![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 20 2025, 20:20 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפוליטיקאים המזמרים פעילות ערב טוב לכם מוזיקאים יקרים! לפני כמה ימים ראיתי את ספיישל ריטה בכוכב הבא לאירוויזיון, ושני המתמודדים הראשונים שרו שירים של ריטה אשר כתב יאיר לפיד. זה הפנה את תשומת ליבי לפונטנציאל המטורף לצמד שנמצא ממש מתחת אפינו בין חברי הכנסת, ואלה לא אחרים מאשר יאיר לפיד וטלי גוטליב. לגוטליב יש דיסקוגרפיה נאה, הכוללת את "כי אתה תומך טרור", "החנוכייה דולקת" ו"מהפכה של ימין", ויאיר לפיד היה כותב שירים עוד לפני שהפך לפוליטיקאי. אז חשבתי לעצמי, איפה השניים היו היום אם החליטו לעשות הסבת מקצוע למוזיקה? מה היה קורה אם היו מחליטים להתפטר מהכנסת ולהפוך לצמד המוזיקאי הידוע לשמצה "הפוליטיקאים המזמרים"? בפעילות היום אני אבקש מכם לשמור על ראש פתוח, ולספר לי על שני ידוענים שלא קשורים לעולם המוזיקאי (תתעלמו מהעובדה שלפיד כן קשור;)) ולהפוך אותם לצמד מוזיקלי ולהסביר לי למה דווקא הם הצמד הנבחר שלכם! ולמשוררים מביניכם אתן בונוס אילו תכתבו לצמד המוזיקאי קטע משיר הנושא שלו - יכול להיות בית, יכול להיות פזמון, יכול להיות אפילו שיר שלם. על הפעילות תקבלו 180 חרמשים או 10 נקודות בית, וכבונוס עוד 40 חרמשים או 3 נקודות בית. הפעילות תנעל בעוד כשבוע, אז תמהרו להשתתף!
בהצלחה! -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2025, 18:33 PM
|
||
![]() פרפרים, מכל מיני צבעים. ![]() ![]() |
שם וכינוי: יוסי/פרפר נחמד
הצמד ושמו: דודו זר ואפי בן ישראל והשם של הצמד הוא דודאף למה השניים מתאימים להפוך לצמד מוזיקלי: לפחות שורה וחצי כי הם שחקנים טובים והם יכולים להצליח מאוד קטע משיר הנושא: בונוס אנחנו חברים מאוד טובים דודו ואפי אנחנו אוהבים לשיר ולהופיע. חרמשים או נקודות בית: בית לבעלי תפקידים חרמשים הערות/הארות/חנוכיות/מהפכות: יפה -------------------- יחד ננצח
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2025, 14:37 PM
|
||
שלום יוסי! שים לב שלא כתבת הסבר של שורה וחצי לפחות להתאמת השניים לצמד.
כמו כן, אני מחפשת לתת בונוסים לקטעים ארוכים יותר, כמו בית שלם או פזמון, מה שכתבת היא התחלה נהדרת אז תנסה להרחיב אותה לעוד 2 שורות לפחות! -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2025, 11:46 AM
|
||
ננעל!
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |