![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 79 80 [81] 82 83 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 18 2025, 23:32 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 18 2025, 23:48 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר טוב
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 00:21 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא עשיתי בגרות🫶 --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 07:05 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כיף בשבילך אם אני משחקת מחניים אז אז אני בורחת מהכדור כמו סתומה🥲 וזה לא מעודד ועל תצפי לתוצאה של חצי דקה אני רצה לאט פשוט יש לי שכבה של גרועות -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 09:50 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מריםםםםםםם
נזמן לא ביית כאן זוכרת אותי? -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 09:57 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי נזכרתי שקיים פה
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 11:35 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גינייייי
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 13:33 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתמול גיליתי שחברה שלי לא מרימה את הצרכים של הכלב שלה מהרחוב.
וואי, זה אחד הדברים שהכי מרתיחים אותי שאנשים עושים. כאילו, רצית כלב? סבבה, תהני. יש כמה דברים שאת חייבת לעשות כל עוד את מגדלת אותו: לדאוג לו לאוכל ומים, להוציא אותו לטיולים, לקחת אותו לוטרינר בשביל חיסונים/בדיקות כשהוא חולה, ולהתחשב בסביבה ובשכנים שלך ולאסוף לו את החרא. מה זה הדבר הזה, זה הדבר הכי אגויסטי שקיים, זה מגעיל אותך? תחשבי על הבן אדם שלא שם לב ובטעות דורך על זה! תחשבי על העוורים שלא מסוגלים לראות את זה אז צריכים להיתקע עם חרא על הנעל. באמת שאני לא מבינה את זה. -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 14:24 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 14:50 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא היית פה ככ הרבה זמן שהייתי צריך ללכת לפרופיל שלך לראות איך קוראים לך ווטפאק --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 15:46 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה כיף זה כשמי שאחראי עליכם פשוט מתעלם ממכם כל הזמן כשיש לכם בעיה ואז בסוף כשהוא נזכר שאתם קיימים הוא פשוט מטיל עליכם את התפקיד שלו ואז כועס כשאתם לא עושים את זה
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 15:53 PM
|
||||
נשמע ספציפי ממש מה קרה --------------------
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 15:58 PM
|
||
האמת לא זה לא כזה ספציפי
נראה לי מורים עושים את זה הרבה שהם אומרים שהם יטפלו במשהו ולא עושים את זה ואז הם אומרים שזה היה אחריות שלך ולמה לא עשית את זה --------------------
|
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 16:03 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן למאו זה לא ספציפי בכלל וגם יש לי עוד שאלה. אם אני בשיחה ומעבירים אותי להמתנה ואני כבר בהמתנה אני כבר שומע את המנגינה המעצבנת הזאת למה שתחזירו אותי לשיחה רק כדי להגיד לי "היי תודה על ההמתנה, חכי שניה" ושוב לא לדבר איתי -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 16:52 PM
|
||||
אתה מדבר עם האקדמיה הפתוחה? הם עשו לי את זה איזה 40 דקות --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |