![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 25 2025, 18:53 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש
אני מנסה לסקר את האלבום השני של מנדלסון אולי תופתעו מכמה זה קשה בהשוואה לאלבום הראשון למרות שאני יותר אוהבת את השני פשוט למה אין סיפור קוהרנטייי אחייי אני רק רציתי לסקר לך את האלבוםםםםם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2025, 20:30 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאא בהצלחה -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 25 2025, 20:50 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
“We’re gonna be schmup-loading- we’re gonna take our schmup we’re gonna up- load it. This is the schmup you’re watching the schmup.”
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2025, 21:05 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עיצוב דמויות זה הדבר הכי מעניין בעולם איך אני יכול להסתכל על שתי דמויות עם העיצוב הכי פשוט בעולם ועל אחת לחשוב שזה הדבר הכי משעמם בעולם והשניה לחשוב שזה היצירה של אלוהים.
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2025, 21:13 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2025, 21:28 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה מדבר על דמויות ספציפיות? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 25 2025, 21:31 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפ ואתה בטח יכול לנחש מי אחד מהם -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 25 2025, 21:32 PM
|
||||
אני בהחלט יכול אבל תגיד את שניהם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 25 2025, 21:34 PM
|
||||
האמת שהשניה כבר פחות נכון אבל לפחות בפעם הראשונה שראיתי אותם יאנאגי הייתה הדבר הכי משעמם שאי פעם ראיתי בחיי והארומאסה היה הדבר הכי מהמם שראיתי בחיי (טוב חוץ מסתוס כנראה) והעיצוב של שניהם פשוט בצורה מחרידה בגלל זה זה מעניין אותי מה גורם לזה. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 25 2025, 21:48 PM
|
||
אני ממש אוהב את ראנאוואי
לא אכפת לי מה אומרים שה כזה שיר טוב ואני ככ אוהב גם את הסיפור שלו ואני אוהב גם את הראיון שבילי אייליש אומרת שהיא הייתה שומעת אותו ורואה את הקליפ וזה מה שנתן לה השראה ליצור מוזיקה ואז שאורורה אמרה בתגובה לזה ״ראנאוואי שירת את המטרה שמוזיקה אמורה לשרת.״ https://m.youtube.com/shorts/_EKT9Kl6Db0 זה --------------------
|
|
פורסם ב: Jan 25 2025, 21:55 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנד איי וואז ראנינג פר אוואי וולד איי ראן אוף דה וורלד סאמדיי??? נואובאדי נואוז נואבאדי נואאואואואוואזזזז -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 25 2025, 22:05 PM
|
||||
איי וואז דאנסינג אין דה ריין איי פלט אלייב אנד איי קאנט קומפליין באט נו טייק מי הוםםםםםםםםםם טייק מי הום וור איי בלונגגגגגגגג --------------------
|||
|
פורסם ב: Jan 25 2025, 22:12 PM
|
||||
בעיצוב של הארומאסה יש יותר צבעים והצללית שלו יותר מובחנת נראה לי? והוא גם חתיך. בינתיים יאנאגי נראית כמו עובדת משרדית ממוצעת שהחלק הכי מעניין בתלבושת שלה (השריון הזה על הכתף) בכלל לא בולט אלא דווקא דועך בין הכל גם למיאבי הייתה אותה בעיה כמו יאנאגי העיצוב של היד התותבת שלה עושה לה עוול ויכל להיות הרבה יותר טוב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 25 2025, 22:13 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2025, 22:15 PM
|
||||
אני די בטוח שזה שריון ולא יד תותבת האמת -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |