![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 84 85 [86] 87 88 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 20:42 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גוגל זה בחינם מיי לאב -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 20:42 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כאילו יכולת גם להגיד במקום להקליד את זה אבל וואטאבר האאישיטרו כזה רך אני אוהב די הודעה זו נערכה ע"י Felis Fuscus ב Feb 19 2025, 20:45 PM -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 20:44 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי חשבתי שכבר עברנו את הדיון הזה נתחיל מזה שליטרלי לכולם יש שרירים?? ויש כאלה שזה יותר בולט להם באופן טבעי ויש כאלה שמשקיעים שעות מהחיים שלהם בזה ושזה רוב החיים שלהם ומי אתה שתבוא ותבקר את זה כל אחד ואיך הוא רוצה שהגוף שלו ייראה ואין לך שום זכות לבוא ולשפוט את זה כי אם לך היו אומרים משהו על הגוף שלך בטוח היה לך לא נעים והיית סולד מאותו הבן אדם וזה גם לא תמיד מרצון, יכול להיות בן אדם שהספורט שלו זה נגיד התעמלות קרקע ווהדרישות של הספורט זה שרירים ולעשות שיימינג לבן אדם שיש לו פי אלף יכולות משלך כנראה אי פעם יהיה זה מביך ויש לך הרבה דעות דפוקות אבל דווקא בנושא הזה ציפיתי שאתה תבין כי בעצמך אמרת שיש לך afrid אז אתה אמור להבין שלא תמיד אפשר לשלוט על ההרגלי אכילה והפעילות הגופנית ואיך שזה משפיע על הגוף שלך אז אני לא מבינה איך אתה מצפה מבן אדם שגאה בגוף שלו ואוהב אותו להגיב להודעה הזאת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 20:46 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה דבר ראשון אני גם לא שולט במה שגורם לי איק אז אני לא מבין. דבר שני אני לא שפטתי אף אחד והגוף שלי אני מדבר ספציפית על משחקי מחשב עכשיו כי משומה שרירים שם זה משהו מאוד נפוץ ואני רואה את זה כל הזמן וזה עושה לי איק. ודבר שלישי, לא האמת לא אכפת לי מה אנשים יגידו על הגוף שלי. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 20:47 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מצליחה לשנות תמונה בחתימה🤦🏻♀️ קצת עצוב כי זה אומר שאני צריכה להיתקע עם מגיסטריום ואממ מה לי ולמגיסטריום
-------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 20:49 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה לא מצליחה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 20:49 PM
|
||
https://youtu.be/vIXHWFUHa8Q?si=5QUyx_5Pa9fsT6XA
קחו תהנו תודו לי אחר כך -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 20:50 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה כן שולט אבל במה שאתה כותב באינטרנט נכון? וסבבה שזה דבר נפוץ שם אתה מוזמן לרדת על גוף של אנשים במשחקי מחשב כמה שאתה רוצה כל עוד זה לא גוף כמו של אנשים אמיתיים ומה שאתה עושה זה בדיוק לשפוט כי אתה אומר שסוג גוף מסוים זה מגעיל ולא כל העולם סובב סביב וריאן אולי לך לא אכפת אבל יש אנשים שאכפת להם אתה לא יכוך לכתוב שיט מוזר באינטרנט ולחשוב שזה בסדר כי אתה פשוט מדבר לנעמה ואף אחד לא יקרא את זה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 20:50 PM
|
||||
כי אינלי שמצ איך עושים את ה מוח לא עובדדד מה רציתי להגידדד אה קישור לא קישור! כן קישור נוו הקישור😭 -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 20:51 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יכולת לא להפוך תופעה נורמטיבית בגוף למשהו שנגעלים ממנו אבל וואטאבר דמיין היו אומרים שלאנשים באנדרוויט שרואים להם את העצמות דרך העור זה מגעיל או על סימני מתיחה או צללוטיס או אפילו מלקות ודברים כאלה זה עושה לך איק? סבבה לאף אחד לא אכפת אז לא יזיק לסתום את הפה ולחיות עם העובדה ששרירים זה חלק מהגוף של כולנו -------------------- בס״ד
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 20:52 PM
|
||||
כן ואני לא רואה בעיה במה שכתבתי רק אמרתי מה הדעה שלי על משהו. חוץ מזה אני תמיד מדבר על משחקי מחשב כשזה מגיע למבנה גוף או משהו לא היה יכול להיות לי פחות אכפת איך אנשים נראים או מה הם אוהבים. לצורך העניין הקונטקסט של המשפט הזה היה שראיתי סקין חדש של ליג וזה גרם לי לכזאת תגובת דחייה שבחיים לא הייתה לי לפני. אה אני לא אמרתי שכולם כמוני, עניתי למה שאמרת שאני כנראה אעלב. עריכה: וואו שכחתי איך אפשר לעשות טריגר לאנשים במשפט אחד הא הודעה זו נערכה ע"י Felis Fuscus ב Feb 19 2025, 20:53 PM -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 20:53 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה התמונה? --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 20:53 PM
|
||
אה אז אנחנו מדברים על משחקי מחשב עכשיו????
תירוץ השנה מאצ -------------------- בס״ד
|
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 20:54 PM
|
||||
כן אני מההתחלה דיברתי על משחקי מחשב סליחה אני אערוך את ההודעה בשביל שזה יהיה ברור יותר אני יכול אפילו לשלוח לכם את הסקין הספציפי בדיוק חכו רגע -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 20:55 PM
|
||||
פינטרסט כאילו היא תהיה שם עדיין לא בחרתי תמונה כאילו כן בחרתי אבל אני אבחר אחרת השאלה מה אני אבחר שאלה מקסימה אולי אסתטיקה של הספר שאני כותבת מקסים לא אולי אסתטיקה של המדריך לרצח -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |