![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 14 2025, 10:20 AM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() HPlus לכולנו יצא להגיד "למה זאת לא אופציה בפורטל?". אני רוצה להציג בפניכם תוסף לדפדפן שמוסיף לא מעט אופציות חדשות לפורטל, שיעשו את החיים שלכם קלים ונוחים יותר. על מה בדיוק אנחנו מדברים? מה, אתם רוצים את הרשימה המלאה של דברים שהתוסף מוסיף לפורטל? טוב, רק בגלל שביקשתם:
איך זה עובד בעצם? בעצם מדובר בתוסף לדפדפן. בכדי להפעיל את האפשרויות שכתבתי למעלה, כל שתצטרכו לעשות הוא ללכת לעמוד ההורדה של התוסף בחנות התוספים של הדפדפן בו אתם משתמשים, להוריד את התוסף - וכל האפשרויות פתוחות בפניכם! מבחינה יותר טכנית, התוסף עובד כמו כל תוסף לדפדפן - הוא מזריק קודי JS & CSS לאתר ובכך משנה את תצוגתו בהתאם. אם אתם קוראים את השורה הזו, אולי יעניין אתכם לדעת שהתוסף הוא בקוד פתוח - קישור לעמוד הגיטהאב שלו נמצא למטה. איך אני יודע שהתוסף לא יגנוב ממני מידע אישי? ברצינות, אין לי שום עניין במידע האישי שלך. אם את/ה לא מאמין/ה לי, התוסף נבדק ואושר על ידי הנהלת הפורטל (ולראיה: האשכול נעוץ!). בנוסף, כל קבצי התוסף זמינים בגיטהאב, בקישור הזה. לשאלות או חששות נוספות בנושא זה, את/ה מוזמן/ת לשאול אותי בכל אחת מדרכי התקשורת איתי (כפי שמפורט מטה). אז איך אני מוריד את התוסף? התוסף זמין עכשיו להורדה לדפדפנים כרום, פיירפוקס, אופרה, ברייב, אדג' וויואלדי! *משתמשי אופרה, ברייב, אדג' וויואלדי - יש להוריד דרך ההורדה לכרום, שכן דפדפנים רבים תומכים בתוספים מהחנות של כרום. רשימת פיצ'רים HPlus - גולת הכותרת: הגדרות מתקדמות לינשופים קטגוריה בפני עצמה של פיצ'רים. היה לי חשוב מאוד שכל דבר קטן בקטגוריה הזו יהיה ניתן להתאמה אישית שלכם, ושיהיה לכם את כל המידע האפשרי בכדי להשתמש באפשרויות האלה בחוכמה. יש לכם את האפשרות המלאה לכבות ולהדליק כל פיצ'ר, למחוק כל דבר, לשמור כל דבר. הוספתי עמוד הסבר שלם על הפיצ'רים של הינשופייה, יחד עם עמוד סטטיסטיקה עם כל המידע שיש לדעת על אופן השימוש שלכם בינשופים. שמירה של ינשופים: אפשרות זו נותנת לכם את היכולת להוריד ינשופים אל המחשב שלכם, במקום שיישמרו רק על הפורטל. ככה תוכלו להבטיח שלא תאבדו את הינשופים שלכם, גם אם תהיה קריסה דומה לקריסה הגדולה של 2011, או המחיקה ההמונית של 2021 שמחקה את כל הינשופים באתר. תוכלו להוריד ינשופים ספציפיים, אחד בכל פעם, או את כל הינשופים שלכם בו זמנית. הינשופים נשמרים על המחשב והתוסף יציג אותם ככל ינשוף רגיל בפורטל! אפשרות זו פועלת רק בעבור ינשופים שבתיקיית הינשופים הנכנסים. "מקום בלתי מוגבל בינשופיה": בפורטל יש הגבלה מאוד כואבת על מספר הינשופים שניתן להחזיק. HPlus מציע אפשרות שנותנת מקום בלתי מוגבל בינשופיה. טוב, זה קצת שקר, אבל זה לא רחוק מהאמת. האפשרות הזו תזהה ברגע שהינשופייה שלכם מתמלאת - כלומר, עוברת אחוז מסוים מהמקסימום שלה, נגיד 95% - שומרת באופן אוטומטי את הינשוף הישן ביותר שקראתם, ומוחקת אותו מהפורטל. אך אל דאגה! הינשוף נשמר על המחשב שלכם ויוצג ככל שאר הינשופים, ככה שלא איבדתם את תוכנו בכלל. הינשופיה תמיד תישאר עם מקום כך שאתם לא תפספסו הודעות רכילות מחברים. תוכלו כמובן לכבות את המחיקה האוטומטית של הינשוף בכל זמן. ייבוא וייצוא של ינשופים שמורים: כשינשופים נשמרים, הם נשמרים למסד נתונים בדפדפן שלכם, שאתם לא יכולים לראות. עם זאת, תוכלו להוריד קובץ שמכיל את כל המידע על הינשופים ששמרתם, לשמור אותו על המחשב שלכם - ובכך להבטיח שלא תאבדו אותם לעולם. תוכלו לשמור כמה קבצים שונים של ינשופים ו"להחזיר אותם לחיים" בכך שתטענו את הינשופים מקובץ מסוים חזרה אל התוסף, כך יוצגו שוב בפורטל. הוספה/אי הוספה של ינשוף לתיקיית הינשופים שנשלחו: כששולחים ינשוף, הינשוף שנשלח ייכנס לתיקיית הינשופים שנשלחו כברירת מחדל. כל ינשוף כזה תופס מקום בינשופייה, וכבר סיכמנו שמקום בינשופיהה זה דבר יקר - בעיקר כשכל הפיצ'רים שתיארתי מעלה עובדים רק בעבור ינשופים בתיקיית הינשופים הנכנסים. יש אפשרות לסמן שאתם לא רוצים שינשוף שאתם שולחים ייכנס לתיקייה הזו. HPlus נותן לכם את היכולת לשנות את ברירת המחדל כך שכל ינשוף שתשלחו לא ייכנס לתיקיית הינשופים שנשלחו. אפשרויות אחרות מצב כהה: האפשרות הזאת תגרום לכל עמוד ומקום מסנוור בפורטל להיות מסנוור הרבה פחות, בכך שהמקומות האלו יהיו על רקע כהה וטקסט מותאם. האפשרות הזו הותאמה אישית לפורטל בהתחשב בהרבה גורמים, ובמקור התוסף נוצר עבורה בלבד - וכך גם קיבל את שמו הקודם, HPDark. שבירת מילים ארוכות: לעיתים קורה שמשתמשים מפרסמים תגובות שמכילות מילים ארוכות מאוד, שגורמות לעמוד להתרחב. מילים כאלו הן לרוב "חחחחחחחחח" ארוך מאוד וכדומה. האפשרות הזו תשבור את המילה הארוכה כך שהיא לא תאריך את העמוד, ושאר המילה תעבור לשורה חדשה. זה לא יפריע לקרוא את התגובה כיוון שמילים כאלו, לרוב, אינן בעלות משמעות רבה. הגדרת גודל טקסט בתגובות: לפעמים גודל הטקסט של תגובות בפורטל יכול להיות קטן מדי, או שאנחנו כבר דינוזאורים שמתקשים לראות. HPlus כאן לעזרתכם, שכן בעזרתו תוכלו להגדיר את גודל ברירת המחדל של טקסט בתגובות. הסתרת חתימות ארוכות: אמנם חוק מספר 15 מגביל את אורך החתימה המותרת, אבל לפעמים קורה שמשתמשים עוברים על החוק הזה - או שאנחנו עצלנים מכדי לגלול דרך חתימות שאינן עוברות על חוק זה. האפשרות הזו מסתירה חתימות של משתמשים שהחתימה שלהם ארוכה משהחוק מתיר, או לחילופין, ארוכה מכל אורך שתגדירו בעצמכם. ניתן לקרוא יותר על דרך ההגדרה הזו בהמשך. החתימה של כל משתמש מופיעה בפרופיל שלו, כך שגם אם החתימה מוסתרת בתגובה שלו, עדיין ניתן לראות אותה דרך הפרופיל של אותו משתמש. הפעלה של שירים בספוטיפיי דרך הפורטל במקום קישור: מכירים את זה שמישהו שולח קישור לשיר בספוטיפיי, אבל אין לכם כח לפתוח אותו ולהיכנס לספוטיפיי כדי לשמוע אותו? גם אני! HPlus יכול להפוך קישורים של ספוטיפיי לחלון קטן שמאפשר לכם להפעיל את השיר שבקישור דרך הפורטל עצמו, בלי להיכנס לקישור ובלי לצאת מהפורטל בכלל. הוספת מקור וזמן ציטוט בתגובה: מכירים את הטריק הזה?
אומנם מאיר לא אמר את זה, ובטח שלא אתמול, אבל הפורטל מאפשר לכתוב ציטוטים פיקטיביים, ובכך יש לי את האפשרות לגרום למאיר להלל אותי - בלי שאצטרך להתחנף אליו בכלל. HPlus נותן את האפשרות להוסיף מקור וזמן לציטוטים יחד עם הציטוט עצמו, כבר בכתיבת הציטוט. הרבה יותר נוח, לא? * פיצ'ר זה כרגע נתמך רק בגרסה ל-FireFox. התאמה אישית של הצבעים שנמצאים בסרגל הצבעים: כשכותבים תגובה במצב מתקדם, ניתן לעצב את הטקסט בדרכים שונות, וביניהן יש גם את האפשרות לצבוע את הטקסט בצבעים שונים. הבעיה היא שהצבעים שניתן לבחור מתוך הסרגל הקיים הם רק 16 צבעים שלא ניתן לשנות, למרות שיש כ-141 צבעים שניתן להשתמש בהם בפורטל. האפשרות הזו נותנת למשתמש לבחור אילו צבעים הוא רוצה שיהיו בסרגל הצבעים הזה, במקום הצבעים שנמצאים שם כברירת מחדל. כפתורים נוספים בכתיבת דוגמה, כדוגמת לפעמים יש דברים שאנחנו לא רוצים שכולם ידעו * פיצ'ר זה כרגע נתמך רק בגרסה ל-FireFox. שורת "נערך על ידי" תופיע לאחר עריכת תגובה כברירת מחדל: כשעורכים תגובה, ניתן לבחור האם שורה שאומרת "הודעה זו נערכה ע"י [...]" תופיע בתגובה או לא. כברירת מחדל בפורטל, האפשרות הזו מבוטלת, ובכדי ששורה זו תופיע יש לאפשר אותה באופן ידני. אפשרות זו נותנת למשתמש לבחור האם שורה זו תופיע כברירת מחדל או לא. שליחת חרמשים למשתמש דרך הפרופיל שלו: בואו נודה בזה, לשלוח חרמשים בפורטל זה די מציק. צריך ללכת להוגסמיד, ללחוץ על "שלח כסף", לכתוב את שם המשתמש שאתה רוצה לשלוח אליו את החרמשים, האפשרות הזו מוסיפה כפתור בפרופיל של משתמש שעושה את שליחת החרמשים פשוטה בהרבה: לוחצים על הכפתור הזה בפרופיל המשתמש, כותבים את כמות החרמשים שיש להעביר, ולוחצים על הכפתור ששולח את החרמשים. הגבלת הגישה לאתר לזמן מסוים: תראו, כשאני כותב את השורות הללו, יש קורס שאני צריך לעשות בשביל הצבא. אני יודע כמה שזה קשה להתרכז במשהו אחר ולא להיכנס לפורטל ולאבד ריכוז במה שזה לא יהיה שצריך להתרכז בו. האפשרות הזו נותנת לכם שליטה על אפשרות הכניסה לפורטל: תוכלו לבחור תאריך ושעה שעד אליהם לא תוכלו להשתמש בפורטל. ברגע שיגיע הזמן שבחרתם, הכניסה לפורטל תתאפשר לכם שוב יש לשים לב שחסימה זו עובדת רק במחשב בו החסימה הוגדרה, ורק כל עוד התוסף מותקן על הדפדפן עליו גולשים. דרכי יצירת קשר שרת הדיסקורד הרשמי של התוסף לתוסף יש שרת דיסקורד רשמי, בו ניתן להציע הצעות, לדווח על תקלות, לשאול שאלות ולהתעדכן בכל העדכונים של התוסף בזמן אמת. הזמנה לשרת נמצאת כאן. הודעה פרטית בדיסקורד מוזמנים לשלוח לי הודעה פרטית בדיסקורד, בכל נושא. שם המשתמש שלי: shtotajuniorcat ינשוף מוזמנים לשלוח לי גם ינשוף, בכל נושא. אחסוך לכם את הטרחה, לחצו כאן בכדי לשלוח לי ינשוף. גיטהאב אם אתם יותר מתעניינים בצד הטכני, אני יותר ממזמין אתכם לנבור בקוד של התוסף בעמוד הגיטהאב: https://github.com/ShToTaJuniorCat/HPDark אשמח לשמוע הצעות לשיפור הקוד, ואם מעניין אתכם אוכל גם להסביר קטעים שבו. בנוסף, אם תרצו לתרום לפיתוח התוסף, מוזמנים לשלוח לי הודעה ואשמח לעזרתכם. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |