![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 86 87 [88] 89 90 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 21:02 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המממ? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 21:02 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא יודעת לא הייתי מסתמכת על בן אדם בן 20 שרב עם תיכוניסטים בהנחה שהוא יותר משכיל מהם בעיקר כשזה נוגע לבריאות וגוף כי בשביל זה יש תזונאים חחחחחחחחלחחללחחחחחחחללחחךחחלחלחח אז תפסיק לדבר עם ילדים קטנים יפדופיל -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 21:03 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיר של טיילור -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 21:03 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנגלית זה פשוט שפה לא יודע כמה זה כיף או לא כיף איך אני נהנה לדעת אנגלית אבל אני רואה אנשים שלא מבינים ברמה שלי ומאוד מצומצמים בתוכן שהם יכולים לצרוך ואני חושב וואו איזה מזל יש לי שראיתי שנים של תוכן באנגלית --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 21:04 PM
|
||||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם את צריכה עזרה במתמטיקה/אנגלית, אשמח לעזור:) -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למאווווו הלכת עכשיו לעלבונות לא קשורים בגלל שאין לך מה לענות לי יותר נחמד בכל מקרה אני לא בטוח כמה את מכירה משחקי מחשב אבל רוב הזמן זה אולי מבוסס על גוף אמיתי אבל זה תמיד מוקצן בצורה מוגזמת. אל תגידי לי שנשים עם חזה שיותר גדול מהירח זה דבר נורמלי. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קאז איי ניו יו וור טראבל וון יו וואקד אין!!!! --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 21:05 PM
|
||||
אניבוכה ללמוד שפות זה כיף אבל אני לא לומדת שפות חוץ מאנגלית כי אין עוד שפות שאני רוצה לדעת אני לא כזאתי טובה באנגלית אבל אני כן בהקבצה הכי גבוהה אבל הרמה שלי בבצפר היא לא וואו אז מי לומד שם אנגלית רוב האנגלית שלי זה משירים -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 21:06 PM
|
||||
אה אני לא מכיר את טיילור -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 21:07 PM
|
||||
תודהה אני אגיד לך אם אני אצטרך כרגע אני לא צריכה כי עם מתמטיקה סיימתי ובאנגלית אני פשוט צריכה ללמוד שני טקסטים ומילים -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
https://youtu.be/83cBrMEF5aU?si=RHgZOVWOVU-q6Drx
זה הוואנס אפון אה טיים שדיברתי עליו אגב -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא עלבונות פשוט קצת אוד מצידך וזה עושה לי איק אבל בסדר אני שיחקתי ליג במשך שנים אני לא מטומטמת וכן יש בנות עם ציצי ענק מעניין שלא ידעת את זה לפני -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 21:08 PM
|
||||
טוב אז אל תדברי איתי. אה כן אני יודע שיש בנות עם ציצי ענק אבל יש הבדל מאוד גדול בין ציצי ענק לבין ציצי בגודל של שניים מהראשים שלה (כל אחד זה שניים אגב) זה בבירור לא יכול להיות בריא לגב. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 21:11 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל לא כתבת שזה עושה לך איק שיש שרירים לא ריאליסטיים במשחקי מחשב כתבת ששרירים זה מגעילים אם הולכים לפי ההקבלה שלך זה כמו שתכתוב איך מגעיל אותי ציצי ענק במקום לכתוב פשוט שצעושים לדמויות במשחקי מחשב ציצי לא ריאליסטי שנראה רע --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 21:11 PM
|
||||
אני לא מבין אני כבר ערכתי את ההודעה, הבהרתי את עצמי ואפילו שלחתי קישור שתראו על מה אני מדבר. מה עוד את רוצה שאעשה שאת ממשיכה להתווכח? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |