![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 89 90 [91] 92 93 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 00:19 AM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה יודעעע שראיתי היום את עלמה אני לא יודעת אם אתם עוד חברים או מה אבל הכרתי אותה דרכך אם אני לא טועה והייתי גם ממש גאה בעצמי שזיהיתי -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 00:28 AM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אומייגדד נפגשתן?? אני כ"כ מקנא כן אנחנו בסטיז -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 00:29 AM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןן כאילו לא בכוונה לול אבל כן -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 00:32 AM
|
||||
איזה כיףף הרגשתי מחריד בשלושת הימים האחרונים ועכשיו אני סוף סוף חזרתי להיות בסדר שוב וזו הקלה נהדרת הודעה זו נערכה ע"י Mr. Glam ב Feb 20 2025, 00:51 AM -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 00:56 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יוווו איזה כיף D: -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 01:24 AM
|
||||
כן כן >< אני בחיים לא אקח "לא להרגיש מותש" כמובן מאליו שוב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 01:32 AM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מפחיד -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 08:24 AM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
😭😭😭😭 I stay crossing off my list got my money and my hportal --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 08:31 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף אינלי כוח לבצפר וגם לא למדתי מספיק למבחן באנגלית :(
אבל לפחות גומרים ברבע לשלוש יאיי -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 08:56 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי הרגע ראיתי את ההודעה באשכול הראשי
פעם מצאתי בערך כל דבר עם פרס בסיור הווירטואלי וכתבתי למשתמש הזה הכל והוא לא ענה חח אני בטח עכשיו אחרוש על הסיור -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 10:49 AM
|
||||
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 12:08 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הטלפון שלי גוסס ואני לא אוהבת את זה
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 14:05 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עשיתי טעות והחלטתי לגלול קצת ברשתות החברתיות. אל תעשו את זה. לא היום.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 14:08 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 14:43 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא יודע איך להרגיש עם העובדה שהאלגוריתם לא מביא לי שום דבר שקשור לישראל --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |