![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 93 94 [95] 96 97 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 21 2025, 09:00 AM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זאת אומרת? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 21 2025, 09:47 AM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מניחה שהסיבה שהן כבר לא בסטיז, זה כי שתיהן הבינו שהן התרחקו
פשוט הן לא התעלמו מזה והחליטו לשבת ולדבר -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 21 2025, 11:12 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 21 2025, 11:12 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I will not kiss you
Cuz the hardest part of this is leaving you Now turn away Cuz I'm awful just to see Cuz all my hairs abandoned all my body Oh, the agony Baby I'm just soggy from the chemo -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 21 2025, 11:29 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי כוח למתמטיקה הבעיה שיש לנו גם מורה ממש גרועה בקטע שבמבחן האחרון במתמטיקה כל ההקבצה שלנו קיבלו ציונים ממש נמוכים ברמה של 30, 50, 60 הכי טוב היה 79.. (אנחנו הקבצה א..)
אין לי כוח אליה והיא נותנת שיעורי בית שלא למדנו אותם כאילו ואני אחת שמקשיבה לה בדרך כלל... -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 21 2025, 12:07 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר אור חלמתי חלומות נהדרים מה איתכם איך החיים
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 21 2025, 12:48 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליידי גאגא צריכה לשלם לליני על הקידום שהוא עשה לשיר החדש שלה atp
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 21 2025, 12:52 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
וואי אני עייףף
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 21 2025, 13:02 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כן כי זה לא היה סתם בבום התרחקנו לאחרונה וגם זה לא שסתם הודעתי לה דיברתי איתה, חשבנו על זה ביחד וגם בסטיז מתפרקות מתישהו -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 21 2025, 14:11 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה להקטין לי תמונות לסיקור תמורת חרמשים
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 21 2025, 14:12 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פשוט להקטין דרך postimg? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 21 2025, 14:20 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שפת האהבה שלי זה להכין צמידים
מי שאני נפגש איתו ורוצה צמיד שיבקש --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 21 2025, 14:31 PM
|
||||
וול אה זה הזכיר לי שרציתי להגיד לך שאחותי הייתה אצל הרופאה שלה וזה רופאת ילדים כזאת מהסוג שמחמיאה על בגדים ומתלהבת מכל דבר ותמיד שאולת את אחותי אם היא רוצה להיות חברה שלה והפעם היא הביאה לאחותי "צמיד חברות" וכל הצמיד זה חרוזים חומים מוזרים כאלה אבל יש גם חרוזי אותיות וכתוב ivy וכאילו זה ממש לא נראה כמו צמיד של סוויפטיז אבל אדק -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 21 2025, 14:35 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשים
איך שמים סרטון בחתימה כמו שיש אממ לכולם פה חוץ ממני??😭 -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 21 2025, 14:36 PM
|
||||
סרטון או גיף? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |