיה לו אכפת מה הנסיך יחשוב על איך שנראה, ובכל זאת ההערה הזאת פילחה את ליבו כמו קליע רובה. הוא הרגיש את הדמעות מתחילות לזלוג על לחייו, הורסות עוד יותר את האיפור הנוראי ממילא. הוא מיהר להשפיל את ראשו. ״תסלח לי, הוא מעלתך.״ הוא הצליח למלמל בין נשימות מאומצות לפני שעקף את הנער שמולו ומיהר לצאת מהחדר. הוא אפילו לא שם לב לוולט שניסה לקרוא אחריו, או למצלמה שכוונה ישירות אליו. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2025, 23:12 PM
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה כנראה עומד לעשות את זה שוב? מה הכנראה עושה במשפט הזה? אתה בטוח תעשה את זה. תהיה אמיתי עם עצמך. אגב, אני אוהב את "התוצאה הכי פחות סבירה" כשם לקטע הזה כי זה מתאר בצורה נהדרת את כל מה שקורה שם, גם בקטע וגם באיו באופן כללי.
זה ממש מצחיק אותי ש"נפוחה" (מכל המילים בעולם) הייתה המילה הראשונה שבה הארו נעזר כדי לתאר שמלה יקרה ונוצצת שבטח עלתה מאות. הוא כל כך בן.
עכשיו השאלה היא כמה קצרה בדיוק השמלה הזו.
חכה חכה
אני תמיד מתבלבל לגבי הוא רווק כשהוא נראה כמו שהוא נראה ואז אני נזכר שהוא מאוד טראומטי ושנית גם מצולק ואנשים, כנראה, פחות בקטע. בצורה מובנת. אני עדיין אשפוט אותם כי הם בכלל הסתכלו עליו? הייתי מוכר כליה בשבילו.
הוא לא מבוגר מכדי להיחשב נערה?
הוא כל כך חמוד בבקשה תגיד לי שזו הפעם הראשונה שבה הוא מרגיש יפה רק כי בשאר הזמן הוא מרגיש חתיך. בבקשה.
כן. הם יכולים להתערב על צבע השמיים וכל עוד הארו טוען שהם כחולים הם לא יהיו כחולים. אני באמת תוהה באלו כוחות סת' בורך כי זה קצת חשוד.
מזל שאף אחד לא שאל אותך >:( שמלה שחורה ארוכה זה שיא הקלאסיקה!
עכשיו כשהוא פגש אותו הוא לא יצטרך רק לדמיין 3:
וזה כי הוא חתיך. יפה. עוצר נשימה. צלקת? מה צלקת? לא צלקת ולא נעליים. פנים של מלאך.
למאו בטח ההבעה שלה טויחה על כל המסכים
אם רק הארו ידע שהמבוכה הזו הייתה כי וולט אף פעם לא נמשך לאישה. "בצורה שחצי גרמה לו לזוז באי נוחות" היה תיאור ככ מדויק למצב בעיניי. אני די בטוח שכל אישה חוותה את התחושה הזו כשמסתכלים על הגוף שלה בצורה כזו וזה מאוד הולם שהארו עובר את זה גם בחור מסכן
הארו חושב שוולט נראה טוב!!!
לא שהוא היה אישה בכלל
אני תמיד שוכח שוולט הוא נער כאן ואז צצים משפטים כאלה ומזכירים לי. זה כ"כ חמוד.
אני יודע שהיה לו המשך ממש חכם ומחמיא בשביל הארו והעובדה שוולט לא קיבל הזדמנות לומר אותו גורמת לי לרחם עליו. לא שאני לא חושב שזה היה מטומטם לפתוח משפט ככה. איפה הטאקט שלו. והעובדה שזה בא בדיוק אחרי שהארו הודה שהשיחה עם וולט לא הייתה נוראית? אאוץ'. אני מרגיש רע בשביל שניהם.
הארו :<
די הוא הרגיש כ"כ טוב עם עצמו קודם ואז וולט היה חייב לבוא ולהיות מטומטם. אני מרגיש כ"כ רע בשביל הארו :(
והוא בדיוק האחד לדעת איך זה מרגיש הא?
הדרך שבה האנשת את וולט בעיניים של הארו היא פשוט mwah. כאילו, הארו התייחס אליו בכל הקטע כ"הנסיך" (או "וולט" או "הנסיך וולט") חוץ משתי פעמים שבהן וולט נקרא נער (כאן וכשוולט הסתכל על הגוף שלו). העובדה שזו אחת משתי הפעמים היחידות בהן הארו מודה שוולט הוא רק נער ומתייחס אליו בראש שלו כמשהו פחות מאשר בעל סמכות? אני אוהב את זה. מושלם.
ועכשיו כל מה שכולם ראו היה וולט מתנהג כמו מטומטם לבחורה. נגזר עליו גורלו. המוניטין שלו הרוס לנצח. אני כמעט (רק כמעט! תראה מה הוא עשה להארו) מרחם עליו. הארו קרוסדרסר בארמון מפואר זה משהו שלא חשבתי שאי פעם אהנה ממנו במידה הזו, אבל הנה אנחנו כאן! בכל מקרה, זה היה קטע כ"כ כיפי לקריאה. אני מקווה שזה היה אפילו חצי כיף בשבילך לכתוב את זה כמו שזה היה לי לקרוא את זה >< -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 7 2025, 20:18 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי נכנסתי וראיתי את זה הסתקרנתי וקראתי
האמת שזה ממש משעשע אותי הקונספט וגם הקטע עצמו מצחיק אני מניח שאלה אוסי שלך? הארו נשמע חמודי. צלקת על הפרצוף זה ממש מגניב. מעניין מה קרה לו. אני לא ממש זוכר איך המועמדות הולך, אבל איך הוא הכיר כבר חברה ממעמד אחר? (אני צודק? לא יודע.) וואי ממש באסה לו שצילמו אותו נשמע פח להיות סלבריטי אח שלו נשמע אחלה טוב זהו ביי -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |