![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 80 81 [82] 83 84 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 17:08 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיוק הם גם מי שדיברתי איתה כל-כך לא רצתה לדבר איתי. כאילו אני רק ניסיתי לשאול אם יש אפשרות לא לעשות את המבדק בפאקינג 1 בצהרים אבל היא פשוט הייתה כזה "זה התאריך שיש תפני למוקד סטודנטים" ולא ענתה לי על שום שאלה ןהיא אמרה שהיא תשלח לי הכול במייל ולא קיבלתי כלום ופשוט אין לי כוח יותר -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 17:15 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממ אתה זוכר שאני קיימת זה נחמד -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 17:16 PM
|
||||
האלה שמפחדות מהכדור הם הכי טובות כי בתכלס בשבילהם זה לא רק להפסל אלה למוות אי אפשר לגמור 800 מטר בחצי דקה כמה יצא?? -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 17:36 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא כל-כך זוכרת את כולם את הזאתה שהיא חברה של רגעעע איך קוראים לה מע🥲 -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 18:11 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק מזהיר אותך מראש כל שלב שלך שם יראה ככה כי הם בנויים לסטודנטים שכבר סיימו בית ספר וזה הדבר שהם עושים עכשיו והם כבר מכירים את זה ויש להם את כל הזמן בעולם להתמקד בזה זה לא כמו כל מסגרת אחרת שאתה בה לאף אחד שם לא אכפת ממך --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 18:32 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מבינה מה כל ההייפ על המערכון של דומינגו בSNL
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 18:46 PM
|
||
https://www.youtube.com/shorts/13IVUQI7ToU
מה נסגר בנאדם😂😂 -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 19:22 PM
|
||||
לא עשיתי בסוף אמרתי לכם שאני בטטה שבטעות קיבלה רגליים🥲🥲 -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 19:23 PM
|
||||
חח -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 19:27 PM
|
||
תגידו מישו פה קרא המדריך לרצח לילדות טובות?
ובלי קשר מרגיש לי שאני הכי קטנה פה🥲 מאיר הצטרף כמה חודשים לפני שנולדתי ומור כמעט ארבע שנים לפני שנולדתי🥲 -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 19:29 PM
|
||||
לא יודע עד עכשיו כל האנשים שדיברתי איתם היו ממש נחמדים ופשוט עשו את העבודה שלהם חוץ ממנה גם ההיא מאתמול הייתה ממש נחמדה ובסיכום פגישה היא כתבה עלי דברים טובים -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 19:29 PM
|
||||
כן!!!!!!!!! ספר כל-כך טוב -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 19:35 PM
|
||||
יאיייי אני לא בטוחה אם זה לגיל שלי אבל נע למי אכפת ראית גם את הסדרה? אני כן, היא סבבה אבל לא מגיע לספר לקרסוליים הולי ג'קסון היא פשוט וואו -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 19:36 PM
|
||||
את חיביית לקראו המועמדת!!! -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 19:38 PM
|
||||
כולם אומרים ליי אני אחפש בספרייה יש לי רשימת ספרים שאני צריכה לקרוא ולא קראתי מזה כלום בינתיים -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |