![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 13 2025, 18:26 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באותו עולם||פעילות רב שלבית שלב ראשון שלום קוראים! חשבתי לאחרונה (סתם על מי אני עובד זה פעילות מהבקשת ניהול שלי) על זה שיש ספרים שונים שמתרחשים באותו עולם\יקום, כמו למשל פרסי ג'קסון שזה באותו עולם עם משפחת קיין ומגנס צ'ייס, או גנזך אורות הסער שזה בתוך הקוסמיר, כמו הרבה ספרים אחרים של ברנדון סנדרסון. וואי נכון זה ממש מגניב אז בפעילות הזאת אתם תבחרו ספר, למשל בית הספר לטוב ולרע ותמציאו עוד דמויות עם כוחות, נבלים, ומפלצות שונים אבל באותו עולם. למשל, אם בחרתם לעשות משהו על שומרת הערים האבודות אז לאנשים באותו עולם יהיו כוחות שדומים ליכולות. בשלב הזה אתם תתכננו את הערים והמקומות שבמקום שהמצאתם. בשלב השני אתם תתכננו את הנבלים והמפלצות שבאותו מקום ובשלב השלישי אתם תתכננו את הכוחות והתכונות המיוחדות של האנשים שבאותו מקום. מגניב רק מה עם... ![]() ברור על הפעילות הזאת תקבלו 180 חרמשים או 16 נ"ב הפעילות תינעל בעוד שבוע. טופס
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 20:17 PM
|
||
חבל שלא הייתה השתתפות. אני נותן יום בונוס אז תשתתפו
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 23:52 PM
|
||||
שם+כינוי+בית לבעלי תפקידים: יולי, בצד, רייבנ
שם של המקום שהמצאתם+באיזה ספר הוא: המזרח המדהים (כי אני כזו מקורית) קרבל+מעשה בלב שבור תיאור של העיר\המקום\אחר שהמצאתם:אוקיי, אז יש לנו את ולנדה, שזה הדרום (טכנית ולנדה זה כל המקום אבל בצפון יותר מכירים את זה כהדרום) יש לנו את הצפון המופלא, אז מה עם המזרח והמערב? אז לכן יש לנו את המזרח המדהים (אם יש צפון מופלא יכול להיות גם מזרח מדהים). אז תיאור של המקום. איך מתחילים לתאר את המזרח המדהים? כמובן, בתור הממלכה המזרחית של האמפריה הגדולה של ולנדה, חייב להיות להם אופנה משל עצמם. הגברים לובשים חליפות רשמיות לרוב המקומות; המזרח המדהים לוקח הכל ברצינות. פגישת עבודה? ראיון עבודה? סתם פגישה עם החבר? זה לא משנה, הגברים תמיד יבואו עם בגדים מכובדים, הכוללים חולצות פשוטות, מכנסיים ארוכים וחליפות מכובדות עם עניבות. כמובן שגם לנשים יש אופנה משלהן, אומנם הן לובשות רק שמלות, אבל גם להן יש צבעים משלהן. במזרח מכובד ללבוש שמלות בצבעים קרים, כמו כחול, תכלת, סגול… וכמובן שגם לבן, ושחור באירועים מדכאים. עקב האוכלוסייה הרבה במזרח, רוב השכונות מלאות בניינים, אם כי גם שכונות מעטות עם בתים פרטיים. הבניינים בצבעים סתמיים, לבן-צהבהב שכזה, אם כי הקסם שבמזרח המדהים גורם לאנשים להרגיש הכי בבית שיש, ולתיירים שבאים ומסתכלים ההרגשה שהבניינים מציעים הרבה יותר מסתם מחסה, אף על פי המראה הפשוט שלהם. הקסם במזרח המדהים דומה לקסם בולנדה ובצפון המופלא, אבל כממלכה בפני עצמה, למזרח המדהים יש את השינוי של עצמו לקסם. הקסם שם תמיד מרגיש חמים ומזמין, אפילו הקללות. הקסם במזרח המדהים הכי מסוכן בולנדה מכיוון שהוא כל כך מושך. אנשים מתים לשים את הידיים שלהם על ספר כישוף מהמזרח, אך לעיתים הקסם גם יכול להיות מלכודת, שכן קל להתבלבל בין כישוף פשוט לקללה. אבל אם התיירים שמגיעים לשם מודעים למצב ונזהרים מספיק, הסיכוי שיקרה להם משהו קלוש. חרמשים או נ"ב: חמשים הערות\הארות\משהו: יולי איז באק ומקורית מתמיד אני מרגישה כאילו יש פה טעויות אז אני אעבור על זה שוב מחר -------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר ![]()
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2025, 20:20 PM
|
||
חבל שלא הייתה הרבה השתתפות ננעל
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |