![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 91 92 [93] 94 95 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 18:26 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף אנשים
נתקעתי בספר שלי ואני מתה לגמור את הפרק ולעבור לכתוב בספר השני שלי (שהוא על רצח שזה יותר טוב) -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 18:30 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה נשמע כל-כך מגניב אני מחכה ממש ממש מתאים לו לעשות את זה אבל למאו -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 18:31 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודהה חרשתי את חיי -------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 18:53 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןןןןןןןן למרות שהwatchbox הזה נותן לי קצת וויבים של מיסטר ביסט (הוא הסביר במקום אחר שזה יהיה כזה באטל בין סטרימרים או משהו כזה באיזה משחק מחשב רק שכל הזמן הזה הם צריכים לגור ביחד ולישון ביחד וזה באיזה חלל סגור) אבל עדיין תקשיב זה ככ פאקינג מבאס הוא עלה לייב ישר אחרי שהוא הודיע שהכל נמחק וראיתי את זה והוא נראה לי כמעט בכה הוא היה כזה האם שווה לעשות אם הטאבאת׳ון בכלל אם עוד לא התחלנו וזה כבר ככה @מרים לקחתי את ילדה טובה דם רע --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 19:33 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע נזכרתי איפה ראיתי את ההסבר בעצם זה היה בטוויטר רק אשים את זה פה 🚨ATTENTION PEOPLE🚨 I just got the green light for one of my most insane ideas yet. I have been given access to an esports arena and a full production team for 3 days. MY PLAN: I want to host a first of it's kind esports bootcamp where 3 teams of 5 streamers/youtubers/pros play a esport game everyday (valo, league, minecraft) but here's the catch it's a mix of a reality tv show where they have to live in the esports arena for the duration of the camp things like rewards and penalties are linked to their team's performance! WHAT I AM LOOKING FOR: If you are a streamer/creator that is intrested in this pls reply here If you are an esports player/coach for said games and are intrested pls reply here If you are a caster/org and are intrested pls reply here This is my first time trying to setup something like this so there will be an eliment of scuff but i'm super passionate about this idea and would love to connect with new people to make this happen ![]() and also more details to come obvs --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 19:58 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש היום טריוויה?
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 20:03 PM
|
||||
סיימתי פרק ריגושים כמות הדם שיש שם (אופס.) והרצח שהיה אמור נדחה לפרק הבא חבל חבל -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 20:14 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נגמרה לי היכולת לזוז
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 20:15 PM
|
||||
קורה לפעמים הולכים לישון וזה עובר -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 20:47 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אהיה בבית רק עוד איזה 40 דק אני ככ מותשת -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 21:01 PM
|
||||
את בנסיעה? אם כן תשני ואם לא אני פשוט אחזיק לך אצבעות -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 21:19 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הסיפור עם משפחת ביבס. קשה לי מאוד להישאר אדיש לזה. סו אולי עדיף ככה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 21:23 PM
|
||||
כן זהו אני לא חושב שהייתי רוצה לראות את הדברים האלה רק הסטורים של כולם באינסטגרם עושים לי לבכות --------------------
|||
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 21:25 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיוק! כאילו, ראיתי תמונות מהטקס של צה''ל היום עם הארונות וזה גרם לי לבכות קצת. מספיק לראות או לקרוא מה אנשים אחרים מרגישים או אפילו לראות את התמונה הזאת של כפיר ביבס עם הפיל הוורוד וזה שובר אותי. והקטע הוא שהנחתי שהם מתים כבר מאז תחילת המלחמה בערך, אבל היום זה אחרת. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 20 2025, 21:40 PM
|
||
חדשות טובות אני בבית
עכשיו אני אתן למוח שלי להינמס מול סרטון יוטיוב רנדומלי תוך כדי בליסת אוכל היה נעים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |