![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() מוגל |
ההורים של הארי מתו, אבל בשום מקום לא כתוב שגם סבא וסבתא שלו!
מישהו יודע משהו על זה? יש לי תאוריה (אבל רוב הסיכוים שהיא לא נכונה, כמו רוב התאוריות שלי) יש סיכוי שגברת פיג היא סבתא שלו?! -------------------- את\ה אמרת שאני מוזרה וחנונית?!
ואללה את\ה צודק. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2025, 00:55 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
בספר הראשון של הארי פוטר מתואר שהוא רואה בראי של ינפתא את כל קרובי משפחתו, נראה לי שהוא היה מזהה את גברת פיג אם היא הייתה שם, מה גם שאני לא חושב שדודה פטוניה לא הייתה מזהה אותה, ביחוד שהיא שלחה אליה את הארי בכל פעם שהם עשו משהו כיף בלעדיו.
-------------------- קראתם ספר ואהבתם?
אני אשמח להצעות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2025, 18:34 PM
|
||
![]() פרפרים, מכל מיני צבעים. ![]() ![]() |
קנראה נפטרו
-------------------- יחד ננצח
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2025, 13:54 PM
|
||
![]() מוגל |
אבל האופציה השנייה אם הם לא נרצחו, היא שהם מתו משיבה, ולפי חישוב
מהיר הם היו אמורים להיות כשהוא היה בן 17 בני 75 בערך ![]() -------------------- את\ה אמרת שאני מוזרה וחנונית?!
ואללה את\ה צודק. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 6 2025, 20:10 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
היא אומרת שהיא סקיבית אז זה כבר לא ההורים של לילי ויש איזה קטע שסיריוס אומר משהו על ההורים של ג'יימס וזה נשמע ששניהם קוסמים קיצור גברת פיג לא סבתא של הארי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 12 2025, 11:02 AM
|
||
![]() מוגל |
ברור שהם נפטרו אחרת הוא לא היה מגיע לדרסלים.
אל תשכחו שהיה מלחמה קשה שנגמרה במוות של ג'יימס ולילי, והם גם משפחה של הארי אז בכלל יכול להיות שהם היו מטרה לפני שמצאו את לילי וג'יימס. בעיני זה אפילו הגיוני שכשוולדמורט חיפש את הארי הוא הרג בדרך את ההורים של שניהם כאילו אפילו שהוא יהרוג את ההורים המוגלגים של לילי זה לא מופרך בכלל. מה שכן, אם הוא הרג את ההורים של לילי ופטוניה אז זה בטח היה נראה מוות הגיוני כי אז פטוניה לא הייתה סולחת להארי על זה... -------------------- רוניל ויזליב
תלמיד גריפנדור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |