![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 22 2025, 22:05 PM
|
||
![]() נשףףףףףףףףףףףףףף!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() קטגוריית רייבנקלואי/ת השנה משודרת בחסות: כדור זיכרון! הכדור ש... אה... שכחתי. כדור זיכרון – הכדור הכי, נו, מה זה היה? רונית לוין: שוב שלום לכם, ואנחנו עם הקטגורייה הפתוחה השלישית להערב, שהיא גם הקטגוריה העשרים וארבע בנשף כולו – רייבנקלואי/ת השנה. כתבנו ברונו טוגנים עם הפרטים. ברונו טוגנים: בהחלט, רונית. ראשית כל – עכשיו זה רשמי, מישהו פשוט כתב את השמות של המייסדים בכל אחת מהקטגוריות. תהרגי אותי, רונית, אני לא יודע למה שמישהו יעשה דבר שכזה. שנית, כפי שציינת, זוהי הקטגוריה העשרים וארבע בנשף, ועדיין נותרו לנו עוד 2 קטגוריות לסיום. ואם יורשה לי לציין, רונית, לא הייתי מותש ככה מאז שדיווחתי כשאני שוכב על האספלט של לוד עם קסדה. רונית לוין: האמת, ברונו, שגם אני, שהגשתי כל כך הרבה משדרי בחירות ומלחמות שנמשכו יממות שלמות, לא חוויתי כזה משדר ארוך, והעייפות עושה את שלה. אבל יש לנו זוכים לדווח עליהם, עמי? עמי סיגל: נכון מאוד, רונית. אז לכל הצופים שעדיין נשארו איתנו בשלב הזה, ולא ברחו להפסקת פרסומות עד סוף הנשף, נעדכן שערכנו סקר לציבור הישראלי עם שאלה פשוטה: מי לדעתך צריך או צריכה להיות רייבנקלואי/ת השנה? ברונו טוגנים: זה רק אני או שתמיד יש לעמי את אותו טקסט כשזה מגיע לסקרים? די, שפשוט יגיע לזכייה של ליה. עמי סיגל: והתוצאות של הסקר שערכנו, רונית, בהחלט מעידות על מגמה. רונית לוין: איזו מגמה בדיוק, עמי? מגמת שינוי? מגמת שמרנות? מחלוקת על חודו של קול? הסכמה גורפת בין הבוחרים? באיזה פער ליה ניצחה? עמי סיגל: בהחלט, רונית. רונית לוין: לא ענית לשאלה, עמי. עמי סיגל: אני יודע. אז לפי תוצאות הסקר שערכנו, נראה שהמשתמשים בהחלט הצביעו בהמוניהם. אחד המשתמשים, למשל, הצביע לנטע סאם איי אם בכל הקטגוריות הפתוחות חוץ ממשתמש השנה. אני באופן אישי קרוב לאבד את השפיות שלי בשלב הזה. רונית לוין: באמת? אז מזל שהגענו לרייבנקלו, שזה הבית שלה. אבל האם זה הספיק לה? ברונו טוגנים: אין סיכוי, רונית. אם ליה לא זוכה, אני שושנה. עמי סיגל: קשה לומר, רונית, כי במקום השלישי יש לנו תיקו. רונית לוין: כן, עמי, אבל תיקו הוא לא אירוע נדיר כל כך בקטגוריות הפתוחות, במיוחד במקום השלישי. עמי סיגל: אה, שכחתי לומר, זה תיקו של שישה אנשים. ברונו טוגנים: איזה חנונים. רונית לוין: שישה משתמשים??? מי הם? עמי סיגל: אז למקום השלישי הגיעו אלכס, נטע סאם איי אם, ניתאי, סופי, קלישה ואבישג. ברונו טוגנים: אוי ואבוי. זה באמת הנשף עם הכי הרבה זוכים, מה? רונית לוין: וכמובן, כל שם שהזכרת עכשיו זה מישהו שלא יכול לזכות במקום הראשון. לא שזה משנה, כי כולנו יודעים מי תנצח. אם ליה לא זוכה, אני נורברט. אבל בכל מקרה, עמי, מי במקום השני? עמי סיגל: אז במקום השני, למזלנו, אין תיקו! למקום השני העפילה ליה, Hermione Potter~. שושנה: ברוך השם, לפחות אין תיקו. נורברט: טוב, זה בהחלט מפתיע. ומי ניצח, עמי? עמי סיגל: אל תדאגו, ליה הייתה רק בפער של קול אחד מהמקום הראשון, שהוא – כמובן – תיקו! שושנה: אוי, לא שוב! עמי סיגל: לא נורא, שושנה. זה תיקו רק של שני משתמשים הפעם. נורברט: של מי? לא נשארו הרבה רייבנקלואים, רובם כבר זכו. עמי סיגל: אז הראשון מביניהם הוא יעל, Mr Perfectly Fine. שושנה: ומי השני? מי עוד קיים ברייבנקלו, עמי? עמי סיגל: ובכן, נורברט, קורה פה דבר מאוד מעניין – מדובר בזוכה חוזר, כנראה שמדובר בשיאן הזכיות להערב – עם מספר זכיות ששואף לאינסוף, מי שזכה בתיקו עם יעל הוא אינפי, UnLimit! ![]() מוזמנים למזלט! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2025, 22:05 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטטט
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2025, 22:06 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בעליייייייייייי
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיואו שני תותחים
אינפי עם כל הזכיות האלה הspan שלך זה כל הנשף -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קולולווו מזל טובבבב
-------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טובבב
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעאאיאעאע מזל טוב!!!!!!!
-------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2025, 22:07 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב תותחים!!!
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
הבסיס אינסופי לצערינו -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטט
-------------------- מיכל∼היא\את∼מורדת "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." ![]() You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2025, 22:08 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטטטטטטטטטט
-------------------- My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2025, 22:08 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אומייגאד תודה 3>
ומזל טוב אינפי וליה!!! -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2025, 22:09 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה איך זה בכלל קורה
כמה אנשים הצביעו אחת עשרה? בכולפן מזל טוב לכולם! -------------------- ![]() It was late evening when K. arrived. The village lay under deep snow. There was no sign of the Castle hill, fog and darkness surrounded it, not even the faintest gleam of light suggested the Castle. - Franz Kafka, The Castle. קלישה • כותבת • סטיבן קינג חתימת פרישה שלא תתחלף פעם ביומיים / המגדל האפל / דרי / שם הרוח / קראו לי ישמעאל / פיראטים סגולים שעשויים מגבינה צהובה / שיכורה משוקו / לא קרקר, פתיבר / חלוקו הצמרירי של קרסטומנסי / סופי פלסטר / שומרת החתיכים האבודים / עיניים זה טעים / פיצת השנה / סופרת השנה / כל אחד רוצה להיות חתול צהוב / בעת שלוק פלולים כפושים / Sam She Is / לאן הברווזים הולכים כשהאגם קפוא / למה העורב דומה לשולחן הכתיבה / לעיתים בעיתות משבר נטיות הלב של עיגולים דיפוזיים הולכות מדחי אל דחי / Freeze Your Brain / ההווה אינו אלא פסגתו של העבר, והעתיד איננו קיים כלל / כשמכחילה האש באח, מה עושים? מה עושים? / מוזת הסיוטים / בשבת השנייה של היֶרח השנים־עשר, בעיר בֶּכי, נפלה נערה מהשמיים / ג'ורג' הסקרן / גבינה בולגרית / ר / The radio demon / כולם רוצחים בעיר הזאת / Pride is a damsel in distress / מוזיקה ולא מוסיקה / פיזיקה ולא פיסיקה / קורנפלקס לפני החלב / ניסים לארוחת הבוקר / האזרח הקטן / רק בדממה - המילה / 505 / אשנפוטל / סשה המהמה שס / כמו לאכול עוגה בחלום / אילו דקירה היתה ריקוד / האימה היא אלה בהירת שיער / Winter Is Coming / פטרוסינלה / אלת השחר ורודת האצבעות השכימה ועלתה / בלי פאניקה / 42 / התיקון של תיאוריית הכאוס / רק פושטק עלוב בולע קטשופ קר / עדיין בטאית, אני חושבת / האיש בשחור נמלט לתוך המדבר, והאקדוחן בא בעקבותיו (sixseasonsandamovie#) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2025, 22:09 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטטט
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2025, 22:24 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אלופים!!
ליה גם את ברמותתת -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |