![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 88 89 [90] 91 92 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 22:21 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה תמיד מוזר לי שאני יכולה לעשות עכשיו משהו שנראה לי כל-כך שולי ולא חשוב שבעוד שנה אני אייחס אליו מלא חשיבות כי אני אף פעם לא יודע איך בכלל להחליט מה לעשות כי אין לי שום דרך לשקול את זה
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 22:25 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מצחיק אותי שבגרסה הגלובלית של פרוג׳קט סקאי הם כותבים את כל השמות בסדר הנכון (טסוקאסה טנמה בנקום טנמה טסוקאסה) חוץ מהווקאלוידס כי הם יודעים שאף אחד לא יקח אותם ברצינות אם הם יקראו לה מיקו האטסונה 3:
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 22:35 PM
|
||
זוכרים שביום הראשון של העסקה הייתה הרגשה כזאת שכולם במתח וצריך לתת יום חופש כי לאף אחד אין כוח לעשות כלום? אז מחר
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 22:40 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גברים כועסים על הperiod tracker בלאב אנד דיפספייס בגלל שלהם לא אכפת מספיק בשביל לזכור מתי בערך המחזור של בת הזוג שלהם יוצא והם כועסים שגברים בדיוניים עושים עבודה טובה יותר מהם בלהתחשב בבת הזוג שלהם צ׳יינג׳ מיי מיינד.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 22:52 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא ממש מפחדת אני לא יודעת להסביר .. בשבת היה בלאגן וזה הגיע לזה שבעלה של אמא שלי נעל אותי ולא נתן לי לצאת, חסם לי את הדרך ואת היציאה, צעק עליי שאני חצופה וצעק עליי מלא בלי קשר והכריח אותי לדבר איתו ואני לא אמשיך לפרט זה קרה בשבת בראשון שני אני אצל אבא שלי ושלישי רביעי אצל אמא שלי אז אתמול פשוט הרגשתי כל כך רע להיכנס הביתה ורק חשבתי על תירוצים לצאת ובסוף עד שהרגשתי נורמלי בעלה של אמא שלי חזר מהעבודה ואז עליתי לחדר -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 23:10 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי נשמע ממש לא נעים אני לא יודעת את כל הסיטואציה אז אני לא יודעת בדיוק מה לומר לך אבל שתדעי שכל רגש הוא הגיוני ומוצדק ואם את מרגישה פחד זה לגיטימי לחלוטין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 23:11 PM
|
||||
אהא הקטע הוא שאני שרופה על אמא שלי ואם אני אעבור לגור רק אצל אבא שלי העולם שלה ייחרב וגם אני אוהבת את אמא שלי ואני כן רוצה לגור איתה (אני והיא היינו בקאסח בגלל מה שהיה בשבת אבל עכשיו הכל יותר טוב) -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 23:16 PM
|
||||
אמאלה מה?????? זה נשמע כל-כך לא נחמד ולא נעים אני מצטער -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 23:22 PM
|
||||
מרגיש לי מוזר שמצטערים בשבילי🥲 אבל הוא באמת הגזים ואז הייתי לבד במטבח והוא בא כדי לבקש "סליחה" (מתערבים שאמא שלי הכריחה אותו) ואז אמרתי לו שאני לא רוצה לדבר איתו או לשמוע את הסליחה שלו ואז ניסיתי לצאת מהמטבח והוא חסם לי את המעבר ולא זוכרת איך אבל הצלחתי לצאת ואז התחלתי לעלות במדרגות לכיוון החדר ואז הוא אמר שהוא יעקוב אחריי והוא באמת עקב אחריי ואז ניסיתי לסגור את הדלת ולנעול והשנייה האחרונה הוא נכנס זה נחרט לי בזיכרון ולא רק זה גם דברים שקרו כמה שעות לפני ואני לא יודעת למה כי בתכלס זה לא ביג דיל כל כך -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 23:29 PM
|
||||
אמאלההההההה זה נשמע כל-כך לא בסדר וואטדפאק זה כן ביג דיל הוא מתנהג לא בסדר ובבקשה אל תתעלמי מזה כי זה לא נשמע טוב בכלל. כאילו אני לא אומרת ללכת לצעוק עליו או משהו אבל תדחיקי את זה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2025, 23:37 PM
|
||||
צעקתי עליו כמו שלא צעקתי בחיים לא לדאוג 🥲 אמא שלי יודעת (והיא לא נפרדת ממנו נו מה) אבא שלי גם יודע (לא את כל הפרטים אבל את הרקע .. הוא מת להפוך את המשמורת שתהיה רק אצלו) יש לי מטפלת רגשית והיא לא יודעת והיא גם לא תדע כי אמ אני לא עומדת לספר לה את זה -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 00:03 AM
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה לא לצעוק עליו מה רע -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 00:10 AM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה לא לבד גם אותי זה רודף -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 00:15 AM
|
||||
אם אמא שלך כבר יודעת אז אולי תנסי לדבר איתה על זה? כאילו אני מניח שזה לא באמת ישנה את הכול אבל אולי זה יכול כן ישפיע קצת אני אמנם לא ממש מבינה בזה אז אולי אני אומרת שטויות אבל קחי לך זמן להחליט אם את באמת רוצה להפסיק לבוא לאמא שלך כי זה צעד משמעותי ויהיה קצת קשה לבטל אותו ואני יודע שקשה לך בבית שלה עכשיו זה באמת נשמע נורא למה את לא רוצה לספר לה? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 00:16 AM
|
||||
היא יודעת אמא שלי יודעת על הכל היא גם דיברה איתו למרות שאמרתי לה שזה לא יעזור -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |