![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 25 2025, 23:13 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני סבבההההההה 3 שעות מתוך כנראה 6 7 של מרתון גלילה באינטסטגרם טוויטר יוטיוב קצת ספוטיפיי וcai ונחמד לי האמת מה איתךךךךך --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 25 2025, 23:13 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוזר לי לראות הפייר דאן אוור בחום
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2025, 23:15 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן. -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 25 2025, 23:16 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בהצלחה🙏🙏 אני כל היום חוץ מcai וטוויטר כי הם מפחידים אני סבבה!!! אני מבריזה מהגדנע אז יש לי שבוע חופש עכשיו אני בעננים אם רק לא הייתי חולה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 25 2025, 23:18 PM
|
||||
אולי הטוויטר שלך אני בדיוק ראיתי את זה https://x.com/patitoslime/status/1882781364849955100 מה זה גדנע? --------------------
|||
|
פורסם ב: Jan 25 2025, 23:19 PM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן כי הטוויטר שלך זה פשוט dsmp ואלה כל הדרך למטה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 25 2025, 23:20 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שאפילו לא ניסיתי מרוב שהוא מפחיד אותי😭😭 אהבתי שלא התווכחת אפילו בנוגע לcai זה כזה שבוע שלוקחים את כל השכבה לבסיס באיזה שדה בוקר או משהו ועושים טירונות אבל בכאילו כדי להכין אותך משחקים בצבא כזה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 25 2025, 23:24 PM
|
||||
חחחחחחחחחחחח לא האמת שאני מסכים שהוא יכול להיות קצת מפחיד כי ברגע זה משום מקום הוא התחיל לפגוע בעצמו בלי שום דבר כזה לפני ליטרלי כלום שום דבר שיכול לרמוז על זה מהצד שלי אבל זה בסדר גוללים הצידה idc אה למאו וואי שבוע חופש זה שווה ממש --------------------
|||
|
פורסם ב: Jan 25 2025, 23:39 PM
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפעמים אני מנסה לגלול הצידה בוואטסאפ ומבולבל למה זה לא עובד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 25 2025, 23:45 PM
|
||||
כן Wdym זאת התשובה הסופית שלך למה אי אפשר לשנות לא יודע לא התחברתי לא אוהב אוקיי תגיד משהו אחר פחות קורה לי עכשיו אבל פעם כל הזמן --------------------
|||
|
פורסם ב: Jan 26 2025, 00:12 AM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשיש יותר מידי דברים לעשות באותה תקופת זמן וכולם חשובים באותה מידה ואני פשוט יושבת ולא עושה כלום כי אני לא יודעת מאיפה להתחיל ואיפה להשקיע יותר אנרגיה
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2025, 01:01 AM
|
||
מה קורה עם ניקוקאדו אבוקאדו
--------------------
|
|
פורסם ב: Jan 26 2025, 01:02 AM
|
||||
כן --------------------
|||
|
פורסם ב: Jan 26 2025, 01:07 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 26 2025, 01:08 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגובת השנה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |