![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (8) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 22 2025, 20:49 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל הכי ביאס אותי שדולב לא עלה לגמר
הוא מטורף -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2025, 20:50 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אם זה כולל מודחים אז אודי חד משמעית -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המלחמה והשביעי באוקטובר זה לא כל הערבים בעולם זה חמאס וכל החארות והחיות האלו (זו הקללה הראשונה שלי בפורטל! אני יודע לא התפרעתי אאבל תדמיינו, ולא כתבתי צואות!), יש ערבים מדהימים שתורמים כל כך הרבה למדינה אבל לא שמעתי גם את כל השאר אז יש סיכוי שאצביע להם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תראה מה זה, אתה מקלל, אני מביע דעה, אנחנו מתפרעים בנשף הזה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2025, 20:51 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן לא הגיע לו להיות מודח יובל נשאר רק בגלל שיש לו פרוטקציות בגלל המשפחה שלו -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2025, 20:51 PM
|
||||
לגמרי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2025, 20:52 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף היתה לי תגובה ממש מצחיקה לכתוב לזה אבל אני לא יכול כי זה ספוילר -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2025, 20:54 PM
|
||||
תכתוב בפורום הנהלה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2025, 20:55 PM
|
||
הודעה ל9000!!!!!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
לדעתי יובל גולד באמת מוכשר. אבל הוא לא מתאים לאירוויזיון. הייתי הולך להופעה שלו נגיד -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה כאילו מנסה להתגרות בנו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה לדבר איתי על בגרויות אוף יש לי עבודה לעשות לבגרות ואני בכיתה ט רק
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2025, 20:56 PM
|
||||
מה איך הכיצד -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2025, 20:57 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דן קושמנגו
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2025, 20:57 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התיכון של מכיתה ט ועושים לנו קצת מהדברים בכיתה ט לא יודעת איך זה אפשרי חחח -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |