![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 22 2025, 22:01 PM
|
||
![]() נשףףףףףףףףףףףףףף!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() קטגוריית הפלפאפי/ת השנה משודרת בחסות: לחש אציו! ועכשיו במבצע – לחש אציו פרימיום לטווח של עד 10 קילומטרים, ל30 יום חינם! *בכפוף לתקנון *לאחר 30 יום המחיר עולה ל100 חרמשים בחודש לחש אציו - טוב בלמצוא דברים! ריבר: ערב טוב לכם, אנחנו ממשיכים עם הקטגוריות הפתוחות, והפעם – הפלפאפי/ת השנה. נעבור לדיווח שלך, רשף. רשף: נכון מאוד ריבר, זוהי הקטגוריה הפתוחה השנייה בערב הזה, כאשר לפנינו שודרה קטגוריית גריפינדורי/ת השנה. גריפינדורי/ת. השנה. אשכרה יש לכם צוות של ארבעה גריפינדורים אמיתיים. רויאל: למען האמת, אני לא בטוח ש – רשף: – ולמי אתם נותנים לשדר את גריפינדורי/ת השנה? לחבורת מוגלגים שלא דרכו בהוגוורטס מימיהם. כאשר יש לכם ארבעה גריפינדורים. ממש כאן. כאילו, היי. רומולוס: אם יורשה לי לציין, אני די בטוח שראיתי פעם את דן קושמנגו עושה בנג'י ממגדל גריפינדור, אבל זו לא הנקודה, רשף! קיבלנו את הפלפאפי/ת השנה, ואנחנו צריכים לייצג את הבית בכבוד, עם ערכים הפלפאפיים של קבלת השונה וטוב לב! איפה ההפלפאפיות שלך, רשף? רשף: מתה ביחד עם סדריק דיגורי. ריבר: אוקיי, נעצור את זה כאן! רויאל, יש לך אנשים יותר הפלפאפיים שתוכל לספר לנו עליהם? רויאל: בהחלט, ריבר. אכן, יש כמה וכמה הפלפאפים שידועים מאוד בהפלפאפיותם, כמו אותו משתמש מסתורי שהצביע לגודריק גריפינדור בעצמו לגריפינדורי השנה. הוא לא אכזב, ובקטגוריה שלנו הוא הצביע כמובן להלגה. אבל חוץ ממנו יש לא מעט הפלפאפים שההפלפאפיות שלהם כה עצומה, עד שהיא נודעת למרחקים, ובראשם הזוכים בתואר הפלפאפי/ת השנה, שהם – לפי המקורות שלי במשרד הקסמים – מוריה – Fortnite, גייק – איימי בוס, ורד – פרח נתתי לנורית ואיתמר – Hawkeye שזכו במקום השלישי. צפוי שההפלפאפים טובי הלב יתחלקו בתואר. תלמד מהם קצת, רשף. ריבר: וואו, כשאמרת שיש לא מעט הפלפאפים לא חשבתי שאתה מתכוון לתיקו מרובע במקום השלישי. רויאל: הבאה בתור היא נעמה, עכשיו מעונן שהעפילה למקום השני. רשף: נעמה זה פשוט שם של מישהי שזוכה במקום השני בקטגוריות הפתוחות, מה? רויאל: והפלפאפי השנה לשנת 2024 הוא: הערות! ריבר: סליחה? רויאל: הערות! נראה שרוב המצביעים לנשף בחרו לנצל את השדה של הפלפאפי/ת השנה כדי לכתוב את ההערות או הביקורות שלהם על הנשף והמועמדים, כמו המשתמשת החביבה שהשתמשה במקום הזה כדי לשתף בהתלבטות שלה לפאנפיקאית השנה, או הרייבנקלואית שניצלה את הבמה כדי לשכנע אותנו שהמצנפת טעתה במיון שלה והספיקה גם לבקש לעבור בית וגם להתחרט על הבקשה הזו כי היא מתחילה לחבב את חבריה לבית, וכמובן משתמש שכתב "אני". אל תצפה מאיתנו שנדע מי אתה, אדוני! ריבר: רויאל, תתמקד בבקשה. תתעלם מכל הדברים המוזרים שכתבו לך שם, מי הפלפאפי השנה? רויאל: הו, כמובן, במקום הראשון, לתדהמת כולם, המשתמש עם הלב הכי רחב בפורטל, סו, Ms Misery! רשף: שוקינג, אה? עכשיו יש הרבה מאוד מתח לגבי משתמש השנה, מה? אחרי שסו זכה בהפלפאפי השנה, מי זה יהיה? האם זה שכבר זכה פעמיים בשנה שעברה? איך נדע מי הזוכה? כל כך מסקרן, אני משתגע... ריבר: שתוק רקק ![]() מוזמנים למזלט! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטטטט
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב!!
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2025, 22:02 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטטט
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2025, 22:02 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כצפוי מאוד מאוד
מזל טוב סו 3> וכמעט מזל טוב לכל השאר חחח -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2025, 22:03 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי אם סו זכה אז ממש קשה לדעת מי יהיה משתמש השנה יואו
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2025, 22:03 PM
|
||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סוווווו מזל טוב!!!!! 3>>>>>>>>>>>
-------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2025, 22:04 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב הכי מגיע לך בעולם 3>>>>>>>>>>>>>>>
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
סו אתה פשוט מרחב וקטורי
-------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב סווווו
מזל טוב איתמאמייייייי -------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2025, 22:21 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטובב
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2025, 22:30 PM
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
WAIT A MINUTE -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2025, 22:32 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קולולולו
מגיע לךךך -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |